Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 70

Téma: GCz - Nová aplikace pro GeoCachery

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Tak dnes jsem si stahl posledni verzi programu (0.0.32.7), a uz to funguje. Byla u ni poznamka "Geocaching.com server has been maintained. Modified GCz. " to byla asi ta pricina. Ale diky za reakci

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    47

    Tak dneska vyšla opět nová verze, tentokrát nejspíš s ještě většími změnami než posledně. Jedná se již ne o GCz, ale o GCzII - verze 0.2.33.1. Podle screenshotu by měla obsahovat navíc pokročilejší vyhledávání (podle ruzných věcí). Osobně ji stáhnu a vyzkouším ve čtvrtek, protože předpokládám že dnes a zítra možná vyjde ještě nekolik drobně upravených verzí, tak jak se budou scházet připomínky od uživatelů.
    Ke stažení je na obvyklém místě a podrobnější info naleznete opět zde: ]http://d.hatena.ne.jp/Gzh/searchdiary?word=*[GCz]

    edit1: Zásadní změna aplikace je i v možnosti ukládat keše do lokálního úložiště a následně je použít (snad i bez nutnosti použít připojeni k internetu - vyzkouším). A vyšla navíc verze 0.2.33.2
    Ondras
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    47

    Vyzkoušel jsem novou verzi aplikace GCzII 0.2.33.6 a má několik příjemných nových funkcí.
    Keše lze nyní vyhledávat podle různých parametrů. Pokud se podíváte na podrobnosti o kešce (stáhne info z geocaching.cz), tak se nyní informace již uloží a při příštím zobrazení této kešky se již není potřeba připojovat - úspora datového toku. Lze ukládat i celé seznamy keší a poté je načítat, bez nutnosti znovu je vyhledávat.
    Rychlost nalezení satelitů při prvním spuštění je pocitově opět rychlejší (HTC Kaiser). Z minulé verze zůstala možnost nastavit ručně GPS zařízení a pokročilý radar zaznamenávající i prošlou trasu.
    GCzII podporuje nově i waypointy.

    Stávající vývoj je velice svižný a často se objevují nové verze. S tím souvisí problém s uloženými kešemi v zařízení, které je potřeba v nových verzích někdy stáhnout znovu, staré nejsou kompatibilní.

    Ondras
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    jen pripominam, ze je tu nova verze... GCzII_20090603_1415_0233_07.cab

    Nahlasil jsem tomu cloveku 2 bugy a on to behem asi 3 dni opravil. To je naprosto paradni, ze vyvoj takle zije. Navic ta aplikace ted po oprave tech bugu spojuje snad vsechno co od aplikace na GC ocekavam.

    Mimochodem v pristich verzich se muzeme tesit na prostor pro poznamky behem loveni. Zkratka bajecny program:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravím, může mi prosím někdo poradit co v tomto programu dělám špatně? Po stažení cache, chycení signálu a nastavení "Set cache location" v GPS monitoru se mi zobrazuje nesmyslná vzdálenost od cache - přes 7500km (viz příloha). Přitom cache je asi 2km od místa kde stojím. Přijde mi, že mám někde něco špatně nastaveno, ale zaboha nemohu přijít na to kde a co. Jinak program vypadá velice dobře. Předem díky za každou radu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00325240_Screen08_GBwM.png 
Zobrazení: 48 
Velikost: 16.0 KB 
ID: 10527   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00325240_Screen09_72mC.png 
Zobrazení: 51 
Velikost: 16.6 KB 
ID: 10528  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Koukal jsem, že by verze II snad šla počeštit, nemáte tedy někdo češtinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Počeštit by to mělo jít editací GCzII.exe přes ResHacker, což by se tak ale muselo dělat po vydání každé nové verze, což vzhledem k tomu jak často nové verze ten autor vydává, je zbytečná práce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Super inovace :-) Opravdu se z GCz stal nejlepsi GC program ktery znama a splnuje vsechny me pozadavky

    Akorat uz nestiham byt tak aktivni jako autor

    Mame tu vcera novou aktualizaci 0.2.33.18

    EDIT:Tak tu mame zase dalsi verzi (dneska vysla) 0.2.33.20
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Hejkal
    Zdravím, může mi prosím někdo poradit co v tomto programu dělám špatně? Po stažení cache, chycení signálu a nastavení "Set cache location" v GPS monitoru se mi zobrazuje nesmyslná vzdálenost od cache - přes 7500km (viz příloha). Přitom cache je asi 2km od místa kde stojím. Přijde mi, že mám někde něco špatně nastaveno, ale zaboha nemohu přijít na to kde a co. Jinak program vypadá velice dobře. Předem díky za každou radu.
    Klikni prosim v GPS monitoru do prave horni casti radaru. Zobrazi se tvoje souradnice a target souradnice. Kdyztak udelej zase screenshot. Nevim co by melo byt spatne, uvidime co to vlastne ukazuje za souradnice.

