Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: par problemu na ktere jsem nenasel na foru odpovedi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    HD mam par dni. Pouziti hlavne jako pracovni nastroj. Vyzkousel jsem uz mozne nemozne ale mam par problemu na ktere bych rad nasel reseni - tak doufam ze mi touto cestou nekdo "erudovanejsi" pomuze diky predem za rady.

    1. pouzivam pridani audio poznamky do emailu - velmi dobra vec pokud clovek nema cas a nebo moznost vytukavat. problemem je ze audiopoznamka se nahrava ve vysoke kvalite formatu wav a tim padem se jedna o velmi objemne soubory - v radu megabajtu. Pritom dodavany programek audiozaznamnik zanamenava v dobre kvalite a formatu amr kde minutova nahravka ma veklikost do 100 kb. JE mozne nejak nastavit aby se audio priloha do emailu nahravala v nizsi kvalite pripadne jinem formatu a prilohy tim padem byly mensi velikosti ? (samozrejme krome cesty nejprve nahraju poznamku v audiorekorderu a potom spustim email a tento soubor prilozim k emailu).

    2. remote desktop - toto je funkce ktera me nakonec presvedcila ke koupi HD nicmene mam problem s rozlisenim a rozlozenim obrazovky. Pripojuji se k terminal serveru W2003 na kterem bezi money S3. Zobrazi se mi to na vysku ale ani to nevyuzije plne vysky displeje (800pix) je to ohranicene jako sirokouhly film na stredu displeje. Tim padem je prace znacne limtujici. Opravdu bych ocenil rozlozeni na sirku- pripadne pokud je nejaky trik aby se vesla cela obrazovka na diplej a nebo alespon nejak zejdnodusit praci s desktopovym programem ? (dale jeste posouvani na displaji je trhane a hodne pomale a to i pri pripojeni na wifi a zapnuto 256 barev)

    3. vetsi zmenseni a otaceni v programu excel. - jelikoz pouzivam vetsi excelove tabulky ocenil bych vetsi zmenseni - 50% je stale jeste zbytecne velike - uplne by stacilo 30% a stale by bylo dobre citelne. Neni nejaka moznost jak jeste vice zmensit nahled ? Program umoznuje min 50%. Dale pokud by byl nejaky program na otoceni toho excelu - nicmene neco co je zcela nekonfliktni (nemusi byt ani spojeno s g-senzorem) preferuji 100% funkcnost pred "efektnimi funkcemi a vzhledem".

    4. software na zalohovani - poradte mi prosim nejaky software na zalohovani - neco jednoducheho ale abych mohl zalohovat cely mobil (hlavne kontakty) kdyby me nahodou potkal HD reset Muze to byt klidne i placeny program.

    diky predem za rady.

    mirek









    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1.-3. HD nemám k dispozici, abych vyzkoušel

    4. Free je PIM backup - pouze PIM a SMS, z placených vyzkoušej backup manažery třeba od Resco, Sunnysoft, Spb, Sprite...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    S SPB Backup mám výbornou zkušenost. Samorozbalovací záloha na kartě je zárukou, že po HR se akorát spustí průzkumník a z něho ta záloha a je hotovo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    ad3) Používám program Gyrator 2 a +- to funguje
    ad4) na zálohování s úspěchem používám Sunnysoft Backup Manager
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    11

    ad2) zkuste zaDesktop http://www.zatelnet.com/zadesktop/main.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    148

    Ad 4) Na zálohování Sprite Backup, případně raději rovnou celý Sprite Device Security Powerpack pro další zabezpečení. Sprite patří mezi špičku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Podle mě je na zálohování nejlepší : SPB Backup .
    Je v češtině, umí úplnou i volitelnou zálohu. Funguje naprosto spolehlivě.
    Včera jsem zrovna obnovoval úplnou zálohu a před chvílí se mi při synchronizaci s outlukem podařilo smazat všechny kontakty, takže přišel na řadu opět SPB Backup a obnovení pouze kontaktů. Má volba je jasná.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 2 dotazy na které jsem nenašel odpovědi
    Od Slater_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-05-2009, 15:25
  2. Odpovědi na otázky, které jsem zatím nikde nenašel.
    Od anaxagoras_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 22:20
  3. Které programy instalovat do paměti, které na kartu?
    Od jerryk_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-01-2007, 11:46