Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Nastavení 3G

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Zdravím, těšil jsem se na brouzdání po netu přes 3G u O2, ale jsem v koncích. Aktivoval jsem si k paušálu Internet v telefonu, ale nemůžu se připojit. Hází mi to hlášku "Z neznámých důvodů se nelze připojit......". Byl jsem s tím na prodejně, volal na zákaznickou linku a nikdo mi nedokázal poradit. Nastavoval jsem všechno několikrát podle návodů, dokonce i restartoval na tovární nastavení, ale maximálně se mi podařilo, že se v horní části displeje ukázalo připojení k 3G a ubíhající čas, ale Explorer, ani Opera nejely. Prohlížel jsem plno diskuzí a jiných poraden, ale nevím si už rady. Podle operátora mám všechno OK a mělo by to běžet. Poradí mi někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    start - settings- connection - connection - advanced - Select networks -

    Program that automat connect to the internet shoud connect using : tu treba zvolit to nejake O2 internetove pripojenie a potom by to malo ist (ja tam mam Orange Intrenet)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    To už jsem taky zkoušel. Mám tam O2 Internet, zkoušel jsem i O2 CZ Internet, O2 MMS, O2 WAP, ale nic. Když dám třeba aktualizovat počasí, nebo zapnu Operu, tak se začne připojovat do sítě (G, nebo H), ukážou se mi čárečky síly signálu, tedy je připojeno, ale pak to hodí hlášku a znovu se to snaží připojit. Prostě datové připojení je aktivní, dokud nezačnu něco dělat. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Mohl by mi tu, prosím, někdo, kdo má Diamonda a využívá službu O2 Internet napsat, nebo hodit screeny jeho nastavení???
    Nevím přesně co všechno, tedy jaké programy a nastavení je s připojením spjato, tak by mi pomohl i stručný návod, nebo postup, co vše je potřeba nastavit, případně mít nainstalováno, aby mi valila 3G síť? A když se mi zobrazuje H, tak předpokládám, že to je připojení přes GPRS, že? Mimochodem, to taky nejede. ( Chtěl bych to vzít nějak postupně a přijít na ten problém. Resety, hardresety nepomáhají. Telefon si stahuje nastavení přímo ze sítě, tak by to mělo být vše OK. Internet přes Wifi mi jede normálně. Mohla by být i chyba v hardware?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    http://www.cz.o2.com/mobile/cz/phone...d=449&x=25&y=2 - dle toho by to mělo jít.

    Ale je divné, že musíš něco nastavovat. Ve všech zařízeních, co jsem měl v poslední době v roc, jsem nic nastavovat nemusel. Ani po HR ani po flashnutí jiné ROMky. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Díky za link, ale asi jsem fakt beznadějný případ, protože mi ten link nefunguje. Dostanu se max. na stránku O2, dál už nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ops: Sorry, bral jsem link z tohoto příspěvku - oni to zase změnili. :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Aha... to téma jsem už předtím četl a zkoušel i ten konfigurační soubor CAB, ale bez kloudného výsledku. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    No, este by si sa mal uistit, ci ti v O2 naozaj aktivovali nejaky datovy program .

    http://diamond.forumotion.net/forum-f1/topic-t56.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    To mě taky napadlo. Volal jsem operátorovi, byl jsem na prodejně a dokonce mi přišla i sms s potvrzením. Podle nich mám vše nastavené a aktivované. I na faktuře mám uvedenou položku Internet v mobilu. (

    Jestli je ze strany operátora vše OK, telefon jsem nastavil dle návodu na stránkách O2 (respektive se nastavil automaticky přihlášením do sítě), tak to může být už asi jen telefonem, nebo rukama. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    Není to tím, že máš datové připojení "internet v mobilu". Myslím, že bude potřeba klasický datový tarif.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    to xakru: Teď jsem tě nepochopil. Mám paušál a k tomu jsem si aktivoval Internet v mobilu, který mi nabídli v O2, abych mohl využívat 3G síť. Neříkej mi, že potřebuji ještě nějaký další tarif, aby to jelo. To se mi nezdá. )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Já používám O2 bez sebemenšího problému..konfigurace proběhla automaticky.. Služba se jmenuje O2 mobile internet a 3G na displeji znamená teda 3G a H je HSDPA - GPRS je G
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    18

    Díky za radu, tato možnost mě nenapadla. Teď jsem ji vyzkoušel a nic. Pořád se nepřipojím. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    15

    Pokusím se ti poradit
    V telefonu dej :
    Start>Nastavení>Připojení>Rozšířená síť A zatrhni HSPDA

    Další možnost proč ti to nejede může být jestli používáš připojení pomocí WIFI bez DHCP takže s ručním nastavením IP,masky,bránym a DNS tak to zškrkni na automatiku a zkus se připojit ke 3G jinak udělej HardReset . Jestli jsi z Brna tak bych ti s tím mohl pomoci
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nastavení.. HTC II
    Od petrgr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 01:06
  2. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 19:47
  3. Nastavení GPS
    Od Zeroboy v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-08-2007, 11:55
  4. Mpx 220 a nastavení MMS
    Od belkov v sekci Motorola
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:14
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 16:12