Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: spolahlive mapovanie hw tlacitok + landscape rezim

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    VOpred sa ospravedlnujem ale naozaj som sa snazil hladat a nenasiel som .. ;o( .. niekto tu spominal ze landscape rezim ma rieseny cez premapovanie HW tlacidla .. mam nainstalovaneho Gyratora2 ale tam ma stve ze neviem ovplyvnit preklapanie pri telefonovani .. Viete niekto poradit ???
    DAKUJEM
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Umí to aplikace AE Button Plus a tady je malý návod http://www.wmhelp.cz/html/modules.php?name=News&file=article&sid=395
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    uz jsem to zde sice jednou psal, ale prepostnu ti to jeste jednou


    Ja resil stejnou vec, ale kvuli tomtom 7 ktery se nedal prepnout do landscape.
    Vyresil jsem nasledovne....v registrech je treba zmenit.......HKLM\System\GDI\Rotation\HideOrientat ionUI hodnotu "1" na "0"
    A potom klasicky pres start-->settings-->buttons--> namapovat na podrzeni tlacitka pro prijem hovoru hodnotu "Rotate screen" ktere se tam po zmene registru objevila.
    Funguje ve vsech aplikacich, jen TF3D s tim ma problemy
    Marlboroman
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    pre mna si sa prave stal guru .. ;o) .. DAKUJEM .. poriesil si mi jednu z mala veci co mi na HD chybali ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ano mám to udělané přesně jako Marlboroman.
    Pokud někdo chce otáčet displej přez HW tlačítko,tak toto je nejlepší varianta ke které nepotřebujete další aplikaci.
    Samozřejmě výhody programu AEButtonPlus jsou v něčem jiném a to v možnosti důkladného a složitějšího přemapování vícero tlačítek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    panove jen dotaz , udelal jsem jak jste poradili, jenze ja to potrebuji otocit na druhou stranu , poradite potrebuji mit miniusb na leve strane, diky za pripadnou pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    pouzij aplikaci switchrotation.exe a pak si ji jen namapuj pod tlacitko ktere potrebujes )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Nebo použij Advanced configuration tool 3.3 a tak si nastav jestli otáčíš o 90 nebo o 270 stupnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    Dakujem ... nasiel som pre mna ideal riesenie .. uprava registru a potom premapovanie tlacidla ... navod mi samozrejme dodali tu na fore .. ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Čauves hoší, mám dotaz, pomocí programu AE Button Plus, jsem si přemapoval na šipku zpět na mém Touch HD na otočení obrazu. Což funguje perfektně, fakt to obraz otočí, ale třeba když to chci udělat v sms, tak pořád funguje jak to tlačítko zpět tak zároveň otočení obrazu. Třeba v psani sms to otoči obraz a vykoná zároveň funkci šipky zpět. Chtěl bych vědět jak vypnout základní funkci tohoto tlačítka zpět, aby zůstalo na něm jen otáčení obrazu. Díky moc :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zvlastni tapeta pro landscape rezim
    Od nirman_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 23:21
  2. Landscape rezim - Vox i jini
    Od Snowii_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2007, 15:13
  3. landscape rezim pro wokynka2003 ?!
    Od crz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2005, 21:11
  4. Blokovanie HW tlacitok
    Od neoxo v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2005, 19:40