Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: HTC s740- par uzivatelskejch dotazu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Asi jsem to tady posledni dobou trosku "zaspamoval" ale holt mam prvni den s740tku a mam celkem i cas tak bych rad vychytal vsechny nedostatky:P Takze proto par uzivatelskejch dotazu:

    1. Je mozne nejak menit schema na home screenu (layout)- myslim dle sebe, ne si pouze vybirat z nabidka jiz vytvorenych.

    2. Jak urovnat ikony(aplikace) v menu po startu- napr presunout do slozek. Pomoci file exploreru nejdou ani vyjmou ani kopirovat.

    3. zkousel jsem si vytvorit vlastni bg img, ale kvalita je potom strasna na tom displeji! nemate nekdo uz naky tipy jak vytvaret vlastni backgroundy a zaroven aby to k necemu vypadalo?

    predem dik.

    EDIT: a prvni den co tedy phone pouzivam jsem docela nemile prekvapen, jak se seka na to ze ma 256mb ram
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Přiznám se, že jsem ztracen.

    1. Co je ve tvém případě homescreen? Sliding Panels, nebo Today, nebo co?
    2. Co je menu po startu? To samé, nebo naposled otevřené programy... Nebo?
    3. O jakých backgroundech je řeč?

    Takže ještě jednou a podrobněji, prosím.

    Seká? Probůh, už jsem s tím vyvaděl leccos, ale sekání jsem nedosáhl... Jo, při kupě spuštěných aplikací se občas při spuštění další "zamyslí", ale pak zase jede všechno jak z praku...

    lelouch
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    1. Tak home screen muze byt jak sliding panels ci htc home ne? Mam ted nastavene sliding panels, ale zalibila se mi polozka weathers- ktera je zas v htc home, ale nikde jsem prave nenasel jak si sliding panles upravit dle sebe, nechapu proc si nelze udelat home screen dle sebe, nebo jak polozku weather "natahnout" do sliding panels.

    2. Myslel jsem menu jako takove se vsemi aplikacemi ne jen s naposledy otevrenymi- uz jsem ale vyresil total commanderem ppc

    3. Background- neboli pozadi) v nastaveni home screenu je kupodivu jedina moznost kterou si uzivatel muze menit sam dle sebe a tou je background- pozadi. Ale nevim jestli je nutne nejake specificke nastaveni (2, rgb 72dpi byly obrazky od htc) a nebo ten displej neni z nejlepsich. Pokazde kdyz jsem si vytvoril vlastni bg- tak nedokaze vykreslit tmave prechody- dela to nehorazny kostky.

    S tim sekanim jsem prave docela prekvapen- seka se mi kolikrat home screen kdyz roluju mezi nabidkama a to pritom mam pres spravce aplikaci vsechny aplikace pozavirany a nejede to teda ani pri nejmensim jak rikas ty "z praku". Dale se mi seka treba video z youtube a to ne malo.

    A jeste jedna vec, nechapu proc v hornim panelu stale sviti:


    Doufam ze to neni aktivni gprs, nerad bych platil za kraviny ktery ted zkousim s telefonem- mam O2 a uz jsem s nima zazil lecos, proto se ptam.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    1. Nene, tak to není. Základní dvě skupiny jsou tam Sliding Panels (což je fičura přímo WM 6.1. Standard - mimochodem ve verzi "Pro" bude až od 6.5) a druhá je klasická Today obrazovka. HTC Home je jenom klon Sliding Panels). Jde primárně o soubor .xml souborů umístěných v ROM. Něco upravit prý jde přes aplikaci CHomeConfig (válí se někde na xda-developers, nezkoušel jsem), ale stejně změny vždycky vydrží jen do softresetu.

    3. Teoreticky by měl jít zvolit jakýkoliv obrázek, který zobrazí telefon. Kouknu na to, ale spíše bych problém viděl v nastavení ditheringu při ukládání obrázku. Jedním z omezení WM obecně je redukce barev na 65k a překlad z plných 24 bit teoreticky nemusí zvládnout - i když na fotkách z foťáku jsem nikdy něco podobného nezaznamenal je možné, že zobrazování pozadí na home je podstatně primitivnější než ten fotoalbum. Juknu na to a dám vědět.

