Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 105

Téma: Asus P750 - QVGA WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 21854 5.0.80 - xcZonee + SirfStar update

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A jak tedy zjistím, zda to přecházi do toho modu? Kdyby jsi v této romce neměl takový pekný manager sítí, ani bych nevěděl, že to jde do taového modu přepnout
    Jo promiň, já to pak ještě připisoval, takže tam na to celé území odpověď již je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3

    Už do toho někdo znásilnil STK ?

    Pár drobností
    Zkuste si vypnout ASUS Status.. stejně to neni vidět a jde kvůli tomu blbě překreslování.

    Složka Games je prázdná, zato je tu složka Hry.

    V nastavení Tlačítek jseu dvě tlačítka.. teda sem zkromnej ale neni to málo ?


    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Složka Games není součástí ROMky. Většinou je instalována s nějakým 3rd party SW, velmi často IGO.
    O tlačítkách mluvit nebudu, to je tady probráno již několikrát, každý začátečník si umí přiřadit nebo najít.
    Jelikož tenhle build není final, tak vykreslování není 100% a tom nemá smysl hovořit vůbec (koukni na první stranu).

    Nedoporučuji wm6.5rc uživatelům, kteří příliš neovládají základní prostředí WM.
    Těm doporučuji WM6.1 a nejlépe oficiální ROM.

    STK dodělat lze.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3

    Koukám na první stranu a koukám i na stránky MS. Ta Asus utilita mrvila vykreslování zdaleka nejvíc, po vypnutí se to zdá o dost lepší.
    Tomu se pokud vím právě říká testování

    V menu nastavení tlačítek jsou prostě jen dvě tlačítka, pokud to nepovažuješ za chybu, nebo s tím nechceš nic dělat. Řekni, že na to dlabeš, že te chyby nezajímaj, nebo tak něco. Měl sem pocit, že na tom chceš zapracovat.

    Rozhodně tady nechci brečet, že mi tam nejdou nainstalovat někteý programy co sem používal v 6.1 a podobný blbosti, že se občas někde zmrví ikonka nebo že je na to 64MB málo.. to je uplně jedno není to hotovej OS a má to prostě nějaké nároky. Jde mi jen o funkčnost základních věcí co je nutné každý den používat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    STKáčko dodělám a vydám do verze2.

    Nemá zatím smysl vydávat nové jádra Wm6.5, zatím ještě nejsou příliš stabilní (viz. 535 thread).
    2I234 je zatím relativně stabilní. Tak vydržte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    STKáčko dodělám a vydám do verze2.

    Nemá zatím smysl vydávat nové jádra Wm6.5, zatím ještě nejsou příliš stabilní (viz. 535 thread).
    2I234 je zatím relativně stabilní. Tak vydržte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    ...zdravím mistře.....a jak to vypadá s vga 6.5 na 128mb? ... bude? bude? BUDE? :-) já jen jestli se mám rozplakat nebo ještě stále čekat :-)
    Hezkej den přeju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Honzo bude, ale není zatím žádný extra stabilný build.
    Zatím se neustále na 6.5 dělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pitka
    ..Je tedy velmi podivné, že na dvou rozdílných platformách i rozdílných FW a rádiu se vyskytuje tato chyba.
    Začni hledat od okolních btsek, operátora a sim karty. Kontroluj si jestli ti telefon nepadá do flight modu.

    Padají ti reálně data, když zmizí gprs ikona ?
    Děje se to na celém území ČR ?

    ps : ještě mě napadá nějaké rušení signálu
    Náhodou jsem narazil na toto
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?fi=40&t=30365&s=&sbd=&
    a toto
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=26298

    kde se píše, že se může jednat o chybu v RIL ovladaci :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To je chyba chybějícího registračního příkazu do sítě v této knihovně pro 535ku.
    Něco o tomto problému v ENG :
    http://blogs.msdn.com/windowsmobile/archive/2008/10/24/windows-mobile-application-developer-chat-recap.aspx

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za info, i když z toho moc moudrý nejsem..

    Jinak jsem zjistil, že po resetu se na today zobrazí ikona zaplé WIFI, i když je vypnutá, zmizet ikonu pomůže použe zaonutí a vypnutí WIFI.

    A ještě jedna věc, když kliknu na "Bezdrátové sítě" v bublině u ikony GSM signálu, spustí ten hezká W. manager, když to spustít pravým tlačítkem, spustí ten default WM. Jde to nějak namapovat na to tlačítko?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pitka
    Kostičkovaná ikona rovněž znamená ztrátu datového spojení. To je jen grafická úprava.
    Je možné do 750ky tu kostičkovanou ikonu nahrát?

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Hunter
    Tak ješte jednou, tuší někdo, proč mi mizí ikona GPRS?
    Máte někdo, kdo má 750ku a používá tuto ROM, O2 tarif ? Pokud ano, může mi sem napsat, zda mu také mizí ta G ikona? Předem diky .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ještě k předchozímu dotazu : namapovat lze, hledej WManager.exe. A maaaapuj......
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za radu, tak jsem mapoval, pomocí "HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftTodayKeys11 3", ale pak jsem zjistil, že toto mapuje pouze tl. v klasickém Today, pokud mám spuštěné Windows Default, tak tam se to neprojeví, můžeš mi prosím poradit, kde to v registrech najít? Předem díky

    EDIT: Jo a nejde o Wmanager.exe ale CManager.exe, to jsem taky nakonec zjistil..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23