Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 38 z 40 PrvníPrvní ... 283637383940 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 556 až 570 z 590

Téma: Asus P535 - WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.23081 5.3.0 rc - XeeDition

  1. #556
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    43

    Už iba 14 dní na aktivaciu WM :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #557
    anfr_ce4you
    Guest

    Tak už pouze 7 dni pro aktivaci ( Začínám být nervózní. Neví někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #558
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    43

    MISTŘEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PITKO[h][/h]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #559
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    43

    no tak som si myslel, ze aktivaciu obidem preflesovanim ROM, ale neuspel som, stale hadze 7 dni do aktivacie
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #560
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No aspoň víš, co budeš za 7 dní dělat
    Flešovat ... mám tady jednu, která ti tam pojede jako víno a to myslím vážně, je sice trošku staršího data a staršího jádra a ještě k tomu ENG,
    ale je to legendární, stará, dobrá 19241

    Kde je PITKA, ví bůh (a i ten si to jen myslí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #561
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Zdravím..už to tady někdo psal..přes SPB Backup to žádnou hlášku o vypršení termínu nehází..u mne také ne..otázkou je,jestli tomu skutečně tak bude a za 7 dní to neklekne...tak jedině zkusit strší verzi Romky..zálohovat přes SPB a paj dát poslední verzi a obnovit zálohu?Našel jsem jedinou závadu..při Opera mini mi to nebere hesla k přihlašování na mail atd..což dřívější verze střídavě braly ale některé zase ne..tak takhle poslední bohužel mi to nebere..jinak naprostá spokojenost..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #562
    anfr_ce4you
    Guest

    Tak jsem flashnul verzi 23034, vše naistaloval a nakonfiguroval, potom zazálohoval pomocí SPB Backup. Poté znovu flashnul nejnovější verzí ROM by Pitka a obnovil za zálohy. Zatím se žádné hlášky neobjevují a vše běží jak má. (Pouze jeden menší problém - nejede mi interní kalkulačka.) Tak uvidíme co to udělá za pár dní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #563
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Já jsem nainstaloval HTC Calcurator..a vše jede o.k...neměl bys čas zkusit to zadání hesla?kdekoliv na foru a pod..mi to vždy jméno vezme ale heslo už ne..ale není to pro mne velký problém,mohu bez toho existovat..jen tak jestli je to jen mým softem?..díky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #564
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Kde je PITKA, ví bůh (a i ten si to jen myslí)
    Možná si to pletu s někým jiným, ale nepsal tu nebo v jiném vláknu, že bude 3 týdny nebo měsíc pryč?

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #565
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Kucíííííííí, Pitka žije,nechci tu za něho referovat,mluvit,ale je v jednom kole,jinými slovy maká u konkurenční značky ,která má také co do činění s podobnou a jinou technikou jakou používáme) . Osobně jsem mu vzkázal,že se po něm sháníte , takže snad se vám zde ozve..........a stím vypršením nějaké registrace za 7 dní,nebo jak to tu popisujete ,máte být prý v klidu, stačí prý změnit datum,někde to tu již popisoval,ale opravdu bude lepší,když se k tomu vyjádří Mistr osobně.........)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #566
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od pitka
    Na timebomb zkuste vymazat tento registr :

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\Device Beta]
    "Today"="Beta"
    "Expiry"="Expires: %02d/%02d/%04d"
    "About"="- BETA"

    Ještě k tomu zkusím udělat patch a dám k dispozici, bohužel nemám ted´535ku tak budete muset vyzkoušet sami.
    Případně udělám úpravu v ROM a uploadnu.

    Dejte vědět jestli po změně data, se systém uzavře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #567
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    43

    neskusal som neviem , ))
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #568
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zkusím udělat patch anebo novou patchnutou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #569
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    OK, takže fixnutá ROM je k dispozici. A omlouvám se za problémy.

    Kdo neupgraduje, opravdu se mu v Prosinci zablokuje, případně částečně pomůže HR.
    Ale doporučuji použít tuto upravenou verzi.

    Takto to vypadá s novou a při změně datumu na rok 2010 :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00336659_91129-233643_NI6T.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 69.2 KB 
ID: 11082  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #570
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    [h]Welcome Back[/h] :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 38 z 40 PrvníPrvní ... 283637383940 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23