Zdravim...
Bol som v minulosti majitelmi najprv ASUSu A639N, potom ked som potreboval aj telefonne funkcie som mal 2 roky ASUS P535..
Teraz som 3 mesiace bez PDA, ale blizi sa leto a budem zase potrebovat GPScko na cesty po Europe....... chcem sa opytat na radu...
Uz som iba par dni od kupy, a rozhodujem sa medzi E-TENOM M800 (najme pre externu klavesnicu ktoru urcite vyuzijem - mail, sms, mms..........)
a medzi Asusom P552w.
Lenze obavam sa problemom s RAMkou v pripade M800, bude podla Vas problem ak to budem pouzivat na navigovanie cez iGO8 ale aj na dlhe cesty kde si zaznamenavam aj prejdenu trasu (.gpx).. napriklad dokaze to zariadenie ak ho ZAPNEM a nespustim nic ine iba iGO8 prejst a urobit aj cca 1500km cestu bez toho aby spadlo? Vsade citam ze ma velmi malo RAM, a niekedy aj Moj ASUS P535 mal na konci problemy s navigaciou a niekedy zamrzol po prejdeni 1000km vkuse............
To je jediny problem ktory ma trapi, ak je to naozaj problem, pojdem do ASUSu P552w, ktory ma za rovnaku cenu nastastie aj autodrziak a autonabijacku. Ak ma ale vyvediete z omylu a napiste ze ten E-TEN M800 nebude robt problemy ak nespustim naraz viac ako 2-3 aplikacie (solitaire napr...., opera, a iGO) tak asi pojdem do ETENU..
DAKUJEM ZA RADY
este dodam ze som zo SR, a za zariadenie som ochotny dat maximalne 10 000sk, teda cca 333eur, a tieto obe tam spadaju. Nic lepsie som nenasiel, a HP 614 stoji sice 9, ale nema ani qwertz klavesnicu ani drziak ani autonabijacku, takze ho vylucujem. ETEN ma zaujal kvoli klavesnici, a ASUS kvoli tomu ze ASUS uz poznam.. Takze tak