Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Nastavení 3G

  1. #31
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud budeš reklamovat, tak tam musíš mít originální, resp.oficiální ROM, tzn. vydanou přímo HTC nebo jde-li o brandované zařízení o ROM vydanou operátorem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Teď jsem ještě zkoušel znovu hardreset a problém s připojením stále přetrvává. ROMku mám původní, tak mi asi nezbyde jiná možnost než reklamovat telefon. ( Nebo ten problém zkusím vyřešit s prodavačem. )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Mam uplne ten samej problem :-) Pri hledani reseni jsem narazil na tohle vlakno. Mam sice vodafone a touch pro2, nastavil jsem internet pomoci programu v touchflo, to fungovalo... pak jsem instaloval aplikace a ruzne si hral a najednou nejde. 1000x jsem zkousel menit nastaveni a delat softreset, nepomohlo. Hard reset se mi moc delat nechce - to je posledni moznost.

    Chci se te zeptat, jestli jsi nepouzival WmWifiRouter. Nenapada me jaky jiny program by mohl mit na spojeni vliv. Predpokladam, ze se ti to nakonec nepodarilo vyresit, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Po HR mi spojeni fungovalo ... chvili jsem zkousel pohravat si s registrama ze zalohy, nakonec jsem obnovil zalohu bez registru a funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Já jsem na to nějak rezignoval, nic nepomohlo. Wifi funguje, ale žádné jiné připojení (3G, nebo GPRS) ne. A do prodejny jsem se ještě nedostal. Ale celkově mě ten telefon štve, takže tam brzo půjdu reklamovat foťák, který nezaostřuje. A k tomu mi ještě nefungují tapety na plochu. Nejraději bych nahrál novou romku, ale to mám hned po záruce. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nemáš. Jen v případě reklamace tam musíš flashnout nějakou originální ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Pánové,

    s opožděním, ale přece jen bych se s Vámi rád podělil o mou radost a zároveň zklamání. A taky pro pobavení!

    Problém s připojením u O2 internetu v mobilu jsem vyřešil. A to velice jednoduše!

    Přešel jsem k T-Mobile a hned mi vše začalo fungovat. Všechny moje návštěvy poboček a nespočet telefonátů s rádoby odborníky z O2 byly úplně k ničemu. Ta banda z O2 telefonům vůbec nerozumí a dokonce mi ještě dělali problémy s přesunem čísla ke konkurenci. 2 měsíce nebyly schopní uvolnit číslo. Jednou mi řekli, že už je vše OK, podruhé že není a tak to šlo pořád dokola. Výpovědní lhůta 30 dní je vůbec nezajímala. Každopádně byla chyba v nastavení služeb k mému číslu a po přechodu k T-Mobile mi internet začal ihned fungovat. Operátor si vše nastavil automaticky a jede to!

    Po dvou letech zkušeností z O2, kdy jsem měl i pevný internet, který byl neuvěřitelně pomalý mohu všem doporučit jejich konkurenci, protože horší už to být nikde nemůže. Naopak jsem dostal od T-Mobile hromadu dárků, volných minut a navíc ještě ušetřím.

    Dnes mám i zasvěcené informace o fungování O2 a řeknu Vám, že když Vám na callcentru radí holčina, která je vyučená cukrářka a nezná jiný telefon než 3310, tak si asi dokážete představit jak to tam vypadá.


    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Využívám služeb všech 3 našich mobilních operátorů - T-Mo asi 13 let, O2 5 let a Vodafone půl roku (tady je to třetí pokus :sarcastic: a už se těším na konec smlouvy). S O2 jsem žádné výše uvedené problémy neměl a na "call centru a pod", pokud bylo třeba, mi vždycky poradili nebo pomohli. Rád bych využíval služeb třeba jen jednoho operátora, ale bohužel všechno neumí zatím žádný, takže datově jsem stále u O2.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. nastavení.. HTC II
    Od petrgr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 01:06
  2. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 19:47
  3. Nastavení GPS
    Od Zeroboy v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-08-2007, 11:55
  4. Mpx 220 a nastavení MMS
    Od belkov v sekci Motorola
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:14
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 16:12