Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Úpravy registrů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    2

    Ahoj všichni, mám dotaz na všechny šikovné. Nestálo by za to založit tu pro Xperii nové téma s úpravami registrů? Pro HTC či Omnii na jejich forech toto mají a je to myslím celkem navštěvované, jelikož to řeší spoustu maličkostí, které nás trápí. Jestli vám to připadá jako blbost, tak to pusťte z hlavy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    78

    Doufal jsem, že mám v X1 taky WM. Ono to tak není?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    2

    Jízlivé připomínky stranou, takhle chytrej jsem taky ...také jsem udělal nějaké úpravy dle návodu na fóru HTC a zatímco u HD Touch změna fungovala, tak u SE se neprojevila a u Omnie jsem musel dword nově vytvořit. Z toho plyne, že nějaké odlišnosti se asi konají...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Přidám nejake registry fungujici primo na Xperii,ale obecne funguji i na ostatnich HTC.

    Zrušení oddělovacích lišt na Today

    HKLM\Software\Microsoft\Today <-- Zde vytvořit nebo upravit decimální klíč s názvem HidePluginSeparators na hodnotu 1,soft reset a je to.

    Změna názvu operátora

    \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\RIL\Operato rNames\ <-- Zde vytvořit stringové hodnoty se jmény:
    -pro T-Mobile "23001"
    -pro O2 "23002 "
    -pro Vodafone "23003"
    Hodnota stringu bude požadovaný název operatora, který chcete mít zobrazen,soft reset

    Aktivace ClearType v Landscape modu

    HKLM\System\GDI\ClearTypeSettings\OffOnRotation = 0 (DWORD decimal)

    Změna velikosti scroll barů

    HKLM/System/GWE/cxVscr = defaultně je hodnota 13 -(Vertiálníl Scroll Bar)

    HKLM/System/GWE/cyHscr = defaultně je hodnota 13 - (Horizontální Scroll Bar)


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    Ta zmena nazvu operatora mi nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Funguje jak na oficialni R1A,R2A,R3A,Romkach od It,Touch X romkach od Smaberga atd.Vyzkouseno.
    Nejvice chyb se dela pri tvoreni.
    Novou string hodnotu,zduraznuji string hodnotu,kde jmeno je cislo 23001 a string samotny nazev operatora.


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    Nejde. Adresar OperatorNames jsem tam nemel, tak jsem ho vytvoril a do nej udelal novy string, coz by melo byt spravne. Nemuze to byt tim, ze pouzivam TF, nebere si nazev odjinud?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    TF3D pouzivam take,zmena funguje nybrz jsem mel nazev Eurotel.Jeste jsem nenasel rom, ktera by tento adresar neobsahovala a to mam namysli i jina zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Úpravy v registrech WM6
    Od Vava v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 12:19
  2. Qtek 8310 -Úpravy registru - tipy a triky
    Od Šeba_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 16:02
  3. Úpravy registrů Qtek 9100 ( MDA Vario )
    Od petrbosss v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 22:11
  4. MPx200 - Úpravy registrů
    Od Zdenek Malinsky v sekci Motorola
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 18:00