    Nevím čím přehráváš věci YouTube ani přes jaké spojení, ale při mých pár pokusech se SkyFire to bylo bez problémů. V tomhle bych spíše podezíral konektivitu - na Rose chodí i konvertovaná videa s podstatně vyššími datovými toky než YouTube v pohodě. Za větší problém bych považoval obecnou systémovou absenci Flashe, takže nakonec je člověk odkázaný na to, jako dobře/špatně je ta-která aplikace napsaná.

    Jo, sekání v Home se mě povedlo vlastně také dosáhnout - způsobovalo to nastavení zvuků klávesnice. Při pokusu o rychlé rolování pak zaroloval naráz tak o tři položky a pak pokaždé čekal na zvuk. Vypnul jsem je a chodí to v poho... Stejně jsem to měl u všech telefonů vždy vyplé, takže mě nenapadlo nad tím moc meditovat.

    To G (nebo E či H) ve středu displeje je pouze indikace MOŽNOSTI datového spojení v daném místě. Když je spojení aktivní, objevuje se ta samá malá ikonka u ukazatele síly signálu napravo. Ta ale zůstává aktivní třebas i hodinu po posledním přenosu dat, tekže neindikuje právě běžící data... Jenom připomínám, že již v základním nastavení jsou minimálně tři věci, které mohou spojení aktivovat - Počasí, A-GPS a nastavení, že upřednostňuji stahování SMS přes GPRS před GSM službou.

    A jedno varování: I když je člověk spojený s WiFi, telefon má tendenci upřednostňovat datové služby operátorů. Aby to opravdu běželo přes Wifi je třeba zneaktivnit datové profily operátora přes prográmek NoData - ale tohle dělají všechny telefony s WM. A nepotěším tě - z tohoto důvodu ti mohlo sekat YouTube - protože přes spojení s Wifi, všechno stejně tahala přes GPRS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    1. Aha takze radsi si zvyknout na nejakou z tech nabizenych moznosti (ja teda upresdnostnuju sliding panales media), ale je to skoda ze si uzivatel nemuze prizspusobit home screen dle sebe.

    3. No jasny jak rikas, fotografie ve fotoalbu vypadaji celkem solidne, ale rikam jakmile si chci zvolit na pozdi svuj vytvoreny obrazek, zkousel jsem i se stejnymi atributy jako ty od htc- 2, RGB, 72dpi, ale stejne na tom uvodnim screenu to vykresluje fakt hrozne, schvalne si zkus udelat pozadi jen s prechodem ze svetlejsi sede do cerne a uvidis co to udela. Zkus a dej vedet

    Jasny s tim G jsem si to tak myslel, dokud neni u anteny je to ok Tak proto i doufam ze pres to youtube to jelo pres wifinu- pac u anteny jsem si nikdy nevsim ze by svitilo G.
    Jinak videa prehravam klasicky v prostredi Youtube, resp. pres jejich nejaky soft- kdyz jsem vlez na stranky youtube vybidlo me to ke stazeni nejake jejich aplikace. Tak nevim muze to byt taky tim, zkusim jeste nejakou alternativu.

    - Jinak jeste dotaz, nikde jsem nenasel statistiky prenesenych dat a hovoru. Rose opravdu nikde nema videt kolik jsem jiz provolal s moznosti vynulovani (potrebuj nejak sledovat pocet volanych hovoru v minutach)

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravim. Se zasekavanim jsem se nekolikrat setkal, zvuky pri stisku klavesnice mam zapnute. V tom okamziku mam zamcenou klavesnici, ale staci, kdyz vysunu klavesnici, potom mohu zadat kod pro odemceni, nebo staci klavesnici zase zasunout a je vse v poradku.

    S740 ma samozrejme nabidku "Seznam hovoru", kde jsou vsechny potrebne statistiky. Po stisku tlacitka "Nabidka" se vybere "4 Zobrazit casovace" a zde mas, co pozadujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    S těmi seznamy hovorů jsem byl pomalý (dík vlami), nicméně jsem mezitím poexperimentoval s těmi pozadími.

