Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Svitilna v HD

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Nevito nekdo o nejake aplikaci, ktera by dokazala zapnout displej tak aby plocha displeje byla bila a max. podsvicena? U symbianu jsem pro tohle pouzival aplikaci Torch :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    pLamp od Davida Andrše. Neinstaluje se, jen si ho někam ulož a vytvoř k němu zástupce a k tomu si pak můžeš přiřadit nějaký hw button (tlačítko). Svítí bíle, žlutě, červeně, zeleně a modře, voliteně svítí celá plocha displeje nebo jen kruh (viz screen na webu autora). Nevím, jak to půjde na HD, ale na Treu můžu intenzitu přepínat 4 smar.ovlád.tlačitkem.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Zdenku diky moc, vyzkousim a dam vedet. Neco jsem jeste v noci nasel, jde to i na HD, ale neumi to zesilit nastavene podsviceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    nema nekdo napad, jak pridat ikonu na neinstalovany program (prave napr. Plamp) do zastupcu na karte programs?
    Marlboroman
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Buď si to uděláš pomocí PC při připojeném PDA nebo pomocí Total Commanderu v PDA. Vytvořit zástupce programu a pak přesunout na správné místo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    24

    alebo mozes pouzit Diamond TF3D Config
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Dobrá svítilna je PocketLCD. Je to CAB, zástupce to tedy vytvoří samo. A je to dobré na kontrolu displeje, jestli nemá mrtvé pixely.

    http://classic.pocketgear.com/softwa...l.asp?id=12633

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Tak jsem nakonec nasel tyhle dve aplikace, ktere jsou free. Bohuzel ani jedna neumi zmenit podsviceni na maximum:?

    http://pda.jasnapaka.com/plamp/releases/1.5.php#downloading

    http://pdalight.en.softonic.com/pocketpc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já se nechci hádat, třeba to na HD nejde ničím zregulovat, ale mě to na Treu i jiných PDA jed/šlo. Nastavit požadovanou intenzitu a aplikace si to pamatuje. Je to dokonce na tom odkazu, co jsi sem dal napsáno - Backlight settings a Settings are remembered .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Zdendo diky za info, mrknu na to :yes:

    Tak jsem to odzkousel a na HD to sice po spusteni aplikace presune nastaveni osvetleni na maximum, ale nastaveni sviti stale stejne :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nějak nechápu přesně tu poslední větu :?

    Nemáš zapnutou automatickou regulaci osvětlení na HD?

    Ale jinak asi s tím víc nic nenaděláme - David ukončil vývoj nejen této, ale všech svých aplikací - David Andrš: Sbohem a díky za všechna hlášení o chybách
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Jj to jsem uz zkousel, ale zadna zmena. Ja stejne aut. regulaci bezne nepouzivam, ale i takhle je taplikace pouzitelna.Ja pouzivam Spb shell, kde mam primo na plose zastupce pro nastaveni podsviceni a tak to neni problem pred spustenim nastavit na max :bulb: .
    Vic mi ale vyhovuje PDAlight, rychleji nabiha a dvema kliky na displej se sama i zavre
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Takze nakonec se podarilo diky uzivateli radims69 najit tuhle aplikaci Je k tomu ke stazeni cestina a umi nastavit i podsviceni na maximum
    Myslim, ze vzhledem k absenci LED diody bude tahle aplikace urcite zajimat vice uzivatelu HD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Tobou odkazovaná aplikace LUMOS od čecha nikera je náhrada za oficiální automatickou regulaci jasu displeje.
    Má spoustu možností nastavení. Jestli s ní chceš svítit,tak prosím,jak myslíš.
    Jen jsem chtěl věci pro ostatní uvést na pravou míru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    mvbklight. Po nainstalování zapnout program mvbkltorch. Zobrazí fullscreen bílou a zvedne jas na maximum. Funguje parádně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Svítilna pro HTC Kaiser
    Od Fireball_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 02:00
  2. funguje M700 jako LED svítilna ?
    Od Sneek v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 18:18
  3. TyTN jako kapesní svítilna
    Od Viktor Čistič v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-12-2006, 14:28
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 08:55
  5. Ratační svítilna / nabíječ
    Od Gvaks v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 30-06-2004, 09:46