Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: ASUS P750 - Spokojny majitel od dnes + otazky

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    Tak som sa pred hodinou stal majitelom PDAcka ASUS P750 objednal som ho z Alzy novy za 250€ cca..........

    Moje prve dojmy su skvele, mal som naposledy P535 ale toto ma taky inaksji jemnejsi displej akurat ma hneva to degradovane rozlisenie lebo pismena niesu ostre, tak mozno casom skusim VGA rozlisenie.

    Takisto aj klavesnica je SUPER !! Oproti Asusu P535 je jednoznacne P750 o krok vpredu kvoli klavesnici... Len sa chcem opytat par otazok ludom ktori ho uz maju:


    1. Ake puzdro ste si nan kupili? TO dodane nieje zle, ale nic moc a kedze z jednej strany nieje site ako na druhej, PDA ide donho dost tazko, tak by som chcel ine.

    2. Mate na svojom P750 foliu na displeji? Ak ano, aku? KEdze moje PDA nema ani den rozmyslam ze asi bude dobre ak hned dam na displej aj Foliu. Alebo myslite ze netreba kedze ma displej zapusteny dovnutra?


    3. Chcem sa opytat ako mam nastavit datove pripojenie operator T-Mobile SK. Mozem to urobit podla navodu: http://www.wmmania.cz/downloads/nastaveni_data/T-Mobile_SK.pdf alebo je potrebne to nastavit nejako inak (kedze to nebude WAP, ale HSPDA netove prenosy.. Poradte. Dakujem. V tom navode je nastavenie pre WAP ale aj pre T-Mobile Internet. Ja si mam asi nastavit T-Mobile Internet, ale preco sa da nastavit aj WAP? Aky to ma dovod?

    Dik za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    1. krusell, vice info u sunnysoftu, ale i tohle se Ti casem ochodi a vyndavat/zandavat pujde dobre.
    2. folii nemam a po cca pul roce displej ve 100% stavu.
    3. pokud se pripojis na wifi, pak se Ti to cele stahne samo. Alespon u ceskeho VDF to tak bylo, nic jsme nenastavoval, po jednom connectu pres wifi bylo vse nastaveno
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: kevin19
    Podívej se taky do Obecné diskuze o P750 tam jsou ke stažení konfigurační CABy pro nastavení operátorů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    DIky za odpovede. ESte sa opytam:

    Akym postupom mozem vyskusat ROMky od Pitka? Stiahnem ju dam ju na kartu a dalej? Treba aj nejako Unlocknut ASUS aby mi ju dovolil nahrat? Nikde som pri tych threadoch o ROMkach nenasiel postup ako ju tam dam...

    A este posledna otazka: Ake mate skusenosti s rychlostou ROMky VGA od Pitka ak mam 64MB RAM? SPomali sa to PDA? Je v tej ROMke aj nieco ako prepinanie medzi VGA a QVGA? Cital som ze je to v nejakej starsej ale ze je tam dost Neprelozenych a ruskych veci.. Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    nasiel som Tvoj web (asi) http://www.tomsoftware.net/default.aspx?pg=ac92e244-0121-4c2f-8842-8545b47afde9

    a vsetko je tam pekne popisane.. takze super THANKS
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    len sa opytam, tu: http://www.tomsoftware.net/default.aspx?pg=ac92e244-0121-4c2f-8842-8545b47afde9

    mas pekny postup ale v pripade ze sa budem chciet na P750 vratit k original ROM, tam nieje na to subor. Ten ktory tam je ma nazov FUU_V4.7.17 CSY_CS00_EXT_V1.3.0_4th\GalaxyII.NB0 a ten podla toho je pre P535. A original ROM pre P750 ak sa budem chciet vratit najdem kde?

    Pri upgrade RAM si pisal otom ze keby si mal PDA 3 mesiace tak je to risk. JA ho mam 1den, cize RAM asi tak skoro nedam zvacsit, len sa chcem opytat, ci je risk aj prehrat ROM, kedze som niekde cital ze pouzitie ASUS.UnlockLangID.exe sposobi stratu zaruky. Tak porad mi ci by si keby si mal to PDA 1den si tam dal bud VGA ROMku od Pitka alebo EN QVGA ROM od Pitku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    ESte takto, v mojom PDA je CZ lokalizacia Win Mobile.

    Musim unlocknut zariadenie ak tam chcem dat VGA ROM verziu CZ ??? Ten unlock je trvaly, teda ak ho raz urobim mozem si tam nahravat co len chcem a aj naspat na originalnu ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Na webu nemám originál ROM od výrobce, ta je na webu ASUS.
    Žádný unlock není třeba dělat.
    Na to že máš P750 ani ne jeden den, uvažuješ o upgrade RAM, hm, no je to Tvá věc, určitě bych do toho šel, ale samozřejmě zvaž záruční podmínky, které by tímto zásahem samozřejmě padly
    Pokud máš originál CZ ROM, budeš pravděpodobně potřebovat ten ASUS.UnlockLangID.exe a to už je možné brát jako porušení záruky, takže bacha.
    Asi bych do toho nevrtal, ale hlavně, pokud bych měl P535 (jako že jsem měl) tak bych si nekupoval už nic co má 64MB RAM.
    Osobně vím, že někdo tady posílal na reklamaci PDA s rozšířenou RAM + jinou ROM a nebyl problém se zárukou. Jindy zase ASUS prudí i pro maličkost, takže to nejde jednoznačně říct. Asi bych to nechal tak jak to je, ty ofic. ROM není vůbec špatná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    trochu som sa s nim hral po prvom nabiti a asi necham zatial tu official ROM... apson nateraz..

    co sa nastavenia Netu tyka, dal som tam O2 SK sim, a v ponuke nastaveni mi samo ponuklo krajinu SLovensko a O2, takze to PDA ma nakonfigurovanych vsetkyc nastaveni sieti, co je myslim super vec.. (Konecne). SKusal som aj pripojit a slo to, cize netreba ziadne nastavenia. SKusim neskor prehodit T-Mobile Sk SIM ci to takisto pojde..

    Zatial dakujem za rady.. Zatial som s PDA spokojny, je lahke, dobre sa drzi v ruke a aj klavesnica je dobra.. Uvidime casom..
    A ten displej, je pekny uz asi iba preto ze je to v reali VGA, no niekedy tie neostre hrany nesu moc pekne, takze casom mozno skusim tu VGA ROM... len ci to nebude az prilis male, a ci zvladnem dlhe cesty cez iGO s tym bez Out of memory) (cez 1200km)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, jen nepočítej s IGO8 + VGA ROM + 64MB RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-04-2010, 22:03
  3. Cerstvy majitel TP2 - problemy, otazky
    Od kevin19_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2010, 19:48
  4. Som majitel Asus A535, prip otazky mozete pisat sem :)
    Od kevin19_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 20:52