Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Vyber adresare

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    A mam tu hned dalsi dotaz...jak udelat v MFC dialog pro vyber urciteho adresare....ktery pak vrati jmeno nastaveneho adresare....prosim co nejjednoduseji
    Diky Honza

    PS: hledal jsem na MSDN ale nic moc pouzitelneho jsem nenasel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Jestli tím myslíš něco, co již existuje (viz. např. SHBrowseForFolder ze stolního PC), tak ne. Všechno musíš udělat ručně, stejně jako já
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00021619_Img_HX23.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 15.5 KB 
ID: 227  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    takze predpokladam, ze se udela TreeCtrl...a ten se potom vyplnuje adresarovou strukturou....ze? Problem je, ze jsem zacatecnik a tohle zatim asi nezvladnu....ale nutne to potrebuju.....bylo by mozne poslat nejaky zdrojacek....abych se mel alespon ceho chytit...?
    Diky Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    takze predpokladam, ze se udela TreeCtrl...a ten se potom vyplnuje adresarovou strukturou....ze? Problem je, ze jsem zacatecnik a tohle zatim asi nezvladnu....ale nutne to potrebuju.....bylo by mozne poslat nejaky zdrojacek....abych se mel alespon ceho chytit...?
    Diky Honza
    Na začátečníka si s GPRS celkem troufáš Ale k věci ... přikládám zmíněný dialog. Bude ti sice chybět pár věcí, ale ty si s nima určitě poradíš:
    1) budeš si muset vytvořit dialog s ID = IDD_DLG_FOLDER
    2) na něj si vložíš tree control s ID = IDC_FOLDER_TREE
    3) všechny reference na CCeDialog nahradíš CDialog
    4) tělo metody DoInitDialog přemístíš do standardní InitDialog
    5) budeš potřebovat ikony a to pro složku zavřenou, otevřenou a dále nějakou pro zařízení a opět zavřené a otevřené (podívej se do CookWiz a uvidíš je)
    6) + určitě ještě něco ale to ti vyhučí při kompilaci
    7) a úplně bych zapomněl na toolbar

    Nechtělo se mi vysekávat části kódu, který patří pouze do CookWiz ale vzhledem k tomu, že nemám co skrývat, je to jedno
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    strasne moc diky.....doufam, ze to pochopim. Ted jsem jeste v praci, tak se tesim domu az to prubnu....
    Jinak s tim GPRS: Potrebuji jenom aby se to nastavilo.....myslite, ze to bude slozity????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    strasne moc diky.....doufam, ze to pochopim. Ted jsem jeste v praci, tak se tesim domu az to prubnu....
    Jinak s tim GPRS: Potrebuji jenom aby se to nastavilo.....myslite, ze to bude slozity????
    Nemyslím si ... určitě najdeš spoustu příkladů
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    problem je, ze sem doposud nenasel....vetsi zdroj informaci k teto problematice (progr. pro PDA)......natoz abych nasel priklad pro konfiguraci GPRS....no uvidime.....
    Nemate tip na nejakou hodne dobrou stranku s tutorama?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    problem je, ze sem doposud nenasel....vetsi zdroj informaci k teto problematice (progr. pro PDA)......natoz abych nasel priklad pro konfiguraci GPRS....no uvidime.....
    Nemate tip na nejakou hodne dobrou stranku s tutorama?
    Zkus třeba Pocket PC Developer Network nebo Codeguru nebo Codeproject ... Stačí jen hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    ...natoz abych nasel priklad pro konfiguraci GPRS...
    Já myslím, že MSDN je pro tohle bohatý zdroj informací ... stačí hledat TAPI anebo GPRS ... I v nápovědě k samotnému eVC++ je toho dost
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    Tak zkousim to hledani adresaru.....nejak mi to ale nechce fungovat :-)
    Uz sem eliminoval vsechny chyby kompileru, pouze u Konstruktoru mi to pise error: obsolete C++ constructor initialization syntax.
    Tudiz jsem ho zakomentoval. Myslim, ze by to melo chodit i bez nej. Ale nechodi...Kdyz kliknu na Button, ktery to ma vyvolat, tak se nic nestane....:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    Beru zpet....ta chyba vznikla moji vlastni blbosti...nicmene to porad nefunguje :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    Beru zpet....ta chyba vznikla moji vlastni blbosti...nicmene to porad nefunguje :-/
    Vlož zdroják (včetně tapnutí na button) a já se na to podívám ... dělej rychle neb nebudu v práci do noci a doma mi teď stávkuje potfora net
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    tady je
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    tady je
    Chlape, chlape ... říkal jsem přeci přepsat DoInitDialog do standardní InitDialog No nic ... tady máš kompletní zdroják testovacího projektu v eVC++4.0 (v 3.0 to nepustíš) ... je to včetně ikon, dialogovýho resource a plně funkční třídy pro výběr složky zděděné od std. CDialog MFC třídy...

    Jinak bychom neměli z této diskuze dělat chat a výměnou stanici zdrojáků ... sem kdyžtak na ICQ ale až zítra ... teď je to na tobě
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    No ja to tusil....i s MFC teprve zacinam....nevedel jsem kde je ten InitDialog..:-)

    presto ti moc dekuju....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sms adresare
    Od biodiverzita v sekci Touch HD
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-05-2009, 18:25
  2. Poskozeni adresare
    Od Tom&Tom v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 23:05
  3. Skryte (hidden) adresare
    Od code v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-01-2006, 16:06
  4. IMAP adresare
    Od pufo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 10:07