Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 105

Téma: Asus P750 - QVGA WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 21854 5.0.80 - xcZonee + SirfStar update

  1. #76
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Doporučuji AE Button PLUS, ten ti namapuje cokoli a navíc, můžeš na jedno tlačítko namapovat až čtyři funkce.
    Ano, je to další SW, ale je opravdu dobrý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za radu, o tom vím a chtěl jsem právě vyhnout a raději to řešit úpravou v registrech.
    EDIT: Navíc toto řeší pouze today a ne mapování v tom today WindowsDefault
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Hunter
    Jinak jsem zjistil, že po resetu se na today zobrazí ikona zaplé WIFI, i když je vypnutá, zmizet ikonu pomůže použe zaonutí a vypnutí WIFI.
    Tak nikdo nic? Ještě jsem zjistil, že v tom Cmanageru je WIFI vyplé, ale v defaultnim WrlsMgr svítí WIFI modře, jako by byla zapl, ale tapnout na to nejde, musím to zapnout y vapnout jenom v CManageru.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Můžeš upravit na tlačítko Bezd.síte v Titanizeru takto :
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\CHome\CClock]
    "GUID"="{892B90CB-9806-427e-8BED-F45C6A9E576B}"
    "DisablePageCounter"=dword:1
    "SK2URL"=":MSWRLSMGR" změnit na "WMnanager.exe" nebo "CManager.exe"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky :yes: Já se dostal k tomu Chome v registrech, ale v klíčí CClock bych to nehledal ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    2300I je venku. Link jako vždy na straně1.
    Opraveny grafické nedostatky a doplněna konfigurace pro sít´. nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dobrá zpráva, již se těším na link, budu si mít na dovolené s čím hrát Bezva práce :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak před chvílí jsem si to nahrál a:
    1) Nejde vůbec HW klávesnice - zadávání čísel při telefonování, SMS...
    2) Občas přestane jít joystik.
    3) HW klávesa Start nejde a taky postraní kolečko.
    4) Řekl bych, že oproti předchozí verzi je po staru méně RAMky.

    Zatím vše, nahraju si předchozí verzi, zítra potřebuji pomocníka ready
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem dal předchozí verzi a tuhne mi to při AS. Pomůže mi někdo?
    EDIT: Tak buď se to umoudřilo nebo mi začal blbnout NB, po restartu NB to zatím šlape
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Citace Původně odesláno od Hunter
    Tak před chvílí jsem si to nahrál a:
    1) Nejde vůbec HW klávesnice - zadávání čísel při telefonování, SMS...
    2) Občas přestane jít joystik.
    3) HW klávesa Start nejde a taky postraní kolečko.
    4) Řekl bych, že oproti předchozí verzi je po staru méně RAMky.

    Zatím vše, nahraju si předchozí verzi, zítra potřebuji pomocníka ready
    ?? to se mi ani nechce věřit, že tohle všechno nefunguje :O :O :O :O
    I když toto nejsou povedená jádra, od 229xx se to celkem mele. A to ještě příjde asi nové gui.

    Ted´si s tím tady opět po nějaké době hraju a ani jednu věc nemohu potvrdit. :O
    Povysvětli v detailech, dík.

    Neobnovuješ ty náhodou systém ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Systém neobnovuji, čistý flash nového SW, výše popsané se dělo na čisté instalaci. Teď jsem pryč připojení mizerné a PDA potřebuji, tak zkoušet budu asi až doma. Že by to bylo HW chyba mého PDA? Ale proč to pak vše na předchozí verzi funguje.. Fakt je, že joystick mi i na ní občas přestane jít, ale po chvíli se zase vzpamatuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jak říkám, ani jednu z těchto věcí nemohu potvrdit.
    Takovouto ROM bych ani nezveřejńoval.
    Potřebuji více přesných informací.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Můžeš mi někam dát ke stažení tu verzi 2300I? Zkusil bych to vyzkoušet, zda tam nějaký problém je či nikoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    stáhnuto, nepovedený build
    Toto je uvedeno v prvním příspěvku u buildu 23001, tak bych se do toho nijak nehnal
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pitka
    .. Děje se to na celém území ČR ?..
    Ad mizející ikona G - děje se na celém území, tedy nevím, zda na celém, ale vzhledem k tomu, že se to dělo všude, kde jsem pobýval poslední dva týdny (východní, střední a jižní Čechy), tak to asi bude všude..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23