Co by jste si koupili, jestlize...
... Nechcete davat do zarizeni vic jak 9000,- ,aby to melo klasickou klavesnici, lepsi fotak a samozrejme integrovane gps.
dik:)
dik:)
Lepsi fotak je zrcadlovka, ale ta se do PDA zaim nemontuje.
Asi neco z bazaru-Athena, Kaiser, Raphael...
Asi neco z bazaru-Athena, Kaiser, Raphael...
nn bazarovky urcite nechci, koukal jsem na tyto dva modely, ale zaroven jsem na ne cet docel velkou proci kritiky, ikdyz kterou vychytal pokazde nove nahrany firmware, co si o nich myslite?
- HP IPAQ 614c
- ASUS P750
- HP IPAQ 614c
- ASUS P750
Co třeba toto srovnání? Nebude to pak jasnější? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] vs. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A ke kritice - většinou píší lidi, co mají s něčím problém, takže se setkáš více s kritickými příspěvky. Když ti bude nějaká věc fungovat bezproblémově (auto, televize....), taky nebudeš mít potřebu to někam psát.
A ke kritice - většinou píší lidi, co mají s něčím problém, takže se setkáš více s kritickými příspěvky. Když ti bude nějaká věc fungovat bezproblémově (auto, televize....), taky nebudeš mít potřebu to někam psát.
nejak me asi unikl smysl tvyho prispevku. Nejvic bych asi ocenil, kdyby sem nekdo napsal sve zkusenosti s temito pristroji, potraboval bych nejake ohlasy na zaklade ceho bych se mohl rozhodnout, jsem na strankach ppc tak to i ocekavam.
Jinak jeste bych rad dostal nejakej feedback na tento pristroj, jevi se mi z tech 3 asi nejlepsi:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
dik
Jinak jeste bych rad dostal nejakej feedback na tento pristroj, jevi se mi z tech 3 asi nejlepsi:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
dik