Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 105

Téma: Asus P750 - QVGA WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 21854 5.0.80 - xcZonee + SirfStar update

  1. #46
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Vidím to stejně - plná podpora pitkovi! Jen tak dál pitko. Taky nemám bohužel tolik času zkoušet různý verze tvých rom, ale na tu vga 6.5 se těším hodně. Nenech se ničím a nikým odradit, odvádíš skvělou práci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    8

    Pitka: Fakt nejsem žádný odborník a ani nehodlám rozvíjet flame. Myslím si, že by se na tomhle fóru měly řešit věci konstruktivně a nemíchat sem emoce. Nechtěl jsem se tě nijak dotknout a děkuji za osvětlení pojmů a dojmů. Teď tedy k tomu, co mně na RC zlobí:

    1. Zamrzá spojení s AktivSync na jednom z mých PC (Vista 64). Na notebooku s XP se zdá být vše OK, ale při přenosu větších souborů z PC se objeví stejný problém.

    2. Mám nainstalovaný PhoneAlarm, SPB Diary a SPB Pocket Plus a TomTom (a AE Button). Jejich pluginy jsem ale na obrazovce i zkusmo deaktivoval a používal základní řádkový homescreen. Problém je, že systém při běžné práci zamrzá, před deaktivací pluginů častěji, po ní méně. Trápí mě to hlavně u TomToma, dnes jsem při cestě ze Salzburku restartoval zamrzlé PDA 4x. Restartuju min. 10 x za den. Možná se jedná o nekompatibilitu s některým z nainstalovaných programů, fakt nevím a bohužel nemám čas to testovat vylučovací metodou.

    3. Nejde přemapovat dlouhý stisk tlačítka v levém dolním rohu určeném pro Přepínač programů. Stále je na něm LocationCourier. Toto jsem vyřešil tím, že jsem pod názvem LocationCourier.exe uložil jiný program.

    4. Systém se 128 MB RAM někdy odmítne spustit aplikaci fotoaparát nebo TomTom z důvodu nedostatku volné paměti (volných ale je okolo 70 MB).

    Díky za případné rady nebo doporučení.
    M.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    1. problém z activesyncem mám již zafixovaný
    2. nevím a nebudu řešit pokud se týká 3rd party SW
    3. HW tlačítka se musí mapovat v ovladači, ty si nezkoušel originální FW ??
    To je přeci normální věc. Ve VGA jsem si musel upravit ovladač a není to taková sranda.
    Toto tlačítko ( to samé kamery) není SW možno namapovat. (tedy bez úpravy)
    4. děje se to jen v této verzi ? Pokud ano, počkej si na další.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    K bodu 3.
    Chci se omluvit za všechny "nováčky", ale pro mě je to stále nová a neznámá věc. Chápu, že se to nedá srovnávat s úpravou ovladače VGA. Přesto bych uvítal trochu obsáhlejší odpověď. Jedná se o úpravu ovladače v registrech (změna klíče)?
    Díky za "basic info".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ne, ne to je přímá úprava ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    RC2 2I234 je venku.
    Udělal jsem 2 verze, jedna s PP6MB a druhá s PP16MB.
    Opraveny by měli být problémy popsané v předchozích příspěvcích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    8

    Skvělé, od včerejšího večera mi s novou ROM již Asus samovolně nezamrzá !!! A to i s 3rd party softwarem Budu testovat dál a když na něco narazím, dám vědět. Co pořád nefunguje je spojení s Vistou 64, která již nemá Activsync, ale Mobile Center. Synchronizace začne, ale po několika vteřinách nahlásí NEPŘIPOJENO a PDA se sekne. Zkoušel jsem mód Turbo i Normal, v Turbu se sekne později. Připojení jako čtečky karet funguje OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    ...můžu jen souhlasit.Verze RC2 jede parádně. BRAVO MISTŘE A DÍKY !!! :-) ...
    Teď už jen to vysněné VGA a jsme zase na konci :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    15

    Zdravim panove
    mam dotaz nahral sem si verzi RC2 s 16mb a vse zatim je supr rychly ale mam takove problem nejsem schopen zmenit vyzvaneni pokazde se prepne na neco jinyho ne nato co nastavim
    menil sem to jak primo v nastaveni telefonu tak v system/zvuky a upozorneni
    ale porad se nic nedeje
    jednou to zazvoni spravnej nastavenej ton ale pak se to samo prenastavi na neco jinyho vetsinou na default ring-windows mobile nebo jak
    vyzvaneci ton to najde bud jen primo na karte nebo ve windovs/rings
    zkousel sem telefon prozvanet i 10x za sebou
    zkousel sem to zmenit i pomoci phonealarmu ale na nej to nereagovalo ten fungoval jeste ve verzi wm6,1
    zacal sem to hlavne resit proto ze jednou to zazvoni a pak ne pak 3x ano a pak zase treba ne
    zajimalo by me jestli ste se stim nekdo taky nesetkal pripadne nejake reseni
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    8

