Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: HTC TyTN II (Kaiser) all ROMKY a WM6.5

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    [h]Windows Mobile 6.5[/h]
    -------------------


    -------------------
    [h]DOWNLOAD ==>[/h]
    >>>21176 WWE WM 6.5 (build 21176.5.0.0) Manila 2D
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=491622
    -------------------
    [h]Help ==>[/h]
    Přidejte sem prosím všechny romky co znate a mate do kaisera prosím dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    64

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=491622

    Tak jsem se rozhodl ji vyzkouset, fleshnul jsem ji, vyzkousel a zase jsem se vratil k me puvodni. Je to hezky, ma to nekolik novych vychytavek, ale neskutecne pomaly. Dvakrat mi to hodilo hlasku, ze v Touchflo nastala chyba. Takze zatim to na me moc dobry dojem neudelalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Já to samé potom jsem tam hodil další romku 6.5 zdála se rychlejsi ale tak jsem tam dal wm6.1 a dal sem si tam Google Android fakt mohu doporucit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52



    15-03-09 linksafe password: jamesyoung

    tady máte poslední 21189 . kamera asi nebude fachčit na žádné 6,5 dokud nenajdeme nové ovladače jinak už se to blíží M§ vydání je to rychlý
    za vyzkoušení nic nedáš pak flašni něco stabilního jako moji 21032 iolite
    Dávám sem link bo mi někdo poslal majla na který neodpovídám o link. Pá pá.

    NEPOUŽÍVAT POKUD NEMÁŠ PŘÍSTROJ ODBLOKOVÁN = HARD SPL

    Radio používám tady tohle 1.65.30.09 z polarisu posledního . flashuji všechno sd´kartou = přejmenuji soubor ruu_signrd.nbh na KAISIMG.nbh zkopčim na kartu držim kameru softreset (stylus do dírky) naskočí bootloader a je to .

    Některá rádia se nedají flashnout jinými takže se musí zkoušet více radiii z XDA než to jde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    screen vypadá lákavě ale potřeboval bych ktomu radio a navod jak se tam dá to radio to jsem vzivote nedelal dek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    64

    Ja jsem na vyzkouseni WM 6.5 pouzil radio 1.71.09.01 ke ztazeni zde: Radio 1.71.09.01
    Je to archiv, po rozbaleni je tam spustitelny soubor, jen se spusti a pak uz se drzis pokynu na obrazovce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    rádio se flashuje úplně stejně jak rom
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Prosim radio pujde normalne i s Androidem ? dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    jj pujde normálně
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    nie su tie WM 6,5 troska pomale na nasich zariadeniach?Myslim tym Tint II
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    pomale asi ne se koukni [youtube]http://www.youtube.com/v/qkMJFUUAi1Q[/youtube]
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Mozno fakt hlupa otazka.Ako to je ptom ked by som sa chcel vratit spat na WM 6:1????
    Musim neako specialne ci klasicky flshnut ROM-ku.
    Skusal som Ti teraz je dnu romku so vstavanim M3D no krasa ale tak kua pomale ze skro si to zajdem vybavit do mesta nez to dostanem z fonu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    build 21500
    [youtube]http://www.youtube.com/v/dtPDRO2BeGE[/youtube]

    build 21202
    [youtube]http://www.youtube.com/v/RFRG6qpRC_s[/youtube]
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Ahoj anryl

    sry, ze ti to pisu sem, ale na xda-dev je ta diskuze pro me uz mo neprehledna zkousel jsem tovu posledni verzi buildu 21501 a vsiml jsem si, ze HTC album nefunguje korektne a ten addon cab s pocasim, zalozkou pro operu a htc playerem ma taky mensi chybku. Pokud na today slezu az uplne dilu, tak je tam status bar na baterku a pradepodovne jeste na neco, ale kdyz se v nem chci vertikalne posouvat ,tak vyhodi chybku. A jen tak ze zvedavosti se zeptam, po tomhle addonu je ta lista takova tlustsi, jakoby podstinena. To je umyslne? Jinak dobra prace, zatim nejlepsi 6.5 romka co jsem nasel. Hlavne uz je pouzitelna v normalnim provozu, ikdyz obcas stavkuje a chvili nechce pracovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Ahoj, paradicka. tak jsem flasl Anryl_21215_ultimate_LITE - po dvou dnech mohu jen doporucit.Beha paradne, kaiser to stiha jako by se nechemlilo i s novou today obrazovkou. Jako radio jsem dodal 1.71.09.01 a vse bezi bez problemu, GPS fix do 10-20s.Camera taky foti, jeste test bluetooth sem nedelal. U me spokojenost, dekuji Anrylovi. Dobra prace
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN II (Kaiser) - Baterie
    Od pajtasek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 15:06
  2. ceske romky pro HTC Tytn II?
    Od scaterac v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-05-2008, 07:46