Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 105

Téma: Asus P750 - QVGA WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 21854 5.0.80 - xcZonee + SirfStar update

  1. #91
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Máš i kartu jiného operátora ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Bohužel ne, jsem věrný zákazník Až seženu jinou, zkusím to s ní. O2 jsem kontaktoval několikrát, vžda to skončilo odkazem na jejich placenou linku, kde ovšem nic nevyřeší se závěrem bude se jednat o chybu či vlastnost zařízení :sarcastic: Již tam víc volat nebudu, zkusím, až se k tomu dostanu, dojít na jejich prodejnu, pokud tam ovšem něco vyřešíme :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zkus kontaktovat Klokansofta. Možná nějak pomůže s O2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nová verze FW pro GPS čip SirfStar je ke stáhnutí na straně 1.
    Verze FW : GSW3.5.0 (stávající GSW3.2.5)

    Jak na to :
    - nakopírovat 3x přiložené soubory do root SD karty + telefon do nabíječky
    - spustit flash GPSFWUpdate.exe
    - vyčkat do konečného naflešování
    - vypnout zařízení a vysunout baterii na 1 až 3 minuty

    Nastavení comu :
    COM2 baud 4800

    Flash na vlastní riziko, doporučuji jen zkušeným uživatelům ! Nebo po poradě.
    Otestováno na mém přístroji.

    Vylepšení a detaily :
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1

    Je těžké změnit jazyk v této ROM v polštině? Pokud ano, jak? Bohužel jestm ležela v tomto tématu, takže se mě zeptat trpělivost, nebo je-li k dispozici, nebo by to mohl být někdo, s úctyhodnou fóra manipulaci uživatel přepsat rom do polštiny? Neznámý český jazyk a omlouvám se za chyby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Ahoj, nainstalovala jsem si tuhle ROMku a jsem s ní spokojená
    Jediný detail co sem zatím zaznamenala je, že joystick občas nereaguje když je mobil v pohotovostním režimu a chtěla bych se např přesunout směrem dolů na další nabídku Titanium menu...to je ale jen detail, daleko víc mě trápí datové připojení, protože GPRS opravdu potřebuji.
    S originální ROMkou se mi sami nastavilo gprs, mms atp. S touto ROMkou bohužel ne, tak jsem si vše dokonfigurovala ručně podle pdf návodu pro O2 ze smartmanie.
    Ani potom ovšem datové připojení nefunguje ("Vzdálená strana toto připojení ukončila"). Je možné že je návod už zastaralý a některé detaily se změnily, nebo jsem prostě jen někde něco zvrtala...
    ale spíš mě zaráží ze k tomuhle kroku vůbec musím dojít a nenakonfiguruje se to už samo.
    Vám ostatním GPRS na P750 s touhle ROMkou jede? Nastavovali jste to ručně? Nebo kde dělám chybu?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Tak vyřešeno, stačilo si "jen" ještě pořádně pohrát s nastavením a vyzkoušet různé kombinace
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    1

    Prosim vas kde najdem cely postup tejto instalacie???dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj 750ky, po delší době je k dispozici nový FW postavený na 21854.
    Link na straně 1, jako vždy.
    Díky za feedback...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Díky moc za nový firmware. Zatím jsem ho ještě nezkusil, protože se chci zeptat jestli plánuješ VGA verzi a jestli jo, tak kdy? Jsem na VGA docela zvyklej, takže bych si radši chvilku počkal, ale jestli to v plánu v nejbližší době nemáš, tak zkusím tu QVGA verzi.

    A ještě mám dotaz zda ta verze 5.2.21854 5.0.80 je už s tím zavíracím křížkem dole?

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Hunter
    Bohužel ne, jsem věrný zákazník Až seženu jinou, zkusím to s ní. O2 jsem kontaktoval několikrát, vžda to skončilo odkazem na jejich placenou linku, kde ovšem nic nevyřeší se závěrem bude se jednat o chybu či vlastnost zařízení :sarcastic: Již tam víc volat nebudu, zkusím, až se k tomu dostanu, dojít na jejich prodejnu, pokud tam ovšem něco vyřešíme :?
    Ad mizejici ikona GPRS - dnes po zapnuti GSM tam ikona stale je i nyni (tedy po nekolika hodinach), O2 asi neco zmenil v siti.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ta ikona tam byla jenom asi jeden den nebo dva, pak zase nic, a dnes ji tam od rana zase stale mam. Takze je jasne, ze to ma souvislost se siti, pokud by nekdo mel O2 pausalni kartu, at se podeli o zkusenosti s tou ikonou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    13

    Tato ROMka je uzasna, ale mam dva problemy se kterymi si nevim rady a snad nekdo pomuze. V exploreru mi HW klavesnice pise JEN cisla, pokud chci psat jakakoli pismena, musim si zvednout a pouzit SW a to je pri nejmensim neprakticke. Dalsi a pro me podstatnejsi problem je v tom, ze tato ROMka asi nema podporu SIM TOOLKT ktery potrebuju k tomu abych mol uzivat SMS Banku. Jak mohu tyto asi jedine nedostatky ROMky odstarnit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    1

    Má někdo zkušenosti s provozováním této ROM na zařízení s 64MB RAM? Jak to vypadá s pamětí, funkčnost a plynulost systému, provozování navigace, atd.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    13

    Mam tuhle ROMku na 64MB zarizeni a je super s rychlosti. Navigace mi jede TomTom uplne krasne, nahravani hovoru aj interni hry super. Ale pokud pouzivas Sim Toolkit jako treba SMS Banka nebo Mobil banka, jizdni rady atd. tak to tato romka nemumi a nikdo mi nedokazal poradit. Podobny problem je pokud casteji pouzivas mobilni internet explorer, ten z HW klavesnice nemumi pismena, jen cislice. Jinak je ale tato rom velice povedena, ja bych ji dal za dva
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 17:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23