Doporučuji AE Button PLUS, ten ti namapuje cokoli a navíc, můžeš na jedno tlačítko namapovat až čtyři funkce.
Ano, je to další SW, ale je opravdu dobrý.
Doporučuji AE Button PLUS, ten ti namapuje cokoli a navíc, můžeš na jedno tlačítko namapovat až čtyři funkce.
Ano, je to další SW, ale je opravdu dobrý.
Díky za radu, o tom vím a chtěl jsem právě vyhnout a raději to řešit úpravou v registrech.
EDIT: Navíc toto řeší pouze today a ne mapování v tom today WindowsDefault![]()
Tak nikdo nic? Ještě jsem zjistil, že v tom Cmanageru je WIFI vyplé, ale v defaultnim WrlsMgr svítí WIFI modře, jako by byla zapl, ale tapnout na to nejde, musím to zapnout y vapnout jenom v CManageru.Původně odesláno od Hunter
Můžeš upravit na tlačítko Bezd.síte v Titanizeru takto :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\CHome\CClock]
"GUID"="{892B90CB-9806-427e-8BED-F45C6A9E576B}"
"DisablePageCounter"=dword:1
"SK2URL"=":MSWRLSMGR" změnit na "WMnanager.exe" nebo "CManager.exe"
Díky :yes: Já se dostal k tomu Chome v registrech, ale v klíčí CClock bych to nehledalops:
2300I je venku. Link jako vždy na straně1.
Opraveny grafické nedostatky a doplněna konfigurace pro sít´. nastavení.
Dobrá zpráva, již se těším na link, budu si mít na dovolené s čím hrátBezva práce :yes:
Tak před chvílí jsem si to nahrál a:
1) Nejde vůbec HW klávesnice - zadávání čísel při telefonování, SMS...
2) Občas přestane jít joystik.
3) HW klávesa Start nejde a taky postraní kolečko.
4) Řekl bych, že oproti předchozí verzi je po staru méně RAMky.
Zatím vše, nahraju si předchozí verzi, zítra potřebuji pomocníka ready![]()
Tak jsem dal předchozí verzi a tuhne mi to při AS. Pomůže mi někdo?
EDIT: Tak buď se to umoudřilo nebo mi začal blbnout NB, po restartu NB to zatím šlape![]()
?? to se mi ani nechce věřit, že tohle všechno nefunguje :O :O :O :OPůvodně odesláno od Hunter
I když toto nejsou povedená jádra, od 229xx se to celkem mele. A to ještě příjde asi nové gui.
Ted´si s tím tady opět po nějaké době hraju a ani jednu věc nemohu potvrdit. :O
Povysvětli v detailech, dík.
Neobnovuješ ty náhodou systém ?
Systém neobnovuji, čistý flash nového SW, výše popsané se dělo na čisté instalaci. Teď jsem pryč připojení mizerné a PDA potřebuji, tak zkoušet budu asi až doma. Že by to bylo HW chyba mého PDA? Ale proč to pak vše na předchozí verzi funguje.. Fakt je, že joystick mi i na ní občas přestane jít, ale po chvíli se zase vzpamatuje.
Jak říkám, ani jednu z těchto věcí nemohu potvrdit.
Takovouto ROM bych ani nezveřejńoval.
Potřebuji více přesných informací.
Můžeš mi někam dát ke stažení tu verzi 2300I? Zkusil bych to vyzkoušet, zda tam nějaký problém je či nikoliv.
Toto je uvedeno v prvním příspěvku u buildu 23001, tak bych se do toho nijak nehnalstáhnuto, nepovedený build![]()
Ad mizející ikona G - děje se na celém území, tedy nevím, zda na celém, ale vzhledem k tomu, že se to dělo všude, kde jsem pobýval poslední dva týdny (východní, střední a jižní Čechy), tak to asi bude všude..Původně odesláno od pitka