Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Asus A639 Igo 2008 problem s GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    Ahojte. Mal by som jednu otazocku ohladne navigacie IGo2008 v Asus A639. Ked som kupoval tento pristroj bol tam Win 2003, a naisntaloval som si tam Igo2006.Vsetko perfektne fungovalo, potom som si nasiel novu verziu Igo2008 a nainstaloval.Fungovalo to asi mesiac a potom mi prestali ist tlacitka a Asus som musel dat na reklamaciu.Vratil sa mi s novym Win 6. Od vtedy mi Igo 2008 nevie najst GPS zariadenie. Uz som skusal vsetko mozne nastavit ale jednoducho GPS prijmac nevie ho najst. Ked v menu navigacie zaskrtnem tusim Zapnut GPS prijmac - tak po vyndeni z menu a vrateni sa spat k tejto polozke,jednoducho neni zaskrtnuta. Kedze mi to neslo,tak som si naistaloval naspat IGo 2006 a ten ide bez problemov. Vie mi s tym niekto poradit? Este ma napadlo,ci by to mohlo byt sposobene tym,ze tato verzia Igo2008 jednoducho nefunguje spravne s tym Win 6 a mal by som vyskusat daku inu verziu?

    A este by som mal jednu otazocku,ktoru vlozim k tomuto. Od tej reklamacia sa mi zda,ako je tam ten novy Win,ze rychlejsie vybija baterka. ma niekto tiez podobny problem?

    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Na A639 běhá IGO8 normálně a bez problémů. Stejně jako na WM 5, 6, 6.1 i 6.5
    Takže je třeba zjistit co přesně máš za verzi igo8, protože těch verzí je celá řada a ne všechny zcela správně fungují na různých zařízeních.
    Píše, že jsi zkoušel všechno možné... a zkoušel jsi taky před prvním spuštěním na A639 smzat složku SAVE? A taky co máš za SYS.TXT nejsou tam např. nějaké sekce [GPS] kde by byl nastaven nesprávný port pro GPS? Když dáš GPS vyhledat automaticky, najde něco?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    Mam uz dohodnute dalsie verzie IGo 2008,tak ich odskusam a uvidim vysledok. Automaticke vyhladavanie programu Igo 2008 nikdy nic nenaslo,ziadny prijmac. Asus po oprave bol kompletne vymazany a prva instalacia tam bola nahodena Igo 2008 a aj tak to neslo,tak nepredpokladam,ze by tam boli dake Save. Ale uvidim ked budem mat tie dalsie verzie ako sa to bude chovat.
    Dakujem za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Tak dneska se mi stalo to same,navigace běžela a najednou,že nemůže najít GPS zařízení.Ale mám P535.Mam tam také na kartě ještě IGO 6 a to to taky udělalo.a nic nepomáhá,tak nevím co s tím.Zkoušim to flashnout a pak uvidím.

    Takže ani po flashnutí nic.Vymazal jsem soubor Save a nemá to žádnej vliv,tak nevím co s tím.
    A mně tam nejde ani ta 6ka

    Píše to: nelze se připojit k systému Bluetooth.To nechápu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    zdravim. no ja som si nainstaloval dalsiu verziu Igo 2008 a ta funguje ale na zaciatku pri prvom spusteni mi vyhadzovalo tiez to s tym Bluethoot,ale odstranil som to zatial tak,ze v navigacii som vypol Bluethoot. A Gps prijmac som dal vsetko port aj rychlost automaticky a zatial to bezi bez problemov. Uvidim casom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    A kde jsi v navigaci vypnul BT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    NO skusil som to tak dako najst ,ale neviem teraz kde. Na ploche,ked je zapnuta navigaciu mam Bluethoot preskrtnute. Ale viem ze som v menu zariadenia(nie IGo) Bluethoot zapol a potom som ho vypol.Takze mozno to ja tym prestalo,treba pozret ci mas aj to spravne vypnute.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Hm,mně to pořád nejde,ani 6tka ani 8čka.A přitom mi to běhalo rok v pohodě.a nikdo neví co s tím může být.budu to muset poslalt na reklamaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    5

    to je inak zaujimave,ze tieto zariadenia dokazu len tak zblbnut. No ja som dnes tu navigaciu otestoval na takej kratsej trase a bezalo to bez problemov. Tak viac neviem poradit s BT. Kym sa da treba to reklamovat este. Pripadne vysusat si zohnat aj inu verziu Igo a tu skusit nainstalovt ci to bude aj na tych robit.Tie verzie su rozne a rozne sa aj chovaju.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ASUS A639 - problém s displayem
    Od dark_hood v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 22:28
  2. Asus A639
    Od medrin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 21:42
  3. Asus A639 -problém s tlačítky
    Od x-internetak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 07-08-2007, 07:50
  4. ASUS A639 a iGo
    Od F_L_Y_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 17:01
  5. Asus A639 problém s dobíjením
    Od petanl v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2007, 17:13