Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: HTC s740- par uzivatelskejch dotazu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    Tak ja už S740 takisto mam od včera. :-)
    Musím napísať, že som naozaj spokjny. Bezproblemovo tam funguje Garmin, skype, fring pre SIP, Slick, totalcmd,

    Trochu som sa zabavil s rozchodenim internetu cez wifi. Nefungovalo mi pripojenie na web cez IE mobile. Skype išlo dobre, cez wifi.
    Ale dočítal som sa, že stači pre wifi pripojenie nastaviť dns internet providera a odvtedy to ide ako ma.

    Nerozchodil som ale wap. Ako sa da pripojiť na wap stranky operatora? napr.
    Nepozna niekto program na blokovanie volani od uzivatelov, ktori nechcem aby sa mi dovoli?
    potom niečo na nahrávanie hovorov? Ako na symbiane Xelnex lite?
    Task Manager sa neda nastaviť na nejaku klavesu? Aby som nemusel isť stale cez tl. power a 3?


    PS: ešte som zabudol napísať, že mne sa xT9 sama nezapína. Keď mam nastavene iba "abc", tak aj ostane. XT9 musím zapínať ručne cez *
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Ono s wifinou je to složitější - WM zařízení mají tendenci preferovat datová připojení operátora. Jednodušší a univerálnější mě připadá prográmek NoData - odkazů se na něj i zde válí habaděj. Ten umí dočasně zapnout a vypnout operátora a WM pak nezůstává nic jiného, než všechny requesty směrovat přes WiFi.

    WAP je zde opravdu Popelka, ale možností, jak se na něj dostat je několik a více-méně závisí od operátora co člověku projde a co ne. Někdy pomůže prosté zadání adresy http://wap.stranka.sk nebo tak. Výhodou pak je, že vše běží přes datový a ne wapový profil - který je podstatně dražší. Pak ale některé stránky řvou, protože nevidí na telefon. V takovém případě pomůže adresa ve tvaru wsp://adresa.serveru.sk - bacha, tohle už ale opravdu poběží přes WAP. A když nezabere ani tohle, pak je zde možnost, že odkaz je přímo v SIM toolkitu karty, který se dá najít v Programech někde na konci jako modrá ikonka se jménem operátora.

    Samozřejmě, že Správce aplikací jde spustit (jako každá jiná aplikace) přes numerickou klávesnici. Stačí si jej najít v Programech v adresáří Příslušenství, zastavit se na něm s kurzorem, zmáčknout pravé soft tlačítko a přiradit mu SpeedDial klávesu na numerické klávesnici, anebo mu přiřadit libovolný hlasový příkaz.

    Náhrávání lze nejjednodušwji zařídit zde stáhnutím CABu 2ways recording. Jak to funguje speciálně na Rose jsem nezkoušel, ale podle všeho je to bez problémů. Je třeba se tam ale zdarma registrovat...

    PS: Zapoměl jsem na profily - WM je v základním stavu nepodporuje, ale umějí to aplikace třetích stran (Spb, Resco a pod.). Také jsem myslel, že se bez nich neobejdu, ale jde to celkem v pohodě díky dvěma funkcím na soft tlačítkách při zvonění: nalevo první stisknutí umlčí zvonění, až druhé hovor zvedne, pravé tlačítko hovor odmítne a umí automaticky odeslat předdefinovanou SMS. Dá se to ale u jednotlivců obejít trikem - nahrát si zvonění "Ticho" a prostě jej některým lidem přiřadit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    Parada!!!
    Dakujem za pomoc s wapom...

    Program nodata som stiahol už včera.
    Skusil som ale zapnut len jeden profil, Orange World, ktorý slúži na priojenie k strankam operatora.
    Do IE dal wsp://wap.orange.sk a stranka sa mi zobrazila...! Super. Kontrolujem si takto spotrebu voľnych minut, dat, sms a tak.
    Už mi teda funguje všetko.

    Inak, skúšal som Vito audio recorder, či ako sa vola. Funguje aj nahravanie druhej strany, ale druhú stranu je slabšie počuť.

    Ako blacklist používam toto:



    Funguje výborne, nespomaľuje telefon, a pri odmietani hovoru ani nepípne... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Nazdar všetci - mám jeden problém, čo mi prekáža - neviem zrušiť v prijatých SMS formu konverzácie - hnevá ma to hlavne keď mi chodia SMS o bankových prevodoch. Rád by som mal každú SMS samostatne a nie všetky ako jednu dlhú SMS. Na HTC Touch PRO mi funguje program "SMS Tweaker", kde sa to dá zrušiť, alebo aj v "Advanced Config. Tool". Ani jeden mi však na HTC S740 nefunguje. Viete mi pls helpnúť ako s tým vybabrať ??? :?:
    Dikes za každú radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Stačí v registrech pod HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s\OEM\

    Vytvořit novou hodnotu DWORD s názvem SMSInboxThreadingDisabled a vložit tam 1

    A je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Dikes super funguje OK :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    57

    Zdravim vsechni.
    Ma nikdo problem s TimeOut-em displeje?Mne nikdy se stava,ze vubec se nevypina!Zvlast po skonceni programy CorePlayer,nebo Sygic.
    Vim,ze nijakej "BUG",i spis v FW.Da se to nijak napravit?
    Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    SPíše bych řekl že to závisí od toho, jak je která aplikace napsaná. Už vím u čeho si mám dát pozor a tak po shození takovýchto aplikací blokuji Rose ručně dlouhým stiskem tlačítka pro ukončení hovoru. Od další odblokace už bývá vše OK.

    Tohle způsobují drobné hardwarové rozdíly mezi zařízeními. Liší se pak drivery a návazné hodnoty v registrech. Aplikace, které se snaží zamezit vypínání displeje to pak dělají brutální silou přes systémová volání a u každého zařízení to pak může vést k jinému chování. Jak jsem ale zmínil, Rose se vzpamatuje po prosté ruční blokaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    57

    Dekuji Vam pekne,za pohotovou odpoved.
    Co mne na tom prekvapilo nejvice,ze i po editovani registru,vse zustalo,jak bylo pred tim.
    Tak asi urcite mate pravdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Pokud jde o řešení zmiňované zde, nedal bych ruku za to, že po každém spuštění si CorePlayer znovu tu hodnotu nepřepíše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    57

    Tam jsem necetl drive,ale vypada to na stejny trik.
    Sel jsem v HKCU\ControlPanel\Power\Display,i menil hodnotu na TimeOut displeje.
    Zajmavy na tom je ,ze na HTC s710 kdysi pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Ešte jedna otázka - podarilo sa niekomu rozchodiť automatické nahrávanie hovorov- pre mňa dosť potrebné - nie vždy je po ruke papier a pero.
    Ak niekto má program ktorý to dokáže - dajte to sem pls.
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Problémy s GPS - HTC S740
    Od linecur v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 19:24
  2. FM rádio v HTC S740
    Od korenisko v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-05-2009, 08:53
  3. HTC s740 a nodata.cab
    Od gloom v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 08:13