Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 40 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 590

Téma: Asus P535 - WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.23081 5.3.0 rc - XeeDition

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    1. Problém je v ROM. Nezvladá větší množství SMS!
    2. Na XDA vzniky spoustu novejch polozek pro Chome, bohužel,většina jich na naší ROM vubec nejede. Rozchodil jsem vsehošudy jednu. Pak taky nejede Titanizer, na upravu CHome. Chápu,stále se vyvýjí,ale lidi si neztěžujou že by nešel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    29

    Tak musím mistra Pitku pochválit.Poslední verze šlape bez chyb.V předchozích jsem měl problém s kompaktibilitou staršího softu.Zde se mi to podařilo rozchodit instalací NET Compact Framework 3.5 , pak už lze použít Advanced Configuration Tool + TodayAgenda, zrušit Threaded u SMS a další nastavení, která mi nešla u předchzí verze.Jediné mínus je , že jsem přišel o pěkné grafické menu.Toto mínus ale nemůže převážit všechny výše jmenované plusy.Velký dík a jen tak dál!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Kesu :
    1. kolik SMS nezvládá ?? Mám 11 uložených SMS a nemám problém.
    2. neodpověděl si, na kterých zařízeních s touto verzí chodí neoficiální pluginy tvořené na betu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    1) ja se bavim o textovkach ve stovkách
    2) konkretní zařízení nevim,ale obecně v tech diskuzich moc stižností na nefukcnost neni. Všechny Pluginy jsou přímo na betu a screeny jsou udelany z funkcnich zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Kesu :
    1. to si snad děláš pr...l kdo má stovky SMSek v telefonu ?:? :O To se nediv, že se načítají pomaleji. Ono i načítání více kontaktů ze SIM trvá déle.
    2. jaký plugin je takový nejlepší a nejfunkčnější ? Dej vědět a otestuji to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    1) nejde o to že déle, ale ono vubec. Vždycky se to kousne. A mužem si řikat co chcem,ale je to chybka. Předchozí verze to nedělali a WM 6.1 taktéž ne.

    2) Nefunguje ani titanizer,ani správce položek, ten obsahuje většinu tech nových.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3304751#post3304751
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501584
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A kde máš ty SMSky uloženy ?
    Nebo raději vysvětli stepbystep jak se ti to přesně přihodí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Už sem to tu nekde popisoval. Přijde SMS kliknu si na ni na Today (nebo pres Strart>zpravy) SMS se mi otevře, normalně si ji přečtu. Když ale kliknu na křížek jako,že ji chci zavřít, tak se mi to klasicky přepne do seznamu zpráv, kde to ale vytuhne. V tom řadku tesne nad horní zpravou (jak je prochazení složek) zůstane jakoby ta puvodní zprava zobrazená. A pomuže až SR
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Kesu :
    to chápu, ale nevím odkud máš ty původní SMS. A to mě zajímá.
    Jak jsem říkal s "normálním" počtem SMS vůbec nemám problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Obnovena zaloha pres SPB, Jinak dnes to cely den zase funguje. chová se to važně podivně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Hmmmmm, to smrdí chybkou v SPB obnově. Zkoumej .....
    Nezapomeń na to co jsme několikrát s Tomsoftem upozorńovali.
    SPB backup není spolehlivý, hlavně záloha a obnova na novější jádro.
    Navíc SPB backup není dodnes kompatibilní pro 6.5.
    Viz :
    http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?ru

    Prosím kontrolujte si použitý SW, zda je opravdu 100% kompatibilní a odzkoušený s 6.5 !!!
    At´neopakujeme neustále dokola stejné rady a postřehy.



    Ohledně Titanizeru :
    první věta od autorů jasně zmińuje opatrnost a že tento SW je beta :
    This is a chome panel editor, its beta release, so be warned. Just to be safe, you should backup your chome registry before using and your Titanium_xxx.cpr files. Its in early stages of development, so there will be some bugs and lots of updates.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Chapu tvuj postoj,ale je to pomerne nelogicky všechno svadet na SW.

