Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: Emulace GameBoy na Pocket PC

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    MorphGear zvuky a ukladani zvlada, ale nevim jak jinde, ale u me se ty hry pro GBA dost trhaji a je to nehratelne
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Muzu mit jeste jeden blby dotaz ) da se v tom morphgearu nastavit na ovladani i vic tlacitek nez jen dve A a B ?? nektere hry vazaduji i 4 tlacitka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Můžeš
    ABXY,LR,Start,Select
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00081025_display_1_pw1.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 20.2 KB 
ID: 2607  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Jojo dik ale uz sme na to kapl . Me ty hry v Morphgearu bezi uplne normalne a hraju je na fullscreen .Ale celkem se clovek musi poprat stim ovladanim no na MDAc je to nahustene )))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Koukám že se tu v diskuzi o GBA nějak hromadí otázky ohledně PS1, taxem raději, aby v tom nebyl takovej bordel, založil diskuzi o PlayStationu (tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=8994 ) , kde můžou všichni svobodně o jeho emulaci diskutovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Diky crzovi za zalozeni diskuze o PS1. Vsecko tykajici se teto masiny jsem z teto diskuze odmazal, diskutujte si tam
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Nevi nekdo jak se spousti MorphGear ??? Nenasel sem nic na spusteni, jsou tam jen dll soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od KENNY_FX
    Nevi nekdo jak se spousti MorphGear ??? Nenasel sem nic na spusteni, jsou tam jen dll soubory
    Máš špatnou verzi. Stáhni si jinou. Je tam normálně exe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od Johny_G
    Citace Původně odesláno od KENNY_FX
    Nevi nekdo jak se spousti MorphGear ??? Nenasel sem nic na spusteni, jsou tam jen dll soubory
    Máš špatnou verzi. Stáhni si jinou. Je tam normálně exe.
    A kde ji mam stahnout pls???
    Ja stahoval tady: http://www.spicypixel.com/snipsnap/space/start
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Zkousel nekdo The Sims Bustin pro GameBoy Advance:?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Tak uz sem to rozjel ale nemam zadnou dobrou hru, stahuju ted DUKE NUKEM tak uvidim, pak napisu...:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Pouzivam MorphGear na Aceru n30 s WM2003SE a mam nejak rozhozenej po obrazovce ... neni ve stredu a dole je zbytecne misto, ma nekdo podobnej problem???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    JA ty hry hraju tak ze si je otocim o 90 stupnu a dam zvetsit o 150% a pak je mam fullscreen pravda ze vypadaji hur ale zase jsou pres cely displej )) ale nedaji se takhle hrat vsechny hry kvuli ovladani ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    No mne spis stve ze ty hry na GBA nejdou hrat i se zvukem, ze to Morphgear jeste poradne nezvlada
    Nebo vam to snad jde???
    (a to same plati o emulaci MegaDriveu (neboli Genesisu chceteli))
    a bez zvuku to nejni jaxi ono

    Aspon ze ten SNES slape jak ma :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nemáte někdo nějaké hry na vyzukoušení? Nikde mi nejdou žádné stáhnout a když se mi jedna povedla, tak morpgear napsal chybu a nespustil nic :-(
    Kdyby někdo měl, rád mu poskytnu email. Velikosti těch her jsou malé, tak by to email snesl.
    Mockrát děkuju za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GameBoy Emulace na PDA
    Od BlizzardMan v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 14:28
  2. Emulace Win CE + USB + ActiveSync
    Od drakulaj v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-12-2005, 14:41
  3. Emulace PC
    Od kony_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 20:31
  4. Rychlost emulace GBA
    Od JVBronta v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-02-2004, 15:39
  5. emulace Palm OS pod Pocket PC 2000
    Od martanx_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2002, 08:01