Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Ztratilo se TF3D

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    16

    Prosím poraďte, po flashi oficiální nové ROM se mně z Rafaela ztratilo TF3D. Neví někdo jak jej obnovit? V ToDays TF3D není... Předem díky za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Ani HARD RESET po nahraní a zjištění nové ROM nepomohl?Měl jsem teď stejný problém u ENERGY 1.14.Jak mile jsem to zjistil,provedl jsem HARD a pak vše OK i s TF3D
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    16

    Bohužel ani reset nepomohl. Ale nevím jestli rsetuji správně - stačí RESET tlačítkem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Asi delas jen soft reset-restart. Po hardresetu nasleduje kalibrace displeje, nastaveni casu, datumu, regional settings, casoveho pasma.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    16

    Hard reset mně nejde (tlačítko DOWN VOLUME + JOISTICK + SOFT RESET). Vždy se provede jen soft reset. Nedělá se hard reset s novou ROM nějakou jinou kombinací???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Jdi do settings-sytem-clearstorage. Zadej 1234 a provede se hardreset
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    16

    Po Hard resetu opět to samé. Na místo TF3D je v nabídce témat HTC Black...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    16

    Ještě jeden softreset a je tam. Děkuji všem za rady, asi pomohl ten SUPER HARD RESET...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TF3D 2
    Od autobus_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 20:50
  2. Hodiny v TF3D
    Od goos_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 09:36
  3. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 19:19
  4. TF3D
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 17:23