Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 40 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 590

Téma: Asus P535 - WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.23081 5.3.0 rc - XeeDition

  1. #211
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    Me zvuk taky skoro skovoval driv jsem treba posluchal mp3 prisel domu sundal pecky dal na stul a dal jsem poslouchal co jsem se treba prevlikal a ted je to sotva slyset

    dalsi vec ceho sjem si vsim ze nejde tlacitko rec, zmackne se wm se probudi ale uz nic nedela
    Dalsi vec co jsem nasel je v hlavnim menu jak je foto, jelikoz mam 4gb mini kartu (cte i 16gb kingston micro+adapter mam odzkouseno) tak fotky mam presmerovane na kartu a bohuzel to menu umi pracovat jen s lokalni pameti v pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    to McMarty:
    S tlačítkem REC - zkus tomu talčítku přiřadit jinou funkci, OK, a pak to zase vrať na Záznam
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Tak jak jsem psal ohledně toho, že se někdy po startu zařízení zobrazuje namísto START Zprávy a pod levým a pravým tlačítkem je k tomu i příslušné menu, tak to dělá i během provozu zařízení. Nevím kdy, ale prostě jsem kolikrát probudil zařízení a bylo to tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    12

    Souhlasím s Tebou,prostě po usnutí zařízení a jeho probuzení je místo tlačítka START- tlačítko Zprávy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Nevíte někdo, jak má fungovat výběr po jednom v konverzaci s kontakem ve zprávách SMS (Menu Nabídka-Vybrat zprávy-Několik)? Funguje to vůbec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ohledně Start = Zprávy
    Jelikož tato chyba se mi neděje, tak potřebuji vědět :
    1. vyskytuje se tato chyba hned od začátku, tzn. po naflešování, nebo HR ? Nebo se mění až po instalaci nebo odinstalaci některých SW ?
    2. mění se i příkaz nebo vyroluje kontextovou nabídku Start správně ? Nebo jsou tam opravdu Zprávy ?

    Díky
    PS : pokud máte screen s ENG hláškou o baterii, prosím o zveřejnění textu nebo screenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    to pitka: Tento poslední problém je spíš drobnost, zkus se prosím zaměřit spíš na to, co je na miluné straně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nechápu spoustu bodů od Abrandecky, to všechno snad ani nejsou chyby. I když z některými body máš pravdu a to upravím.
    Je tam spoustu bodů o nastavení a to snad zvládneš, ne ??
    Rovněž tlačítko record mi po prvním startu jede bez problémů.
    Body jako, kde je Tajemství ?
    Na to řeknu, že nebude součástí. Kdo tam chce 3rd SW tak si musí nainstalovat sám.
    Wifina se tady probírala již několikrát, už se nebudu vracet.

    1. Zatím všechny SMS dorazily, jen když jsem zařízení zamčel HW posuvníkem na boku, SMS přišly až po odemčení a probuzení. Zkoušel jsem to nasimulovat podruhé, ale už k tomu nedošlo, tak nevím.
    - nevím o co jde, takže se nemohu vyjádřit
    2. Někdy se mi po startu zařízení zobrazuje připojení wifi. Je to zvláštní
    - probíralo se několikrát
    3. Někdy se mi po startu zařízení zobrazuje namísto START Zprávy, i jakoby menu na levém i pravém tlačítku. Po tapnutí na START a zase na DNES je vše OK.
    - nestává se mi, potřebuji více informací
    4. Po prvním nainstalování mi nefungovalo talčítko pro záznam. Musel jsem přiřadit jinou funkci a pak zase vrátit zpět na zázna, pak to už
    - po prvním staru mi tlačítko funguje
    5. Chybí Tajemnství, bude v další verzi?
    - nebude, kdo chce externí SW, musí si instalovat sám
    6. Posouvání v menu Start jde jaksi jen po stránkách. Nevím, zda to všem tak vyhovuje, ale nešlo by to po těch stránkách odbourat, aby se dalo rychle přejet na konec seznamu?
    - standardní 6.5 chování
    7. Jde nějak elegantněji v menu START editovat umístění ikon, než jen "posunout nahoru"?
    - ?
    8. Zařízení je asi o stupínek zvukově slabější, než WM6, 6.1. Nešlo by tomu přiidat?
    - bude upraveno
    9. V Seznamu hovorů se při posouvání vybere označená položka
    - ?
    10. V Interne Exploreru při startovací defaultní stránce a při kliknutí na Oblíbené nebo Histori se otevře jen adresář Windows (já mám stejně startovací jinou)
    - to snad ne ? Toto je standardní nastavení
    11. BT ikona v menu START (o tom se už ale ví, to je ale až to poslední)
    12. Spouštení ActiveSync pro startu zařízení (o tom už se také ví)
    13. Po tapnutí a držení na položku v Úkolech je v menu i azbuka
    - bude upraveno
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pitka

    1. Zatím všechny SMS dorazily, jen když jsem zařízení zamčel HW posuvníkem na boku, SMS přišly až po odemčení a probuzení. Zkoušel jsem to nasimulovat podruhé, ale už k tomu nedošlo, tak nevím.
    - nevím o co jde, takže se nemohu vyjádřit
    všechno nebylo mysleno jako chyby,ale spíš jako hodonocení. Za ty veci na který se mrknes děkuju. Každopadně je třeba řešit výše zmíněný problém s SMS.... Popsán je snad konkrétně, a můžu říct, že je to poměrně značný nedosttek, který se často objevuje. Bohužel nejde uměle nasimulovat, aby rekl, když udelam tohle,stane se tohle. Proste nekdy chodí SMS normálně a někdy až po probuzení nebo do 2 najednou. chyba není na strane operátora. tedy jedná se o vlastnost HW? nebo se zejdá o SW vadu, kterou je možné nějakym způsobem eliminovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    OK to beru.
    Každopádně až uvidím tenhle problém s SMS tak ho mohu začít řešit.
    Jinak je to jen dohad nebo vaření z vody.
    Ale viděl bych to spíše jako SW vadu, která by mohla jít odstranit.
    Vydám upravenou verzi, tak uvidíme.