    Driv tam byl bug (tak verze .16), ze pri automatickem nastaveni GPS byl problem s 0 v souradnicich. Kazdopadne zkus nejnovejsi verzi (zde)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Jeste jsem nemel moznost vyzkouset jak GCz2 beha v terenu, ale zitra se na to chystam. Chtel jsem jen poprosit o radu. Jak mate nastavenou GPS? Konkretne citlivost. Port a baud rate mam nastavenou jako u GCz1 ale netusim co mam nastavit do ty citlivosti pouzivam iTec BT-339 (Navilock BT-338)
    a v nouzi interni GPS v diamondu (pokud si modul zapomenu doma).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citlivost mam na 6 - byl to default tusim. Podle toho co jsem cetl, tak to ma byt presnost GPS zarizeni, ktera se ale lisi pristroj od pristroje. Podle toho se pak pocita presnost +/- pozice. 6ka je udajne prumer, takze zkus to s 6kou :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Zdravím,
    dříve jsem tento software na Raphaelovi spokojeně využíval, bohužel v TP2 mi to cache vyhledá, ale pokud v nabídce na nějakou kliknu pro další detaily, tak mi to vyhodí: Cache not Found, zkoušel jsem několikrát přeinstalovávat a nainstalovat starší verze, ale nepomohlo to. Nějaké tipy jsem našel i na stránkách aplikace, ale vyřešit se mi to nepodařilo. Nesetkal se s tím někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Zvlastni problem.

    Takze se dostanes na seznam cachi, ale kdyz chces nejakou vybrat, tak to napise not found, je to tak?

    Tak uplne nahodou bych urcite zkusil:
    1) vybral bych si nejakou "testovaci cache", opsal si jeji ID a zkusil ji otevrit v zarizeni. Pak bych se podival do adresare /GCzII/Caches, jestli je tam jeji XML soubor a juknul bych se i do nej, jestli tam neco je
    2) mozna by nebylo spatny se podivat co je v souborech v /GCzII/HTTP_Log ... tedy jestli tam vubec neco je
    3) taky bych zkusil program odinstalovat a smazat cely adresar, mozna i registry pokud je pouziva - nejsem si jist. Proste zacit ze zeleny loucky rovnou s nejakou novejsi verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Díky za reakci.
    Přesně tak, tady je screen:

    a dělá to tak u všech cache, které jsem zkoušel.

    GCZ jsem do HTC instaloval teprve včera a to nejnovější verzi- 0.2.33.20 a mimo tento problém mi to házelo ještě error s přihlašovacími údaji. Ten jsem vyřešil fixem- 0.2.33.20a, která byla speciálně kvůli tomuto dnes uvolněna, bohužel druhý nešvar zatím zůstává.

    1) soubor tam je a zdálo se to vše v pořádku, každopádně jsem jej pro jistotu zkusil smazat a vyhledat znovu, ale je to stále stejné.

    2) taky se mi zdá, že je tam všechno ok. Je zde několik .html a .xml korektně stažených stránek s danými cashkami z gc.com

    3) odinstalace i s ručním smazáním v registrech nepomáhá, ale je možné, že jsem nesmazal všechno. HR kvůli tomu ovšem dělat nebudu, alespoň zatím ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Zkousel jsem nejruznejsim nastavovanim docilit tvoje hlasky, ale vzdycky mi to funguje. Zkousel jsem to primo na cache Johanka.

    Na strankach pisou akorat zkontrolovat povoleni cookies v pIE (Menu > Tools > Option > Security > "Allow cookies"), ale to jsi vsechno zkousel, ze?

    a tohle:
    Visit here!! GC.com Advanced Search
    Make sure you use the same ID/Pass.
    Proper results there? Validated account on GC.com?

    Please check 09_CacheDetail.html under HTTP_Log folder.
    If you see N/S ? ??.??? W/E ??? ??.???
    You need to activate your GC.com login account.

    Obavam se, ze nevim jak to poradit. Leda napsat primo autorovi do vlakna na xda
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová aplikace :: Spb Finance
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 80
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 22:36
  2. Nová aplikace od Sunnysoftu - Sunnysoft vCard
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 10-08-2006, 07:22
  3. Nová aplikace :: Spb Time
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 12:24