    Samozřejmě že všechny aplikace nejsou ani nemuzou být kompatibilní S WM 6.5 když jestě ani nevyšel,tak vcelku neni co kontrolovat

    Každopadne svadět všechno na sw je blbost, obnova SMS neudela žadnou paseku. A sam si se s tim problemem setkal v minule verzi, kdy si urcite zadnou obnovu nedelal, tak mi nerikej ze to zpusobuje SPB. V ROM je nejakej bug, kterej zřejmě přetěžuje outlook pri větším množství SMS. Ale ne vždycky! nekdy to funguje a nekdy ne.

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    K tomuto názoru nemám již co říct a jenom bych se opakoval.
    Jestliže je "Systém" OS (neupravovaný) a používaný i na jiných platformách, hledal bych chybu rozhodně v SW.
    To je základní logická predikce. Navíc když tuto vadu uvádíš přes více 6.5 jader.

    Jak si došel k názoru, že "obnova SMS neudělá žádnou paseku"? Prosím vysvětli mi tohle detailně.

    Chyba kterou jsem měl já byla trochu jiná, než popisuješ ty. Takže si můžu dovolit tvrdit můj názor.
    Jestli budeš vycházet z logiky a znalosti funkce systému, nemůžeš přeci tvrdit že chyba je v ROMce (V ROM je nejakej bug).
    Ale spíše bych tedy řekl, že v aplikaci (kterej zřejmě přetěžuje outlook).
    A to s ROM má jen to společné, že je jeho součástí.
    Budu rád když tedy zjistíš více faktů a dat, třeba s použitím nějakého debuggeru nebo alespoń jasného a vynikajícího FDC TaskMgru.
    A jelikož tuto chybu nemám, tak by měl ten který si stežuje na určitý problém, popsat a dodat přesnější informace. Obzvlášt´problém, který standardní cestou nemohu vůbec replikovat.
    Tedy, "Každopadne svadět všechno na romku je vlastně blbost".


    Neříkám, že nějaké bugy jsem nenašel, ale ty nemají s tímto co společného. A budou zakomponovány v další verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Menší poznatky k editoru CHOME. Zkoušel jsem oba linky od Kesu.

    CHome Editor v1.4 od Showaco, vypadá velmi zajímavě jelikož obsahuje bohaté možnosti konfigurace :
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3304751#post3304751

    Ale bohužel tento SW obsahuje jen, resp. pluginy pro VGA rozlišení. Konfigurátor je již připraven pro VGA i QVGA.
    Klíčové jsou soubory ".cpr / Titanium_480x640.cpr nebo QVGA" ty jsou pro nastavení layoutu dále ikony a pro nastavení ".mscr", třeba by se mohl i někdo v CZ do toho pustit sám.
    Zkoušel jsem Weather a ten je jen pro VGA. Takže na 535ce zatím nepojede.
    Nezkoušel jsem barvy. A předpokládám, že Opera plugin je rovněž pro VGA.
    Tímto softem lze zatím jen odebírat a zpět přidávat záložky neboli pluginy, které jsou součástí QVGA systému. Případně posouvat položky nahoru a dolu.
    Ale můžete si dodělat sami.

    Doufám, že někdo zase nebude tvrdit, že je problém v ROMce:O

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    Druhý soft (Titanizer), který tady zmińoval Kesu je víceméně jen flash doplńek a předchozí tool toho umí více. Který má funkci editování "záložek" WM6.5 pluginů podobně jako chome editor.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501584

    Nezapomeńte, že potřebujete k těmto softům právě pluginy a hlavně pro QVGA. To nefunguje jen tak bez doplńků.
    Vždy je potřeba mít layouty, ikony a konfigurátor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    13

    Zdravim panove, nechci se opakovat, ale stale i na nejnovejsi verzi mi blbne fotak, po nejake dobe po SR nebo HR nelze spustit, nutny reset. Navic prichozi hovor se skrytym ID zobrazuje, jak se stalo v nektere starsi verzi, smesici znaku. IExplorer mi blbne, po chvilce surfovani, kdyz chci minimalizovat klavesnici, neobnovi se okno a zustane ciste plocha win 6.5, ale jen na miste klavesnice , vrch funguje normalne :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 40 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23