    Nevím sice co znamená 2, rgb a 72 dpi, jelikož každá barva jde v principu vyjádřit ve všech barevných systémech, dpi není zajímavé, prvořadý je nativní počet bodů pro dané LCD (v našem případě 240x320), ale vytvořil jsem si plynulý přechod šedých ve všech možných formátech a narazil jsem na problém pouze v případě, že nebyl správně nastavený dithering pri exportu - a i to se týkalo pouze dvou formátů - gif a png. V zásadě ale platilo - co vypadalo dobře na počítači, zobrazilo se správně i jako pozadí na Rose. Nejlépe dopadlo mírně koprimované a vyhlazené jpg (5%/5%). Bmp je trochu neřízená střela a vypadalo v přirozeném stavu asi nejhůř.

    Takže rada zní: Jednoduše si vyprodukovat mírně komprimované jpg v přesném rozměru 240x320 pixelů, zkopírovat do složky My Documents\My Pictures v zařízení a pak se objeví v nabídce nastavení Obrázek pozadí v Nastavení/4 Výchozí obrazovka. Zvolit a je to. Zkoušel jsem i img. formát, ale ten Rose tímto způsobem ani nenačte...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Ježeček_ce4you
    Guest

    Zdravím. Od středy jsem také novým uživatelem Rose. Už se pomalu dostávám všem věcem na kloub. Ale ať se snažím sebevíce, jak rozchodit ten prográmek NoData? Ta konfigurace datových připojení probíhá před synchronizací v PC nebo je ho třeba otevřít v samotném Rose? mě se ten xml soubor otevírá pouze v noťasu.

    Omlouvám se za kostrbatou otázku, ale nevím jak přesně to popsat.
    A ještě jeden dotaz datový balíček Surf mail+ u T-mobilu asi nevyužiju pro stahování dat k mapám do GPS, nebo ano?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Později ale přece... No, jestli si správně vzpomínám, NoData je v CAB souboru. Nováčkovi bych vřele doporučoval projít si zdejší sekci Podpora - v ní je mezijiným k nalezení i článek o tom, jak instaloivat aplikace...

    A co se týká toho tarifu, neznám konkrétně tento, ale mapy do Google Maps se stahují pře běžný http protokol, takže v tom problém nebude. Ale pokud si správně vzpomínám, u omezených tarifů T-Mobile se po případném překročení datového limitu akorát připojení zpomalí na 64 kbit/s, ale není nic, co by principiálně bránilo stahování map...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Ostravak_Pt
    Guest

    Zdravím uživatelé S740ky,

    nechci zakládat další vlákno, tak to hodím sem... Již pár dnů jsem majitelem S740ky také... Je to mé první WM zařízení. V podstatě z něj mám kladné dojmy, hlavně z možností si ho upravit k obrazu svému, dohrát si do něj aplikace, které potřebuji, hry atd.

    První dojmy:

    Pozitiva:
    - GPS + Wi-fi = velký klad
    - rychlý procesor, dostatek paměti
    - klávesnice QWERTY - pohoda
    - kupa možností, jak si co nastavit a kupa SW, který lze využít
    - ve spojení s datovým tarifem výborný nástroj na cesty

    Negativa:
    - displej mohl být určitě větší...
    - povrch 740ky - v matu by to nebylo tolik upatlané (takhle je to upatlané téměř stále, ale co už...
    - některé vrtochy a tragické nedodělky u WM
    - zadní repráček mohl být hlasitější a hrát "plněji"
    - hlasitost při telefonování by mohla být ještě o chlup silnější - neexistuje nějaká možnost, jak na to?


    Mno... Shrnuto... Dotykáč jsem nechtěl a tenhle phounek se dá sehnat za 6300Kč.

    Nicméně kupa věcí, které jsou opravdu ala "widle" mne oprvadu dostávají. Polovina vestavěných programů nemá ani možnost "Zavřít". Tedy vypnout znamená to, že sice zmizí ze screenu, ale zůstane viset na pozadí. Který i.iot tohle vymyslel?!!!A proč třeba neexistuje podpora Flashe pro WM?!

