Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nastaveni pripojeni

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    Ahoj,
    tak po uspesne instalaci eVC++ mam na Vas jeden dotaz. Potrebuji udelat programek, ktery po spusteni nastavi pripojeni k netu pomoci GPRS. Predpokladam, ze veskere nastaveni je ulozeno v registrech. Problem je v tom, ze nevim, v kterych slozkach. Neexistuje nejaky programek, ktery by dokazal zachytavat zmeny v registrech , abych pomoci toho dokazal zjistit, ktera mista v registru se meni? Nebo nevite nekdo primo o ktere slozky se jedna? Diky moc..
    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od biokys
    Ahoj,
    tak po uspesne instalaci eVC++ mam na Vas jeden dotaz. Potrebuji udelat programek, ktery po spusteni nastavi pripojeni k netu pomoci GPRS. Predpokladam, ze veskere nastaveni je ulozeno v registrech. Problem je v tom, ze nevim, v kterych slozkach. Neexistuje nejaky programek, ktery by dokazal zachytavat zmeny v registrech , abych pomoci toho dokazal zjistit, ktera mista v registru se meni? Nebo nevite nekdo primo o ktere slozky se jedna? Diky moc..
    Honza

    ... jistě, že existuje (viz zde) ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    diky, zkusim to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Ono jde nastavit připojení i pomocí API funkcí Osobně vřele nedoporučuju pokoušet se o nastavení ručně v registrech ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    Tak ted jsem stravil dve hodiny hledanim techto funkci na netu...ale bez vysledku....nemate tuseni jak se ta skupina funkci bude jmenovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    Tak ted jsem stravil dve hodiny hledanim techto funkci na netu...ale bez vysledku....nemate tuseni jak se ta skupina funkci bude jmenovat....
    Vysvětli přesně, co potřebuješ programově udělat a já se ti podívám
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    jde o to, kdyz se vybijou v PDAcku obe dve baterky a system se uvede do puvodniho nastaveni, tak aby po spusteni tohoto programu se nastavilo pripojeni k internetu...tzn. nastavit pripojeni pres GPRS.....tzn. jedina funkce kterou tento program bude delat je, ze nastavi pripojeni k internetu.....tot vse...
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    vypada to, ze jsem to nasel..... funkce
    Kód:
    LONG TSPIAPI TSPI_lineGetDevConfig(
      DWORD dwDeviceID,
      LPVARSTRING lpDeviceConfig,
      LPCWSTR lpszDeviceClass
    );
    to by melo zjistit nastaveni.....inverzni funkce by ho mela zase obnovit....doufam, ze je to onco....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od biokys
    vypada to, ze jsem to nasel..... funkce
    Kód:
    LONG TSPIAPI TSPI_lineGetDevConfig(
      DWORD dwDeviceID,
      LPVARSTRING lpDeviceConfig,
      LPCWSTR lpszDeviceClass
    );
    to by melo zjistit nastaveni.....inverzni funkce by ho mela zase obnovit....doufam, ze je to onco....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vario - nastaveni pripojeni
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 14:36
  2. Nastaveni pripojeni - problemy
    Od reskator v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2005, 10:11
  3. Jak zalohovat nastaveni pripojeni
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2003, 14:51