    Tak sem to konečně nahrál a vypadá to hodně dobře, od včera to šlape jak švýcary Vivat pitka :yes: Teď už jen VGA a bude to dokonalost sama...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si taky nahrál tuto ROMku, protože po tom, co jsem okusil WM6.5 v P526ce, jsem již starší WM nechtěl Zatím to vypadá dobře, jenom několik drobností:
    1) Občas vytuhne PDA při AS, někto to tu již taky zmiňoval.
    2) Mizí mi ikona GPRS (já se toho problému snad nezbavím : ). Když jsem měl P526ku, tak ve WM6 mi to taky dělalo, viz tady
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31358 ,ale po tom, co Pitka udělal WM6.5, ta se změnilo, nezmizela ikona, pouze se po hodině změnila v kostičkovanou. U 750ky mi bohuzel ta ikona zmizí úplně, a to opět přesně po hodině. Vypadá stejně jako u P526ky, viz obrázky. Tuší někdo, čím to může být?
    3) S tím mě asi Pitka pošle někam U ikon měřičů v SBSH iLauncheru, které se mi na WM6.5 na P526ce zobrazovali správně, se mi na 750ce ty popisy zobrazují rozmazaně. Ale to je maličkost, můžu použít jiné ikony.
    EDIT: 4) Ještě se mi občas na Today zobrazí meu Zprávy, již se tu někde řešilo a setkal jsem se s tím i u Pitkovi ROMky WM6.5 pro P526.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ješte jednou, tuší někdo, proč mi mizí ikona GPRS? Viz obrázky, ale... U P526ky s Pitkovou ROMkouWM6.5 nezmizí úplně, ale objeví se kostičkovaná ikona G, u P750ky s Pitkovou ROMkou WM6.5 zmizí úplně, není tam ani ta kostičkovaná ikona. Poraďtě prosím, hlavně asi Pitka. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Kostičkovaná ikona rovněž znamená ztrátu datového spojení. To je jen grafická úprava.
    HW platforma, tedy 526 vers 750 je úplně jiná.
    Je tedy velmi podivné, že na dvou rozdílných platformách i rozdílných FW a rádiu se vyskytuje tato chyba.
    Začni hledat od okolních btsek, operátora a sim karty. Kontroluj si jestli ti telefon nepadá do flight modu.

    Padají ti reálně data, když zmizí gprs ikona ?
    Děje se to na celém území ČR ?

    ps : ještě mě napadá nějaké rušení signálu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ještě tedy upřesnění / připoměnutí. Toto se děje v případě, kdy nejsem připojený na GPRS, je zaplé pouze GSM a přesně po hodině. Pokud se připojím / registruji se znovu do sítě, ikona se opět na hodinu objeví. Pokud jsou aktivní datová připojení, tak je ikona zobrazená (G / E) plus to G/E nad ikonou signálu. Já totiž nevím, jak se to má chovat, zda se např. automaticky po té hodině úplně neodpojí a nepřestane zjišťovat, zda je dostupná GPRS síť - což vlastně ta ikony signalizuje - dostupnost GPRS sítě. Ale pokud si dobře vzpomínám, tak ze začátku mi to na P526ce nedělalo, když jsem si ji pořídil, což bylo před cca 1,5 rokem. Pak je tedy ještě možnost, že to je tak nastaveno v síti v mé lokalitě.

    Jinak je mi jasné, že jde o grafickou úpravu, takže je možné tu kostičkovanou ikonu dostat do WM6.5 pro 750ku?

    A ještě, pokud by telefon spadl do flight modu, tak by nešlo GSM vůbec, nebo ne?
    A jak to vyzkouším na celém území, když sedím pořád doma Teď vážně, většinou nikam moc nejezdím, ale mám pocit, že mi to dělalo i jinde. Ale to ještě ověřím, až někam pojedu.

    A rušení signálu - mám za barákem věznici, že by mi to rušili ?? To asi ne, to by nebylo vždy přesně po hodině? A ani mne nenapadá, co by to mohlo rušit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Myslím tím jestli automaticky nepřejde do flight a ihned probudí zpět.
    Neodpověděl si jestli se ti to děje na celém území státu, nebo jen v jedné lokalitě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 17:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23