    A měl bych pár dotazů:

    Nainstaloval jsem si CorePlayer (přehrávač multimédií). Nicméně po jeho použití mi nezhasíná displej?!?

    Našel jsem na netu toto řešení, ale netuším, jak ho aplikovat? Respektive jak v praxi na to? Editor registrů mám...

    http://www.karelattl.cz/tag/core-player

    EDIT: Problém s CorePlayerem vyřešen. Kdyby někdo hledal:

    Citace z jednoho fora: "Go to HKEY_CURRENT_USER/ControlPannel/Power/ then LeftClic to Values, If you have Display clic in it to see and modify the value, if not: RightClic, New Value/DWORD/ name it Display; put 60 in the Value Data, Baseecimal."

    A nějaký tip na "čtečku e-booků"? Nainstaloval jsem si MobiPocket Reader, ale při zapnutí fce "Autoscroll" a nastavení pomalejšího tempa, které je optimální pro čtení, se text nepříjemně problikává a je to opravdu nepříjemné pro oči. Jinak mi program sedí, ale toho listování využívám docela často, proto chci najít něco stejně dobrého "bez blikání"

    Díky za tipy

    Pt Ostravak
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Pro mne je to hlavně pracovní nástroj a v tomto směru jsem absolutně spokojený... A to i přesto, že jsem si jej pořizoval před půl rokem za bratru 10 s daní.

    Na jmenované věci moc možností není, takže jen tak kolem a kolem:

    • Displej nemůže být větší. Jde o omezení WM Standard. No, větší možná jo, ale pak by zase byl méně ostrý. Podstata tkví v omezení zobrazení přímo v operačním systému na 240x320 pixelů. No comment.[/*]
    • No, s lesklým povrchem je to na pováženou. Je to jako na nových displejích. Buď matný a méně ostrosti a kontrastu anebo... Podle všech zkušeností jde o opravdové sklo - i po půlroce poměrně barbarského nošení po kapsách s klíči a podobně - ani škrábaneček. Na druhou stranu - jako u každého skla - bacha na pády a nárazy na ostré hrany. Na pouhý tlak sklo (v kapse, tašce a pod.) naopak vůbec nereaguje. Napodiv podobně nepoškrábatelně se tváří i ten povrch na numerické klávesnici.[/*]
    • Naštěstí díky velké operační paměti to nezavírání aplikací až taková trága není. Navíc, na rozdíl od Pro verze má WM Standard 6.1. velice povedené standardní rozhraní (které bude u dotekáčů až od verze 6.5. a dostat se ze základního stavu ke Správci programů je záležitost šipky nahoru/doleva a enter a tam člověk zruší co chce. Obvykle to začnu na výkonu procesoru cítit až tak po šesté-sedmé nezavřené aplikaci a tak to dělám tak jednou-dvakrát denně. Dá se na to zvyknout.[/*]
    • Zadní reprák je optimalizovaný na lidskou řeč - co ssebou nese i ořezání hloubek (tak je srozumitelnější). Už jsem ho takhle používal i ve větších místnostech, hlučnějším prostředí a přes den jej využívám hodně často - a nikdy jsem nenarazil na problém.[/*]
    • A stížnost na hlasitost hovoru u Rose slyším/vidím/čtu vůbec poprvé. Spíše mívám já i mí známí opačný problém - pokud je na max, je to na hranici snesitelnosti. Je to lepená součástka, takže možná je tam přechodový odpor nebo něco... Doporučuji možná zkusit jiný kus. Anebo zajít k ušnímu .[/*]
    • No, ve skutečnosti Flash pro WM existuje, ale na Standard verzi se odmítá instalovat. No, u Adobe mě to nepřekvapuje. Bezproblémově funguje třebas Skyfire - pokud člověku nevadí, že je to bezmála spyware...[/*]
    • Co čtu, tak CorePlayer tohle dělá na všech zařízeních... Ale mám podezření, že to jde fixovat mnohem jednodušeji - novým nastavením délky podsvícení přes běžný Setup...[/*]
    • E-knihy mě neberou, takže nevím, ale přímo zde je na tyto věci fórum včetně odkazů na další aplikace...[/*]


    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Ostravak_Pt
    Guest

    Lelouch:

