Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 16 z 40 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 226 až 240 z 590

Téma: Asus P535 - WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.23081 5.3.0 rc - XeeDition

  1. #226
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Abrandecky
    Foto, kde jsou modré proužky zde . Je to normální?

    Změna zvuku o nízkém stavu baterie zkusím pohledat. Ve Zvukách a upozorněních tam nic ohledně nízkém stavu baterie není, tak nevím, kde to hledat
    Wifi - buď se s tím smířím nebo tam půjde zpět WM6

    3. Už se o tom zmiňovat raději nebudu, abych nebyl za blbce.
    4. Už to nebudu řešit
    9. Standardní funkce? My god! Raději příště nic nebudu psát.

    Označení po jednom ve Zprávách SMS - už se raději na to ptát nebudu, ať to funguje jak chce


    - Ta fotka rozhodne neni v pořadku, a dle pravidelnosti to nevipadá na chybu snímače.spíš software
    - Zvuk pro nízký stav baterie ze systému zmenit nelze. Musí se změnit v ROM

    3. To se snad vyřeší v dalším buildu
    4. máš vyřešeno Kdyžtak ale zkus HR (Ale obocně se u tebe projevuje dost problemu hned po startu - to nedokazu ani posoudit, protože zařízení nevypínam)

    Označení ve zprávách funguje tak, pokud nemáš zobrazení v konverzacích, že vice zpráv oznacis, držením JOY a klikaním.


    to pitka
    : Ještě je potřeba vyřešit WiFi - Jelikož je sice pravda co si říkal, ale ASUS se mi nepřipojí ani k obyčejně WEP zabezpecenymu routeru. tzn chybička bude jinde než v routeru a jeho nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Takto fotí kamera od začátku. Ve tmě dělá pruhy, zkuste si starší verze.
    Toto je chyba SW, ale ne zaviněná mojí osobou. Já se pokoušel doladit jak jen šlo.
    Dialer je originál od Asusu, tzn, neupravovaný. Takže tvůj GOD

    Wifi se mi připojí i k routeru s nastavení WPA AES 128bit. Což je sofistikovanější a náročnější šifrování než WEP.
    Nebudu učit lidi nastavovat router a wifi.

    Nemám opravdu náladu poslouchat nářky či hlášky typu " ferdo , oprav to nefunguje to".
    Někdy i neomalených a hlavně bez jakýchkoliv dodatečných informací. Někdy mám i pocit, že účelem je jen na..at a něco zkazit.

    Fajn a pomoc je třeba to co :
    dotyčný testoval,
    jakou verzi SW,
    jak ,
    případně na co zajímavého přišel,
    nebo jak se mu podařilo něco fixnout a upravit, atd.....

    Netvrdím 100%, že tam nejsou problémy. Ale časová náročnost a energie strávená na tomto projektu, potom zkazí dokola se opakující nepříjemné komenty bez jakýchkoliv přidaných hodnot. Je dobré si uvědomit, co všechno za takovouto prací stojí.

    Každopádně končím s veřejným uvěřejńováním ROM pro 535ku. Budou dostupné jen pro lidi, kteří mají opravdový zájem něco rozumně řešit.
    Rovněž pro všechny uživatele kteří budou chtít upgrade na 128MB.

    Případní zájemci, prosím pište na SZ o link na nové verze.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00323091_90514-114542_aWJg.jpg 
Zobrazení: 10 
Velikost: 60.7 KB 
ID: 10425   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00323091_90514-114558_4xj.jpg 
Zobrazení: 10 
Velikost: 39.1 KB 
ID: 10426   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00323091_90514-114533_KF2Q.jpg 
Zobrazení: 11 
Velikost: 17.8 KB 
ID: 10427  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Připadá mi to, jako kdybych to omezení na přístupnost stažení další ROM jsem zavinil já.
    To mám asi za to, že jsem se chtěl aktivně zapojit do testování a ladění nových verzí

    to Kesu: a označení zpráv v konverzaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    to Pitka: Ale notak co blazníš? Vždyť se tu všichni jen snaží říct co je zaujalo, kde jsou chyby atd. bohužel většina znás vč. mě není programátorsky zdatná a někdy ti prostě nedokažeme poskytnout hodnoty kterých by ses mohl reálně chytit. Nikdo ti neříká, že musíš neco opravovat. Jsme ti všichni maximalně vděční jak jen to jde (I když to někdy nedáváme správně najevo, tím si myslím, že mluvím za všechny). A to co se zde píše není nic pro tobě ani žadny ukoly co maš udělat. prostě si z toho jen vyber co považuješ za podstatné a na co máš cas a chut opravit.

