Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Varování - než si koupíte zařízení ASUS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Jsem vlastníkem zařízení ASUS P735.
    S PDA se vykytl problém a tak jsem jej šel logicky reklamovat. Po 30-ti dnes zamítnuto. Důvodem je vlastnost produktů ASUS.
    O co vlastně jde:
    Požívám jako operátora Vodafone. Pokud volám někomu, kdo má operátora T-Mobile a dotyčný momentálně hovoří, ozve se obsazovací tón. Jenže pokaždé při tomto obsazovacím tónu se PDA přepne do hlasitého handsfree. Takže pokud máte telefon u ucha, jste následujích 5 minut neslyšicí na jedno ucho. Dalších 5 minut Vám v něm pak píská. O to lepší je to v tramvaji nebo autobuse plném lidí. Všichni na Vás pak koukají jako na deb...

    Nejdříve mi v PDA vyměnili základní desku, závada trvala pořád. Druhou reklaci zamítli. Při třetí reklamaci protože to dělalo pořád napsali, že jde o vlastnost výrobku, což je chápáno jako nekompatibilita s operátorem Vodafone. Všichni co máte Vodafone, rozmyslete si, zda si ASUS koupíte nebo ne.

    Pokud někdo máte PDA od ASUS, zkuste zavolat prosím někomu na T-Mobile a ať Vám hovor položí. Zajímalo by mě, zda se Vám také přepne PDA do hlasitého handsfree.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Nechci nijak polemizovat,co má s tímto problémem společného Asus jako PDA takové, nevím ,ale to by mohlo dělat při všech možných kombinacích např. O2 vs T-Mobile ,O2 vs Vodafone , Vodafone vs O2 atd.....nemáš náhodu něco spuštěné? Myslím nějaký profil co ti to zapne do toho Handsfree režimu? Mě prostě zaráží ,že to dělá zrovna při kombinaci operátorů,kterou popisuješ,ale možná ti někdo odpoví, já mám T-mobile,a bohužel teď nemám nikoho po ruce s operátorem Vodafone...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem vypnout všechny programy a jako poslední ožnost jsem provedl i HW reset. Ale vysledek nebyl žádný. Zkoušel jsem i různé rady kamarádů, ale nic nepomohlo. Víc operátorů jsem nezkoušel, ale projevovalo se mi to i při volání na pevnou. Prostě sám si myslím, že jsem vyčerpal veškeré možnosti, které by mohli problém vyřešit. A když samotný ASUS napsal vyjádřání, že jde o vlastnost výroku, asi žádné řešení nebude.

    K tomu jak jsi psal, že máš T-Mobile. Tak ta kombinace opačná. Ty máš mít Vodafone a volat na T-Mobile. Ale klidně to zkus i na jiného operátora. Zajímalo jak to bude u jiných fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Já volám na všechny operátory, mí známí mi také volají z jiných operátorů a fakt se mi to nikdy nestalo...nevím,ale jako s PDA značky Asus bych to moc nespojoval,možná ti někdo řekne,napíše více..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    No je to celé nějaké divné. Ale když mi přímo z ASUSU napsali vyjádření, že jde o vlastnost výrobku, tak nevím s čím jiným bych to mohl spojit. Uvidíme, snad někdo napíše jestli nemá podobný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Asi tam mas posledni ROM nebo by ti ji tam servis dal. V manualu urcite nebude napsano, ze se nema pouzivat s Vodafonem. Bud se s tou odpovedi spokojis nebo si musis pripravit dostatek casu a trpelivosti na reseni.

    Zkus odepsat servisu, ze takova vlastnost muze poskodit sluch a urcite to prekracuje povolene normy. Pokud je to vlastnost cele rady, tak by Asus mel stahnout celou radu PDA a zakaznikum vratit penize. Zajimala by me odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Jak píše Zivan ,zkus prostě jinou verzi ROM, možná to pomůže....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Je tam úplně nová základní deska a ROM zkoušeli také přehrát. A určitě nahrávali poslední verzi.
    Jinak samotnou reklamaci chci zkusit řešit dále. Prostě se nespokojím s tvrzením, že je to vlastnost. Pokud je mají na takové věci upozorňovat.
    Napsal jsem to jako varovaní pro ty co mají Vodafone, ať ví že může být nějaký problém a ASUS od toho dává ruce pryč. A taky aby někdo zkusil jestli se mu neprojevuje stejný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Ahoj já mám Asus P535 a používám Vodafone a žádný problém jsem neměl a volám i na T-mobile a O2....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Ales11
    Ahoj já mám Asus P535 a používám Vodafone a žádný problém jsem neměl a volám i na T-mobile a O2....
    Pokud Tě můžu poprosit, zavolej někomu na T-Mobile a jak mu začne vyzvánět telefon, tak ať hovor tipne, jestli se ozve obsazovací tón jen ve sluchátku nebo jestli se Ti přepne do hlasitého handsfree. Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Ahoj tak jsem to otestoval a jak už jsem psal tak mě to opravdu nedělá všechno je ok. to bych poznal už dříve (možná bych dal jinou kartu vodafone jestli není vadná sim ?možná to je blbost ) zatím
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    1) Pochybuju, že na to bude mít vliv Operátor (jedinou vadu kterou u Asusu dřív míval Vodafon bylo špatny doručovaní SMS)

    2) Nahraj poslední oficiální ROM (Spíš byl ale vyzkoušel nějakou neoficiální)

    3) Přehraj nejnovější verzi Radia (ze stranek asusu)

    4) Pak to testni a uvidíš

    Řekl bych, že to bude z 90% softwarová zaležitost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vyzkoušej poslední legální oficiální ROM (kvůli další reklamaci) a testuj na prázdném PDA = po HR bez dalších doinstalovaných softů. Podle mě nemůžeš zařízení řádně používat, takže bych znovu reklamoval a žádal buď výměnu nebo vrácení peněz.

    Já být na tvém místě bych už reklamovat nemohl, protže bych tím krámem praštil o zeď. Tobě přeji klidnou mysl i nervy a dobré pořízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Lokiji_ce4you
    Guest

    ja mam asus P535 a dela mi to taky, mam tmobile a kdyz mi nekdo zrusi hovor tak to jede nahlas, mam verzi WM6, zkusim prehrat a uvidim no
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    nahraj 6.1 od Pitky a máš po problémech.

    Navod zde: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1003
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 17:23
  2. Velká recenze zařízení Asus MyPal A730
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 12:35
  3. Seznam USB zařízení fungujících na ASUS 730
    Od Res v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 19:41
  4. Velká recenze zařízení Asus MyPal A716
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-11-2004, 20:39
  5. Recenze zařízení Asus MyPal A600
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 17-10-2003, 14:23