    Já to kupoval jako "pracovní hračku" Dost cestuju a občas už se mi nechce tahat velký notebook, a tohle ve spojení s wifi (dnes již většina hotelů zdarma) nebo datovým tarifem v ČR pro rychlý mail, web, IM či skype bohatě postačí. Ve volných chvílích poslouží např. nějaký e-book a v nouzi i ta navigace... Prostě takové malé "all-in-one"

    K těm mojim připomínkám:

    - displej by 2,6 palců snesl, řekl bych i bez rapidní ztráty kvality při zobrazení... Pak by to byl ideál
    - lesklý povrch displeje - někde na webu jsem našel videorecenzi předprodukčního vzorku, kdy byla klávesnice v matném provedení... IMHO řešení mnohem lepší, ale potěšila mne Tvá zpráva ohledně odolnosti krycího skla... Aspoň něco
    - zadní repráček jsem měl na mysli spíše ve spojení s hudbou či videem "na hlasito". Při hlasitější reprodukci dost "chchle" a rozvibruje celé zařízení... Mno, kdyby byl lepší, nezlobil bych se, ale věšet se kvůli tomu taky nepůjdu Hudební mobil z toho nebude ))
    - repráček pro hovor - asi je to u každého individuální, u stařičkého Siemensu CX65 byl o něco málo hlasitější. Ale tady u HTC se mi zdá zvuk zase čistší, takže zvyknu si Když ne, ušní to jistí
    - správa WM 6.1 - no, tohle je asi bez komentáře... Klasický Gates. Ví o problému roky, ale nikdo na to ani nešáhne... Never mind, tohle nevyřeším(e)...
    - Skyfire mám nainstalovaný - ve spojení s WIFI docela dobré, ale streamvideo stejně na tomto zařízení nezvládá (ale to už bych chtěl asi moc a rovnou bych mohl tahat ten noťas , navíc občas pomalý a datově náročnější - jak říkám, s wifi ujde (na bankovnictví ho ale taky raději používat nebudu )
    - CorePlayer problém - mno, dneska jsem po včerejším "rádobyúspěšnémfixu" zapl HTCčko, zkusil CorePlayer a ejhle, problém byl zpět. Mrkl jsem do registrů a hodnota byla přenastavena na pološílene číslo v řádech desetitisíců sekund. Ještě na to musím v klidu mrknout.
    - e-booky vyřešeny - skončil jsem u Alreaderu k mé plné spokojenosti

    Shrnuto a podtrženo, za ty peníze fajn volba. Jak říkám, je to mé první WM zařízení (5 roků jsem žil se Siemensem ) A ještě díky za fajn shrnutí ve vedlejším postu - pomohlo mi to moc v rozhodnutí. :yes:

    Pt Ostravak
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    Mám na spokojných majiteľov S740 pár otázok:

    1. Da sa ku kontaktu priradiť aj obrázok volajúceho a zvonenie? Aby keď niekto zavolá, ukázal sa obrázok?

    2. Písanie textov: Dajú sa normálne texty písať aj numerickou klávesnicou v každej aplikácii? Pýtam sa, preto, či telefón nevyžaduje písanie iba qwerty klávesnicou...

    3. Výdrž batérií: Koľko vydrží? Aspoň 1. deň vydrží pri bežnej prevádzke? A koľko pri navigácii?

    4. Rádio má aj RDS alebo nie?

    5. Celkovy užívateľsky komfort, prechádzam zo symbianu Nokie N82. WM poznám, používal som pda s WM5.0. Viem si kde čo vyčítať, poskladať, keď si niekto spomína na siemensy - patche, tak to mi nerobilo problém :-) Funguje na tom Skype?


    6. Sluchátka: Už ste niekto našli adaptér z usb na 3,5mm konektor? Aby sa dali pripojiť vlastné sluchátka.? Veľmi mp3 nepočúvam, ale tak sem-tam sa to zíde...

