zdravim vsechny a predem bych chtel podekovat vsem lidem co se najdou a pomuzou.
je tomu asi tyden co jsem si poridil loox600 od FS a je to prvni zarizeni takoveho druhu,co drzim v ruce,tak prosim o trochu trpelivosti![]()
uz jak jssem si tak procital ruzne diskuze,tak se jen otazky hromadi a hromadi.
tak radeji jen nektere z nich(zatim),at vam tam nezabiram moc mista![]()
tak treba vubec netusim co to vse umi a co ne,ale to by bylo na dlouho.jestli jsem dobre pochopil,tak neni pristroj,jako pristroj i kdyz ma stejne oznaceni.jak zjistim teda jaky mam laicky receno firmwer nebo neco podobneho a ktery je posledni a jake jsou v nem vyhody?pripadne kde ho ziskat a treba i priblizne za kolik?hlavne plosim nepiste mi odkazy na stranky,kde pisou vselijak,jenom ne cesky:-(
kdyz uz jsem u te cestiny,tak jestli nevi nekdo proc se mi pri prihlaseni na email v seznamu nezobrazuje ceska diakritika a misto toho jsou tam velke A s hackama,ruzne ctverecky atp
to se pak neda cist:-(
kdyz jsem u toho emailu,tak jestli neni nekde nejaky software pro prijmani i odesilani posty s prilohami?
a vubec,kdyz uz jsem u toho netu,tak nenasel by se presny popis (pro laika) jak nastavit pripojeni s nokii6230 pres BT?
pral jsem se s tim par dni a na t-mobilu mi pomoct moc neumeli.je pravda,ze uz mi to bezi,ale rad bych provedl hard reset a nastavil si vse tak jak ma byt,at tam nemam zbytecnosti.treba u toho pocket plugfree je toho hromada ne cesky a tak ani netusim co se cim nastavuje a tak tam je z me strany pouzivana metoda pokus-omyl
zatim by to mohlo radeji stacit.
vsak urcite nepisu naposled![]()
diky zatim moc a chtel bych moooc pochvalit tyto stranky