Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: O2 SK HTC TyTN II

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Ahojte vie mi niekto prosim pomoct ohladne nastavenia datoveho pripojenia na internet O2 na slovensku TYTNA II pre internet.
    Moc Vas prosim o pomoc v tejto zalezitosti.

    Pre istotu dodavam ze mam WM 6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    V novších verziách Connection Setup máš aj nastavenia 02...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Prepac ale neako som to nepochopil.Mne tam ukazuje iba Orange a T-mobile.
    Da sa to neako upgradevoat??
    Alebo ako mam dosiahnut svoj ciel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    pozri sa po Connection Setup 1_5_35361_1.cab a tam je uz aj O2 ...
    EDIT: najdes ho napr. v tu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Dakujem moc mi to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    No a som na zaciatku svojho problemu.
    Nahodil som si new romku konkretne PDA viet 14.2 a ked dam nainstalovat program tak prebehne vsetko ok reset ale nezmeni sa nic.Je tam stale nainstalovane to stare. Build 35353.
    Co teraz???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    skus sa pozret po HTC ROM Image Editor, vyhodit stej romky ten stary connection setup a znova flashnut ...

    PS: alebo to skus nastavit rucne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Myslim, ze najjednoduchsie bude ked si to nastavis rucne, nic zlozite to neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    No snazil som sa.Aj som to nastavil len sa bojim aby sa to nepripajalo neako inak
    Nechem mat kilometrovy ucet chapes?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    To to nastavenie na pripojenie nijako neovplyvni aky budes mat ucet, ale programi ktore sa pripajaju na net, bez nastavenia pripojenia ti nebude fungovat net.
    Ak sa bojis vysokeho uctu za internetove pripojenie odporucam naistalovat program NOdata, alebo ako sa to vola(nepouzivam) a tam si zakazes aby sa ti automaticky pripajalo na net. preberalo sa to tu tisic krat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    no neako sme sa nepochapeme.Ja mam internet cez O2 neobmedzene len ja chcem to aby sa to pripajalo tak ako sa to pripajat ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    No vcera som to otestoval browsoval som po nete a tak.
    Po kontrole spotreby som zistil ze to nema zaidnu spotrebu to znaci ze vsetko jede tak ako ma.THX za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Pokial to nebudes mat nastavene sparavne tak ti nebude fungovat, ziadne ine poplatky ti nehrozia pri nespravnom nastaveni jednoducho net nepojde.:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Pomoc mam obrovsky problem.
    Ak mam datove spojenie tak ked sa mi niekto snazi dovolat hodi mu hlasku ze som nedostupny.
    A to je sakra probem velky.
    Ako to docielit aby to tak nebolo.
    Proste ak som pripojeny na net nech kludne sa mi mozu dovolat.
    Nastavoval som to manulane podla tohoto


    Ja debil som nespravil reset po nastaveniach pripojenia.Tak asi preto.Ospravedlnujem sa.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Bohuzial to nebude resetom ale technologiou,pokial nieco stahuje cez gprs alebo edge tak sa ti nikdo nedovola iba cez 3G tento problem nieje, je to nieco podobne ako cez dialup cez pevnu linku ked si bol pripojeny telefon nefungoval
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN od O2
    Od gamma_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 21:07
  2. HTC Tytn
    Od istwanek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 21:43
  3. TyTN II a GPS
    Od yans v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 20:06
  4. HTC TyTn a iGO
    Od honza11_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 07:49
  5. fólie - TyTN->TyTN II
    Od r.huzva v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2007, 21:14