    7. Stabilita os, ako často mrzne tak, že ho musíte reštartovať?
    Dik za všetky vaše postrehy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Ostravak_Pt
    Guest

    Korenisko:

    Sice ho mám jen asi 14 dnů, ale pokusím se pár dotazů zodpovědět

    1. Dá se přiřadit i obrázek i melodie :yes:

    2. Texty se dají psát i numerickou i QWERTY

    3. druhý den po nabytí s vypínáním na noc má baterie 63 procent své kapacity (pár telefonátů denně, tak 30 minut surfování wifi a GPRS denně, a hraní si - přeci jen to mám nově, tak si s tím pořád "hraju" ) Ale tady soudím jen podle krátkých zkušeností...

    4. RDS - minimálně funkcí PS (Programme Service) - tedy zobrazování názvu stanice - oplývá

    5. měl jsem sice dlooouho Siemense CX65, ale občas mám tu čest i s Nokií N95 a tady v tomhle HTCčku se tedy vyznám mnohem rychlej a intuitivnějii než v tom Symbianu na Nokii... Navíc Nokia měla plno omezení v instalaci SW, tady nemám s ničím problém. Co tam nahodím, jede. Ale také soudím jen z krátké zkušenosti... A Skype odzkoušen. Funguje výborně a bez problémů... Tedy testováno zatím jen přes Wifi připojení...

    6. Redukce sehnat jde - tuším od 120 kč (google power )

    7. za docela drsného testování, instalací a odinstalací se mi sám od sebe 1x restartoval... Jinak bez problémů

    Toliko z mých krátkých postřehů s tímto SP

    Měj se

    Pt Ostravak
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    V zásadě mohu vše potvrdit, snad jenom pár detalů navíc:

    • při záměrně něžném používání (pouze krátké telefonáty) vydrží při životě i tři dny - přes Velikonoce dokonce od pátku do pondělí večera asi s pěti telefonáty v pohodě, řvát začala až v úterý na oběd...[/*]
    • vymlátit jí za den chce opravdu snahu - samozřejmě, trvale zapojená wifina, GPS nebo Bluetooth (PAN síť) to stáhnou na tři-čtyři hoďky[/*]
    • je velice tolerantní ke všem nabíječkám s miniUSB konektory, co jich mám - od Motorolácké síťové, přes jakýkoli drátek z počítače až po autonabíječku k navigaci Mio anebo ty adaptéry do auta za dvě stovky - takže celkově je to s ní hodně prosté[/*]
    • vynucené soft-resety (vypnout/zapnout) si za celou dobu pamatuji pouze dva, k hardresetu zatím nebyl nejmenší důvod[/*]
    • naopak, podle všech zkušeností je OS dodávaný s Rose MIMOŘÁDNĚ odladěný a stabilní - jistě k tomu přispívá i fakt, že ma nativní podporu češtiny/slovenštiny i bez udělátek[/*]
    • ano, konektor s jackem existuje, je třeba ale říct, že i dodávaná sluchátka jsou velice slušná - a protože jsem neslyšel rozdíl, KOSSY mi za tahání se s konektorem nestojí...[/*]
    • ty fotky je třeba přidávat v telefonu a ne v Outlooku na PC, protože jinak je ActiveSync nebo WMDC při transferu do telefonu strašně zmrší - ale ty "obálky" (canvas) na fotky v rozhraní telefonu jsou poměrně malé, takže nelze od toho čekat žádné zázraky a smysl mají fotky ořízlé až na ksicht, aby člověk poznal, kdo volá - mě se nejlépe osvědčily jpegy 256x256[/*]
    • celkový komfort - když si člověk osvojí pár triků, lepší než jakýkoli dotekáč, který jsem držel v ruce - numerická klávesnice a MECHANICKÝ joystick jsou ve WM mimořádně rychlé i při ovládání jednou rukou - položky v menu jsou zde číslované, například[/*]
    • zrovna u psaní numerickou klávesnicí je zde drobný opruz - automaticky je zde totiž aktivována T9 (u QWERTY ne) - někde jsem snad na to viděl fix ale někomu funguje a někomu ne...[/*]


    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problémy s GPS - HTC S740
    Od linecur v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 19:24
  2. FM rádio v HTC S740
    Od korenisko v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-05-2009, 08:53
  3. HTC s740 a nodata.cab
    Od gloom v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 08:13