pri přeflashovani na posledni build mi nejde zadat pin![]()
pri přeflashovani na posledni build mi nejde zadat pin![]()
Ikony upravit půjdou, rovněž lehce doladit start WIFI. I když je to stejný problém s WIFI co byl na 6.1, je to opět problém zastaralého driveru.
Odebral jsem klávesy dialeru, takže kdo má zapnuto při startu PIN tak bohužel nelze zadat.
V další verzi bude vše odladěno.
a ještě jeden malý detail, ve WMP chybí skiny![]()
Nic takového nechybí, stačí koukat a hledat......... jsou tam dokonce 3 skiny :O
V11.1 je venku.
- upraveny ikony a menu grid k zobrazování ikon v 32x32 (BT ikonu nechám až na final)
- přidán vstupní dialer
- upraven wifi delay
To pitka, měl bych na tebe prosbu. Na tvých ROM (6.1 i 6.5) mi neběhá program na geocaching - Geoscout 2. má nějaký problém se zapisem do nějaké knihovny. Mohl bys to testnout a odstranit. U konkurence (Eržika pro Diamond) to tvurce odstranil nějakou lehkou úpravou v ROM.
Takový pisatel o mobile SW, by si sám mohl stáhnout sqlserver. Anebo přímo instalovat z instalátoru tohoto sw, který je součástí instalátoru.
nainstaloval som si poslednu romku WM a mam problem pri synchronizacii mam nastavene synchronizovat iba kontakty a kalendar, vsetko prebehne ok, ale nikde mi mena v kalendari neukazuje, iba v danom dni v kalendari WM ale napr na SBSH Calendar nic, a dokonca ani na SPB Diary nič a okrem toho všetky programy od SPB a SBSH idu na 100%
Díky za postrčení...už to šlapePůvodně odesláno od pitka
to Tenenet :
k velikým nocím vydám verzi s 2I500. Zkus prosím tě replikovat stejný proces s touto verzí a dej mi vědět.
Také dávejte vědět jestli s jakoukoliv předchozí verzí postavené na 6.5 beta problém existoval či nikoliv.![]()
v12 je venku postaveno na 2I500
změn je opět více než v předchozích verzích, navíc :
- změna PP na 6MB (128ačkaři jásajíííí...)
- Flash update
- widgets core update
-
Tak že první postřehy:
+ PP přidal na svižnosti
+ Wifi je perfektní, vše funguje jak má
+ Menší ikony jsou přehlednější i když zaleží jak to má bý skutečně
- Nefunguje program Titanizer3 na úpravu Titania, čím to? (dříve zmiňovaný soft jede)
- Velký Problém u SMS....Přijde SMS otevřu ji z Today, potvrdím přečtení, SMS se zavře a skočí to do seznamu zpráv, kde to někdy vytuhne uplne nebo dost dlouho nic nedělá. (Také je videt čast puvodní zpravy v te liste hned nad seznamem zpráv (jak je prepínac složek) - vypadá to na nějakou častecne grafickou chybu. Také možné zavislá od počtu SMS v paměti. V poslední verzi mi to vytuhne témeř u každé SMS (dříve to delalo jen občas)
EDIT:\\ Po pripojení k PC se to trochu stabilizovalo, tak ze SMS uz fungujou v ramci možností normalne, uvidíme jak dlouho to vydrží
To Pitka:
Tak problém pretrváva aj nadalej.... skusim tam hodit 6.1 - tku a uvidime
tak nie, chyba je niekde v SBSH, v outloku mam mená sú v kategórii sviatky a SBSH ich nejako "nevidí" a ani januž ak niekto vie ako na to, budem rád ak ma popostrčí
![]()
to Kesu :
jj máš pravdu s SMS. Zlobí ti jen přes "chome today" nebo skrze "zprávy" ?
Můžeš povrdit jestli to funguje pomaleji i po restartu ?
Proces se jmenuje tmail.exe a můžeš i sledovat jeho moduly.
to Tenenet :
je SBSH (asi Calendar Touch) plně kompatibilní s 6.5 ?
Provedl sem reset nekolikrat, ale beze změny. Dělalo to jak z Today tak ze Zpráv. Z ničeho nic se to rozběhlo po připojení k PC a od ty doby to funguje. Tak nemam možnost to testnout, uvidím v průbehu používání
to Kesu :
mě to zlobilo do 1 restartu, poté zatím OK. Vypadá to jako přílišné vytížení výše zmíněného procesu.
Uvidíme, budu zkoumat.