Asus A639 Igo 2008 problem s GPS
Ahojte. Mal by som jednu otazocku ohladne navigacie IGo2008 v Asus A639. Ked som kupoval tento pristroj bol tam Win 2003, a naisntaloval som si tam Igo2006.Vsetko perfektne fungovalo, potom som si nasiel novu verziu Igo2008 a nainstaloval.Fungovalo to asi mesiac a potom mi prestali ist tlacitka a Asus som musel dat na reklamaciu.Vratil sa mi s novym Win 6. Od vtedy mi Igo 2008 nevie najst GPS zariadenie. Uz som skusal vsetko mozne nastavit ale jednoducho GPS prijmac nevie ho najst. Ked v menu navigacie zaskrtnem tusim Zapnut GPS prijmac - tak po vyndeni z menu a vrateni sa spat k tejto polozke,jednoducho neni zaskrtnuta. Kedze mi to neslo,tak som si naistaloval naspat IGo 2006 a ten ide bez problemov. Vie mi s tym niekto poradit? Este ma napadlo,ci by to mohlo byt sposobene tym,ze tato verzia Igo2008 jednoducho nefunguje spravne s tym Win 6 a mal by som vyskusat daku inu verziu?
A este by som mal jednu otazocku,ktoru vlozim k tomuto. Od tej reklamacia sa mi zda,ako je tam ten novy Win,ze rychlejsie vybija baterka. ma niekto tiez podobny problem?
Dakujem
A este by som mal jednu otazocku,ktoru vlozim k tomuto. Od tej reklamacia sa mi zda,ako je tam ten novy Win,ze rychlejsie vybija baterka. ma niekto tiez podobny problem?
Dakujem
Na A639 běhá IGO8 normálně a bez problémů. Stejně jako na WM 5, 6, 6.1 i 6.5
Takže je třeba zjistit co přesně máš za verzi igo8, protože těch verzí je celá řada a ne všechny zcela správně fungují na různých zařízeních.
Píše, že jsi zkoušel všechno možné... a zkoušel jsi taky před prvním spuštěním na A639 smzat složku SAVE? A taky co máš za SYS.TXT nejsou tam např. nějaké sekce [GPS] kde by byl nastaven nesprávný port pro GPS? Když dáš GPS vyhledat automaticky, najde něco?
Takže je třeba zjistit co přesně máš za verzi igo8, protože těch verzí je celá řada a ne všechny zcela správně fungují na různých zařízeních.
Píše, že jsi zkoušel všechno možné... a zkoušel jsi taky před prvním spuštěním na A639 smzat složku SAVE? A taky co máš za SYS.TXT nejsou tam např. nějaké sekce [GPS] kde by byl nastaven nesprávný port pro GPS? Když dáš GPS vyhledat automaticky, najde něco?
Mam uz dohodnute dalsie verzie IGo 2008,tak ich odskusam a uvidim vysledok. Automaticke vyhladavanie programu Igo 2008 nikdy nic nenaslo,ziadny prijmac. Asus po oprave bol kompletne vymazany a prva instalacia tam bola nahodena Igo 2008 a aj tak to neslo,tak nepredpokladam,ze by tam boli dake Save. Ale uvidim ked budem mat tie dalsie verzie ako sa to bude chovat.
Dakujem za odpoved.
Dakujem za odpoved.
Tak dneska se mi stalo to same,navigace běžela a najednou,že nemůže najít GPS zařízení.Ale mám P535.Mam tam také na kartě ještě IGO 6 a to to taky udělalo.a nic nepomáhá,tak nevím co s tím.Zkoušim to flashnout a pak uvidím.
Takže ani po flashnutí nic.Vymazal jsem soubor Save a nemá to žádnej vliv,tak nevím co s tím.
A mně tam nejde ani ta 6ka
Píše to: nelze se připojit k systému Bluetooth.To nechápu
Takže ani po flashnutí nic.Vymazal jsem soubor Save a nemá to žádnej vliv,tak nevím co s tím.
A mně tam nejde ani ta 6ka
Píše to: nelze se připojit k systému Bluetooth.To nechápu
zdravim. no ja som si nainstaloval dalsiu verziu Igo 2008 a ta funguje ale na zaciatku pri prvom spusteni mi vyhadzovalo tiez to s tym Bluethoot,ale odstranil som to zatial tak,ze v navigacii som vypol Bluethoot. A Gps prijmac som dal vsetko port aj rychlost automaticky a zatial to bezi bez problemov. Uvidim casom.
NO skusil som to tak dako najst ,ale neviem teraz kde. Na ploche,ked je zapnuta navigaciu mam Bluethoot preskrtnute. Ale viem ze som v menu zariadenia(nie IGo) Bluethoot zapol a potom som ho vypol.Takze mozno to ja tym prestalo,treba pozret ci mas aj to spravne vypnute.
Hm,mně to pořád nejde,ani 6tka ani 8čka.A přitom mi to běhalo rok v pohodě.a nikdo neví co s tím může být.budu to muset poslalt na reklamaci
to je inak zaujimave,ze tieto zariadenia dokazu len tak zblbnut. No ja som dnes tu navigaciu otestoval na takej kratsej trase a bezalo to bez problemov. Tak viac neviem poradit s BT. Kym sa da treba to reklamovat este. Pripadne vysusat si zohnat aj inu verziu Igo a tu skusit nainstalovt ci to bude aj na tych robit.Tie verzie su rozne a rozne sa aj chovaju.