Restart Touchflo při aktualizaci počasí
Ahoj, tak jsem si tak chtěl aktualizovat po dlouhý době počasí a světe div se, hned po kliknutí na last update se mě restartuje Touch Flo - nevíte někdo co s tím? PS - mám klasickou - NEUPRAVENOU - verzi . Schválně jsem použil jenom jedno město a stejně restart... Nemáte někdo nějakej nápad? Napadá mě HR ,ale to bych si schoval fakt až na úplně tu nejvíc poslední možnost... jinak klasickej soft reset nepomáhá... Díky!
Jj, mám stejný problém, ale na upravené Manila 2D, ihned po kliku na update manila spadne (zajímavostí je, že pokud jsem připojen přes WiFi update proběhne bez problémů, ale přes GPRS/EDGE to padá).. Ani jsem to nějak zvlášť neřešil, takže jestli má někdo nějaký nápad, budu jenom rád;) Páč měnit ROM se mi kvuli tomu nechce..
Haa, tak me pomohla, ani nevim jak, jedna trapna banalita, pridal jsem jeste jednu lokaci (tj. mam Praha a Salzburg) a pokud updatuji na Salzburgu, nespadne to :-D
Problem je v tom, ze pro update via GPRS to jiz musi obsahovat relevantni nactena data, pac pokud tam je jen Unable to recieve weather data ect. tak nelze listovat v lokacich a updatnout na Salz., takze to by zas spadlo..
K wifi updatu- jde mi to jen po SR s tim, ze nesmim byt pripojeny na GPRS..
Ale nejsem si jisty zda ti to pomuze, pac u me to bude mozna tim, ze jde o nejakou dost nedokuchtenou Manillu...
Problem je v tom, ze pro update via GPRS to jiz musi obsahovat relevantni nactena data, pac pokud tam je jen Unable to recieve weather data ect. tak nelze listovat v lokacich a updatnout na Salz., takze to by zas spadlo..
K wifi updatu- jde mi to jen po SR s tim, ze nesmim byt pripojeny na GPRS..
Ale nejsem si jisty zda ti to pomuze, pac u me to bude mozna tim, ze jde o nejakou dost nedokuchtenou Manillu...