    PS : multiselection kontaktů, samozřejmě funguje, resp. Vyberte Kontakty......Vše , Několik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    501 RC1 je venku, postaveno na 501. 502 nebudu vydávat z důvodu několika chyb v tomto buidu.
    K výše uvedených fixům ještě toto :
    3. úprava javascriptu IE
    4. upraveny funkce MMS
    5. dopřeloženy gwes a quartz
    6. záměna NETCF za 3.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    1. Zamčel jsem zařízení HW posuvníkem. Naposílal jsem si několik zpráv, ale na Asus nic nedošlo. Po odemčení zařízení HW posuvníkem hned přišly 3. Nevím, jak jinak to napsat. Když to nasimuluji podruhé, tak se to nestane.
    2. Dočetl jsem se tedy, že to nebude chodit na 100%. Řešení je nastavení automatického vypínání??? To snad ne
    3. Je to klasické today, ne windows výchozí! Nedokážu moc dobře odpovědět. Prostě na klasickém today je namísto START text Zprávy. Namísto Seznam hovorů a Kontakty je menu ze zpráv. Teď ti nepovím, jestli menu reaguje jako u zpráv. Musím zkusit, až to nastane. Zdá se mi, že to dělalo už po nafleshování a neměl jsem tam ještě žádný software. Problémem netrpím jen já, tak si to nevymýšlím.
    4. Je to možné, hlavně že to jde nastavit, aby to fungovalo
    5. OK, místo Tajemství testuji FreeOTFE4PDA
    6. OK, škoda
    7. Myslím posunout ikonu třeba jen o jeden řádek nahoru
    8. Bezva!
    9. Seznam hovorů - např. nepřijaté, posuneš se prstem v seznamu a namísto toho, aby se posouvání zastavilo, tak se otevře označený kontakt. Zkus si to, uvidíš
    10. Dobře, to já nevím, připadalo mi to divné.
    11, 12, 13 jsou opraveny v té verzi RC1? Taktéž i hlasitější zvuk?

    Jinak jsem měl na mysli multiselection v SMS zprávách. V kontaktech, mailech to funguje, ale nedaří se mi to v SMS, které je vlastně od ostatních jiné v zobrazení (konverzace)

    Text při nízkém stavu baterie dodám. Zvuk půjde změnit na takový, jaký byl ve WM6, 6.1?

    Teď jsem objevil další zajímavost. Nevím, jestli to dělalo i u WM 6.1, ale u WM6 rozhodně ne. Fotky mají jakési modré pruhy. Jsou lépe viditelné na tvamých objektech. Je to i nepatrně vidět i na LCD při focení. Že by nepovedený ovladač?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nepovedený ovladač kamery je právě na 6.0 a starších. Tady je upraveno jak nejlépe zatím lze.
    V tmavém prostředí nebo přisvíceném fotky šumí, což je pro tento přístroj standard.
    Bohužel Nikon nebo Canon z toho nelze udělat.

    Zvuk měnit nebudu, to je na každém. Už se to tady také řešilo.
    Wifi jsem již řešil, takže sis dobře odpověděl. Přečti si vše pečlivěji.
    3. toto se mi nikdy nestalo, tipuji na použitý SW
    4, toto se mi nikdy nestalo, nevím ??
    9. standardní funkce

    Chce si opravdu rozumně uvědomit, co je v možnostech upravení. A co je bohužel standard nebo limit.
    Také bych z toho chtěl F1, ale na to není čas ani prostředky.
    Navíc už začíná docházet dech asi 20% ovladačům a Asus na 535ku už nic nového nevydá. Třeba WIFI, kamera, GSM ....
    Nezapomeńte, že tam na tom makalo několik týmů lidí.
    Také znovu podotýkám, že ani OS není ještě finální. A rozhodně ještě budou změny až se dostane 6.5 oficiálně mezi lidi.

    Díky za feedback.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    Zdravim
    Tak na minuly build na ktery jsem se rozhodly vyzkouset jsem nahazel par blbinek od SPB
    Time, mobileshell, keyboard phone suit a wireless monitor vse zatim vypad aok a zatimzadny crash
    Vtipnejsi bude ze muj asus je klasika cily ano mam stale 64mb ramky normal me zbylo po 6,5 po startu cca 20 mb po par veci co jsem psustil bylo uz jen 8mb a ted po startu s spb to dela cca 16mb, je to lehce pomalejsi ale to rozhrani je lepsi nez klasika wm6.5
    Na tom spb je supr ze prstem posouvate do stran a rolujete jako listy a je vse potrebne hned
    dostupne a dokonce to umi neco jako aero ze to dela zmenseninu a jde pekne listovat


    Behem zitrka otestuju lepe a dam jeste vedet
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Foto, kde jsou modré proužky zde . Je to normální?

    Změna zvuku o nízkém stavu baterie zkusím pohledat. Ve Zvukách a upozorněních tam nic ohledně nízkém stavu baterie není, tak nevím, kde to hledat
    Wifi - buď se s tím smířím nebo tam půjde zpět WM6

    3. Už se o tom zmiňovat raději nebudu, abych nebyl za blbce.
    4. Už to nebudu řešit
    9. Standardní funkce? My god! Raději příště nic nebudu psát.

    Označení po jednom ve Zprávách SMS - už se raději na to ptát nebudu, ať to funguje jak chce
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 40 PrvníPrvní ... 5131415161725 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23