Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 362

Téma: [ROM][CZE][2.4.2009] TitanROM 1.0 - Jediná opravdu česká ROM pro Touch Pro :)

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Jj vim co myslíš. Nainstaloval jsem si to jako cab je to v poho. Jediná taková vtipná věc - stáhnul jsem si verzi s průhledným "curtain" a on je to prakticky obrázek takže když je to zakrytý tak tam sou vidět anglický tlačítka a jak se to odkryje tak se úkážou český, takže tam pak buď dám neprůhlednej, nebo to zkusim nějak opravit, nebo to nechám takhle no
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Hehe, tak to je hustý, myslím že neprůhlednej by byl nejlepší .
    BTW. kdy asi tak plánuješ vydat tu 1.0 verzi? Moc se těším.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Viděl bych to někdy začátkem příštího týdne. Testuju to jak to jde Ale v té nové manile je pořád ještě pár bugů. Doufal jsem, že vyjdou ještě nějaký opravy do doby než to vydám ale zatím nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Osobně si myslím, že je lepší počkat a vydat odladěnou verzi. Hodně lidí může odradit když si nainstalují nějakou nedodělanou verzi která nefunguje dobře. Myslím, že o pár dní nebo týden se to nezblázní a bude to pro dobro věci. Jinak ti samozřejmě fandím a těším se na ni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    včera sem flashnul a zatim spokojenost. jen jsem myslel, že zmizí i úvodní t-mobile screen po zapnutí tp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    To je splash screen to není součást ROM. Dá se přeflashnout samostatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    Ha, tak jsem konečně objevil tuto diskuzi...

    1. Jsem ochoten pomoci, jak budu moci...
    2. Co se QWERTZ týče - osobně bych rád cab, který by z HW i SW klávesnice udělal QWERTZ, ALE! pouze přehodil Y a Z. Protože když si udělám QWERTZ v registrech, tak tím změním i některé jiné znaky. Možná by takový cab mohl někam řekněma na písmena O a P hodit v druhé funkci háček a čárku a chrochtal bych blahem...
    3. Byl bys schopen donutit word (třeba cabem, to je fuk), aby nedělal automatické opravy? Hrozně mi při práci překáží, když mi píše automaticky velký písmeno za zkratkou - a v nastavení o tom není zmíňka...

    Jinak fandim a jdu sosat betu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Tak jsem nainstaloval a testuju a musim se připojit k předchozím názorům. Vážně je to velmi kvalitně udělaná romka, jen tak dál a díky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    titan4:
    Chtěl bych se tě jako znalce zeptat, zda nevíš o něčem, jak docílit toho, že po několika minutách nečinosti GPRS se mi to samo odpojí. Zjistil jsem, že to GPRS solidně žere baterku.
    Také by mě zajímalo, zda jde nějak udělat nezapínání GPRS při aktivní wi-fině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    No v nastavení telefonu v záložce Data se dá nastavit vypínání datovýho připojení při přechodu do standby. To je kromě nějakých softwarových řešení jediný co mě napadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Aha, to jsem nevěděl, tak to zkusím, to by docela stačilo.
    Protože mě docela štve, když se zapomenu odpojit, po několika hodinách zapnu telefon a půl baterie v

    BTW. teď jsem si trochu hrál s Wi-Fi a zjistil jsem, že korektně funguje jen při nastavení nejvyššího výkonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    To je zajimavý, protože já mám datový připojení zaplý pořád (3G/HSDPA) a za den přijdu tak o 10% baterie
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    No nabízí se, že by to mohlo být radiem, ale dělalo mi to už dřív na jiném radiu i jiné ROM.
    Jediné vysvětlení co mám - Vodafone je při datech extrémně žravý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Tak jsem narazil na další problém v zobrazování, nezobrazují se nějaké položky u telefonu, viz obr.

    (teda nejsem si jistej jak to má vypadat, třeba to je takhle dobře
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Dobře to neni, ale v 1.0 to nedělá (aspoň u mě, dělá to všem ?) je fakt, že jsem upravoval do 1.0 MUI phonecanvasu kvůli InCall Recorderu takže jsem to možná nevědomky opravil s tím

    EDIT: Jinak to první by měl být Seznam hovorů a to druhé Rychlá volba
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  2. Funkční česká T9 pro Touch pro 2
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2009, 23:55
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - Česká klávesnice
    Od Barracuda_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 13:43
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 22:28
  5. HTC Touch Diamond - česká T9?
    Od tomas.ga v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 12:50