Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 362

Téma: [ROM][CZE][2.4.2009] TitanROM 1.0 - Jediná opravdu česká ROM pro Touch Pro :)

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    RaphaelCustomRUU.exe - pravděpodobně varianta infiltrace Win32/TrojanDropper.Agent trojský kůň"...
    Muzu tez potvrdit,ze se jedna o falesny poplach,NOD32 ve verzi 4 take vyhodnocuje flashovaci nastroje pro ruzna htc jako vir.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Citace Původně odesláno od kecinzer
    Ještě jsem se chtěl zeptat, zda je obsažen "slide to answer"
    Ano prosím

    Už vím kde je chyba s tím BT dialogem, dělám na fixu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Tak jsem nainstaloval a musím říct, že jsem teda mile překvapen.
    Rychlost mi přijde o dost lepší než CZ PROven 1.14. Pozitivně hodnotím i čistototu - 350MB prostoru je slušné. Také se mi líbí předinstalovaný Mobilnaut SYM.
    Jediné co bych čekal od CZ ROM jsou QWERTZ klávensice - jak HW, tak SW klávesnice.

    Budu sem postupně doplnovat bugy, které naleznu.
    BUGS:
    - Když např. v Total Commanderu otevřu menu, tak název toho menu není vidět.
    - V nastavení USB to PC jsou pořád klikyháky místo diakritiky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    [h]Fix na Odesílání souborů přes BT a češtinu v UsbToPC[/h]

    http://www.titan4.eu/TitanROM_0.2_BT+UsbToPC_Fix.cab

    Dejte mi někdo vědět jestli to odesílání přes BT funguje. Nemám teď u sebe žádný BT zařízení, protože notebook jsem nechal v práci

    Citace Původně odesláno od kecinzer
    Když např. v Total Commanderu otevřu menu, tak název toho menu není vidět.
    Hezký podívám se po tom, ale viděl bych to na něco v registrech z překladu pro Vario a těch jejich pochybných bílorůžových tématek

    No a ty QWERTZ - Nevim jestli by to vyhovovalo všem, přece jenom je asi dost lidí zvyklých na telefonu na QWERTY, ale dal by se na to udělat CAB pro ty co to preferují takhle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Citace Původně odesláno od titan4
    No a ty QWERTZ - Nevim jestli by to vyhovovalo všem, přece jenom je asi dost lidí zvyklých na telefonu na QWERTY, ale dal by se na to udělat CAB pro ty co to preferují takhle.
    To je pravda, CAB bych tedy určitě uvítal - změnu HW klávesnice na QWERTZ umím přes registry, ale SW jsem do ted nepřišel jak to změnit.

    BTW. mohl bych ještě poprosit o přidání linků do první stránky na rozšiřující utilitky - např. na SMněco co umí přespat TF3D pro jiný kalendář, budík atd. A také InCallRecorder by se hodil.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Tak s tim pozadím v TC jsem se spletl je to spíš vlastnost černého tématku od HTC a nenarazil jsem na ROM u který by to takhle nebylo. Tam se dá změnit barva toho textu z bílý na černou, ale pak se to změní i u klasických kontextových nabídek kde je místo bílé takový ten gradient a ta černá tam vypadá hůř než ta bílá.

    InCallRecorder jsem původně chtěl přidat už do téhle verze, ale nenašel jsem na něj nikde přeložené MUI tak to buď přeložím sám nebo to nechám v ENG.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    75

    Ač nejsem potenciální uživatel tvé ROM, protože mám raději EN už z principu, rád bych ti touto cestou poděkoval.
    Konečně se našel někdo, kdo přešel od slov k činům a něco pro nás udělal. Je to od tebe "dost dobrý".

    THX

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    titan4:
    Aha, já měl pocit, že jsem tu "chybu - nechybu" viděl už i v jiné ROM.

    Zatím tedy opravdu pěkná ROM, jen mi chybí některé aplikace v základu (znám z PROven), ale ty není problém doinstalovat.
    Také se mi zdá, že je celkově telefon hlasitěší - zvuky jsou víc nahlas, což velice vítám a jsem nadmíru spokojen - jak jsi tohoto docílil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Klasicky jiným audiopara3.csv (tenhle je takový pěkný povedený ).

    Ale k tomu témátku v posledním PROven je nějaké upravené, který to nedělá tak to chci zkusit až se v pondělí dostanu k notebooku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Musím říct, že když čtu ty připravované věci do verze 1.0 (hlavně TP2), tak se nemohu dočkat. Vypadá to opravdu velice slibně.
    Myslím, že do mého Rafíka už půjdou jen ROMky od tebe

    BTW. ted tedy moc nestíhám (dělám diplomku), ale kdybys potřeboval pomoct třeba s nějakým překladem nebo s něčím podobným, tak velice rád pomohu (pokud toho budu schopen).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Též bych si dovolil nabídnout pomoc s překlady jednotlivých modulů do češtiny, česky umím very gúúúúd ;-). Rozložení a následný složení ROM bude ovšem na titanovi. Pochopitelně je očekáván taktéž postup a doporučený programový vybavení, pokud se dělá vše přes ResHacker, tak umíme ...
    Ideální by bylo, kdyby titan každýmu zájemci o spolupráci zaslal soubory k překladu, po přeložení a zpětným zaslání by pak jen došlo centralizovaně ke kuchtění, něco na způsob SETI@home. Kdyby pak něco bylo blbě, byl by též hned patrnej pachatel ...
    Myslím, že zájemců o novou (opravdu) českou ROM bude hodně, takže by se mohlo najít i dost potenciálních spolutvůrců, rozhodně by tento způsob stál za zvážení, pro jednoho člověka je to opravdu asi hodně práce a touto redistribucí by to mohlo být i poměrně rychle ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    dovolil bych si též nabídnout část své skromné překladatelské kapacity, bude-li o ně zájem...
    p.s. mohl bych i do slovenčiny...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Děkuju za nabídky Určitě toho rád využiju, dám vám vědět. Já mám teď celkem nabitej program takže nemám na to tolik času kolik bych si přál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    23

    Každopádně tvoje TitanROM, bude pádný důvod přejít na "novou" ROM. Držím nám palce, ať máš na to času kolik bude třeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    titan4:
    Všiml jsem si další věci, kterou ROMka postrádá. A sice během hovoru možnost schovat některé prvky - snad víš co myslím. Bylo by možné to doplnit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  2. Funkční česká T9 pro Touch pro 2
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2009, 23:55
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - Česká klávesnice
    Od Barracuda_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 13:43
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 22:28
  5. HTC Touch Diamond - česká T9?
    Od tomas.ga v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 12:50