    Když odhalím nějakou chybu a napíšu ji, doopravdy se snažim o tom uvest co nejvíce, ale nekdy to proste s omezenymi znalostmi nejde, to se týká i ostatních.

    Pokud ti vadí stále se opakující příspevky, rad je budu vyřizovat, přece jen u vývoje 6.5 i 6.1 jsem od začatku. Ale to že stahneš veřjny betatestovaní, tak tim dociliš akorat to, že nebudou odhaleny zasadní chyby.

    A prakticky si nedovedu představit, jak by sme pripadne chyby resily po SZ, to by byl hroznej gulas, jeste pokud by se resily s více lidma. (Aspon to nech takto s downloaden na uvodu a vybírej prispevky které te zajímají)

    Proto tě prosím, zvaž tento krok. určitě to dáme nejak dohromady, aby nase spolupráce byla produktivní.



    Ted neco k ROM, až prijedu domu detailne otestuju Wifi včetne nastavení Routeru. Ted ale mužu rict jedno, s WM 6.1 jsem se na muj router zabepecený WEP pripojil snadno a s nynější ROM (501) nikoliv. Zduvodnění že se pripojíš na WPA AES 128bit je sice hezký, ale zakladní protokol to nezvladá i když na 6.1 to slo bez problému. každopadně budu jestě testovat a dám vedet.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Abrandecky

    to Kesu: a označení zpráv v konverzaci?
    No to snad nikdy ani ve WM6.1 neslo...Proste takle to vymysleli. pokud chces mazat přepni se do klasického modu...

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    to Kesu:
    Mám taky jedno AP zabezpečené WEP šifrováním. Můžu odzkoušet!

    Ohledně výběru po jednom v SMS: Díky, to jsem nevěděl. Protože nějak zvlášť moc nedostávám a nepíšu SMS, nainstaloval jsem si ModeSMS, přepnul na klasiku a tam to už funguje, jako ve všem ostatním.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    JJ, Mode SMS je na tohle super.

    Jinak zkus na tom routeru ruzny sifrování, a zjisti pri kterých se v ASUSu ta daná sit ukaže a při kterých ne. Teda pokud maš čas a chut. Ja se k tomu dostanu nejdříve o víkendu.

    Jinak pokud budeš mít čas, tak si projdi vlakno s WM 6.1 od Pitky.... Je videt, že prechazíš na 6.5 rovnou z 6....což je dost vyrazny skok
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Tady je kdyžtak ten anglický text při zapnutém wifi a slabém stavu baterie


    Teď jsem vyzkoušel připojit se k zabezpečené síti:
    WEP 128bit s HEXa kódem (26 znaků) - funguje
    WPA-PSK + TKIP (26 znaků) - funguje
    WPA-PSK + AES (26 znaků) - tváří se jako připojený, ale síť nejde (na NB ano)
    WPA2-PSK + TKIP (26 znaků) - funguje
    WPA2-PSK + AES (26 znaků) - tváří se jako připojený, ale síť nejde (na NB ano)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #234
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    JJ tak to je v pořadku, a nezkoušel si WEP s nejakym slabsim sifrováním?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #235
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Nezkoušel, ale můžu zítra vyzkoušet.

    Ještě se vrátím k tomu foťáku. Schválně jsem si našel fotky, které jsem fotil s poslední originální WM6 ROM. Žádné modré proužky jsem nikdy neviděl, proto se tomu divím. No posuďte sami
    Foto z WM6
    Foto z WM6.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #236
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    No je to zajímavý....Ale hlavně nemá cenu ted řešit až takovýhle podrobnosti, jelikož WM 6.5 nebyl jeste oficiálně vydat. Tohle je jen Beta pro ty, kteří radi testujou. A po Pitkovi nemuzeme chtit aby to nejak resil, protoze tech verzí tu bude jeste spousta a pak teprve u finalni muzem takle ladit....
    Jinak jak už sme rikal projdi a hlavne vyzkousej si v zařízení i nejakou WM 6.1 ROM. Jinak co se tyka oficiální 6.0 tak to byl docela des co si pamatuju....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #237
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    WM6.1 jsem zkoušel http://www.ce4you.cz/forums/_redirec...=post&p=315274 a nedopadl jsem dobře. Zkoušel jsem to flashovat 2x.

    Ohledně foťáku se pitka vyjadřoval, že ovladač ve WM6 je nepovedený a v 6.5 je zatím odladěný, jak to nejlíp šlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #238
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Z 6.1 je nejlepsí ta poslední upravena Glide verze.

    Jinak opakuju to co sem rekl už predtím 6.5 ani zdaleka nemá finalový jadro. Dočkej času
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #239
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Souhlas.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #240
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    A s čím konkrétne?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 40 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23