SMS - předat dál?
Ze svého minulého PDA s WM5 jsem běžně přeposílal došlé SMS a docela jsem si na to zvyknul - šetří to práci a čas. HTC Touch Pro ale tuto možnost nenabízí - položka Přeposlat je vždy šedá a tím pádem nefunkční. Dělám něco špatně?
Dík.
Dík.
Mne to preposlat ide. Mam Rom ProVen 2.2 a polozku preposlat mam aj v TF3d aj v messages tak neviem v com je u teba problem.Asi je tom v Rom-ke.
Musíš tu zprávu "označit" tzn. aby se zbarvila jinak než ostatní a pak lze použít volbu předat dál;)
Bohužel je to tak. Minule jsem zapomněl doplnit, že volba Přeposlat je šedá, ať je zpráva jen označena nebo i otevřena - zkrátka nejde to nikdy. Není aspoň nějaký SW na správu SMS v PDA, který by takovou samozřejmost řešil?
No, snad by mohlo pomoct odemknutí zpráv. Stačí si nainstalovat Advanced Config, a v položkách zprávy zatrhnout aby se vám neseskupovaly. Pak mi šly přeposílat, vytvářet složky a přeukládat je atp. Pokud jsou "collated" či jak tam je ten výraz, nejde s nima nic dělat. Ale nevýhoda je, že vám zmizí diskuse, takže já jsem se vrátil k původní konfiguraci.
To já taky ne, řeším to tak, že je čas od času vypnu, diskusi uložím (resp. přijaté a odeslané sms), a pak zase přepnu na collated. Je to sice kostrbaté, ale funguje to.
Zřejmě máš starou ROMku. Doporučuji stáhnout si z oficiálních stránek HTC novou ROM a tu nainstalovat. V nové ROM možnost přeposílání již je k dispozici http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=501&news_id=67
Mno, tak jsem nainstaloval tuhle novou romku, a problém - nechodí doručenky od sms. Když zakliknu, aby chodily, jakmile zavřu sms, nastavení zmizí. :evil:
Od včera jsem si s tím hrál, ale problém pořád přetrvává. Nevíte někdo, zda to jde změnit v registrech? :?
Edit: Vím, že se to dá vyřešit přes Advanced Configuration tool, ale pokud nainstaluju NET Framework, některé věci, které potřebuju mi nechodí, proto bych to rád vyřešil přímo přes registry...
Edit: Vím, že se to dá vyřešit přes Advanced Configuration tool, ale pokud nainstaluju NET Framework, některé věci, které potřebuju mi nechodí, proto bych to rád vyřešil přímo přes registry...
Já jsem to vyřešil díky Vojtěchu Bartákovi přes Advanced Config - je třeba nastavit v Messaging/Threaded SMS "Disabled".
Edit: Je otázka, jak to spolu souvisí. Mám taky nainstalovaný NET Framework a žádné problémy, všechno chodí. A Advanced Config stejně jen nastavuje registry... Možná zkusit SW, který dělá problémy, odinstalovat a znovu nainstalovat - třeba ho (teoreticky) poruší až následná instalace NET Framework :?:
Edit: Je otázka, jak to spolu souvisí. Mám taky nainstalovaný NET Framework a žádné problémy, všechno chodí. A Advanced Config stejně jen nastavuje registry... Možná zkusit SW, který dělá problémy, odinstalovat a znovu nainstalovat - třeba ho (teoreticky) poruší až následná instalace NET Framework :?: