Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 25 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 362

Téma: [ROM][CZE][2.4.2009] TitanROM 1.0 - Jediná opravdu česká ROM pro Touch Pro :)

  1. #151
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    titan4:
    Aha, tak toho jsem si nevšiml. Hned stáhnu a vyzkouším.
    Ještě jeden bug - při příchozím hovoru jak je tam to slide to answere, tak nevidím ten posuvník. Nějako zmizel. Nevím jestli to není nějakým instalovaným softem. Snad pomůže soft-reset.

    EDIT: Tak v tom třetím příspěvku jsem nic takového nenašel.
    BTW. je nějaká možnost zbavit se toho vestavěného HTC Task Manageru? Docela mi pije krev.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Nic já jsem debil já jsem to pochopil, že myslíš start menu a ty myslíš to kontextový. Jo CAB ti na to udělám, ale budeš muset počkat do zítra.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Citace Původně odesláno od titan4
    Nic já jsem debil já jsem to pochopil, že myslíš start menu a ty myslíš to kontextový. Jo CAB ti na to udělám, ale budeš muset počkat do zítra.
    Díky moc, to vůbec nespěchá, jak budeš mít čas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    Co myslíte tim vestavěnym HTC Task Menu? Ty notifikace?

    A co myslíte kontextovým menu?

    Co pije krev mě je nový způsob psaní SMS v TF2 - jsem zvyklej na starý způsob a i když neni graficky tak vyšperkovaný, tak funkčně je pohodlnější. Nešlo by to taky nějak vypnout? Aby to bylo stejně jako v TF1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Citace Původně odesláno od Lucky;)
    A co myslíte kontextovým menu?
    Co pije krev mě je nový způsob psaní SMS v TF2 - jsem zvyklej na starý způsob a i když neni graficky tak vyšperkovaný, tak funkčně je pohodlnější. Nešlo by to taky nějak vypnout? Aby to bylo stejně jako v TF1.
    To co se zobrazi kdyz ťukneš na nějaký soft menu nebo podržíš na něčem stylus(prst) třeba v průzkumníkovi

    SMS: No vypnout se to podle mě nedá (aspoň nevim jak). Ale tak pokud dáš přes pravý menu (Nabídka) tak tam můžeš dát Nový, Odpovědět ,Předat dál atd. a to všechno se zobrazuje v klasickym WinMo klientovi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    jasný, mně šlo spíš o to, že oproti tomu, když otevřu rpaha a zmáčknu tlačítko sms na klávesnici, tak tady mam například jinde tlačítko odeslat, dál se mi pravidelně stane, že si kliknu na řádku, pak až následně otevřu rapha a tím mi zmizí kurzor, někdy to (ještě jsem neobjevil na základě čeho) zobrazuje jen smsky, které jsem danému kontaktu odselal já apod., prostě opticky to vypadá líp, ale funkčně je to nedotažený (a občas na svuj postup - otevřít a zmáčknout tlačítko sms - prostě zapomenu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    19

    Tak jsem včera flashnul verzi TP1, zatím spokojenost, akorát jsem objevil zajímavoiu chybu v překladu v počasí, místo ?asi? jasno je tam vymazat tak tam mám PRAHA - VYMAZAT a to se mi líbí hehe
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Tohle bude chyba překladu v TF3D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Ta chyba v překladu není jediná, např. na kartě Nastavení v položce Zvuk je "Kruhy" místo "Vyzvánění" (Rings) a jsou v obou verzích TF3D.
    Spíše jde o to, zda je lze nějak jednoduše opravit např. editací "manila" souboru
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Jojo to se dá jednoduše opravit editací xml souboru. Do další verze to opravim, je ale fakt vtipný jak někdo může na telefonu u nastavení vyzvánění přeložit Rings jako Kruhy

    To počasí je podle eng Clear takže to bude Jasno, ale opět někdo překládá bez kontextu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Citace Původně odesláno od Radim_S
    Tak jsem včera flashnul verzi TP1, zatím spokojenost, akorát jsem objevil zajímavoiu chybu v překladu v počasí, místo ?asi? jasno je tam vymazat tak tam mám PRAHA - VYMAZAT a to se mi líbí hehe
    Tohle je opravdu sranda. To i v originální ROM, která byla přeložena Interwritem jsem se nejprve divil, co to má znamenat.. VYMAZAT a pak mi to došlo, že to znamená JASNO :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    Existuje možnost, jak do TF1 narvat kalendář co je v TF2? Když si tak shrnu výhody a nevýhody (z mého pohledu podle toho co používám), tak ten kalendář z TF2 je asi jediný co mi v TF1 chybí a naopak TF2 má přecijen ještě pár bugů... Tudíž uvažuji o flashnutí verze TP1, ale rád bych tam viděl tak šikovnej kalednář jako mam v TP2
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    To asi nepůjde, ale je jenom času kdy xboxmod vydá novou verzi z produkční ROM, kde většina chyb je opravena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    To titan4: Plánuješ vydání další verze? Případně kdy? Nebo tohle je poslední?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Až vyjde nová verze Rhodium TF3D na který se dělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 25 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  2. Funkční česká T9 pro Touch pro 2
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2009, 23:55
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - Česká klávesnice
    Od Barracuda_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 13:43
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 22:28
  5. HTC Touch Diamond - česká T9?
    Od tomas.ga v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 12:50