Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Jak zprovoznit nefungujici GPS modul

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Zdravím,
    mám problém s gps modulem. Nemohu ho rozchodit. Zkoušel jsem několik navigačních softwarů, různé utility, několik romek i rádií, ale nic nepomohlo. Píšete, že první inicializace trvá hodně dlouho. Opravdu se poprvé musí stát hodinu někde mimo zástavbu? Už si nevím rady. Doufám, že to nebude na další reklamaci. [img]/img/_icons/smilies/11.gif[/img]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    A nemas nahodou tu vacsiu bateriu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Ne nemám. Mám standardní 900mAh.
    Edit: Zkouším teď hard resety, jestli se po nějakém z nich chytí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    a HTC GPS Tool si skusal? Najde ti vobec nejake satelity? Tiez riesim dilemu s gps, satelity mi sice ukaze, niekedy maju aj 3 signal ale nikdy sa nepripoji k nim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Všechny známé utilitky jsem zkoušel i GPStool. Mě to nenajde vůbec nic, ani jeden satelit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    Na internete som nasiel upravu registrov, ale to len zlepsi lagovanie GPS, no mozes skusit, aj ja budem dnes skusat...
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427888
    Drzim palce
    PS: Ake mas radio?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Díky, kouknu tam. Rádia jsem zkoušel tři. Teď mám 1.09.25.23.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    Najhorsie je to, ze vonku je zima a nechce sa mi tam vyckavat kym GPS chyti signal, nech uz je teplo
    Ja mam radio: 1.00.25.05 a ROMku udK Syrius Topaz R3, ale mozno tam napcham aj tu co mas ty, uvidime
    Edit: tak teraz som bol vonku cca 20 minut a nic, 4 satelity sa chytali maximalne/striedalo sa to s jednym alebo ziadnym... ale Satelittes used: 0 stale.. a co znamena ten Fix neviete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Já to zkoušel dneska taky venku na poli a ani jeden satelit a fix nedostupný. Před tím jsem to měl půl dne za oknem na parapetu a taky nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    a teda tebe sa ani na takom tom kruhu nezobrazi ziadny cerveny satelit? Myslim v HTC GPS Tools...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Nee, ani jeden.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    Tak dnes som to tak pilne riesil ze som az doriesil - poobede mi este naslo satelity, ale nepripojilo sa, teraz uz ani satelit nenajde.. oh... tak asi nikto iny nam neporadi
    Edit: asi ma osvietilo, GPS ma zaznamenalo - spustil som GoogleMaps cez Net, zapol GPS, pustil GPS HTC dal do okna.. a tada! sice to trochu skace... ale aspon ze to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    Jo, vyladit GPS u Diamonda je občas pěkná alchymie, ale nesouvisí to ani tak s ROM, spíš se vyplatí laborovat s rádiem. Občas dokonce pomůže přehrát rádio znovu stejnou verzí, případně jinou verzí a a pak zpátky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Zkusím ještě jiná rádia. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    idem to dnes skusit rozbehat na Topazovi od udK... uvidime ak sa mi to podari, tak sa ozvem a prilozim presny postup ako som co robil
    zatial drzim palce
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zprovoznit TOMTOM a bez "fičurek"
    Od Bukatyr v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 07:43
  2. MDA III jak zprovoznit?
    Od Thompson_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 08:57
  3. Jak zprovoznit nefungujici IE
    Od jospo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 21:31
  4. Jak zprovoznit AvantGO?
    Od Rogner_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 16:30