Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Dualsim HTC Touch Diamond

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    daju sa pouzivat dve sim karty aby som mohol pouzivat obe cisla?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    u diamondu myslim,ze zadna redukce neni...takze nikoli
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Dvě čísla se používat dají, i když za cenu ořezání SIM karet, aby se vešly do inteligentního dual SIM adaptéru http://2-phones-in-1.com/content/hypercard-3g-digital-dualsim-3g-use-2-simcards-any-mobile-phone-online-simswitch-and-full-gs a je tam i demo video o chodu v Touch HD, takže v Diamondu to bude fungovat stejně. Dokonce přes to jede i 3G síť. Není to sice zrovna nejlevnější, ale pokud někdo skutečně potřebuje dvě aktivní SIM, za tu funkcionalitu to stojí. Omlouvám se, ale nevím jak to sem vložit jako odkaz.

    odkaz upraven
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Klikneš sem [img]/img/_icons/icon_button_link.gif[/img] zadáš adresu, dáš OK a pak tam kde zůstane kurzor napíšeš požadovaný text, třeba "link" nebo "tento SIM adaptér". Druhá možnost je popsána na tom Java Scriptovém oknu,které vyskočí a kam zadáváš adresu.

    Je to jednuduché, kdž jsem to pochopil i já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    V Diamondu lze provozovat dvě SIM jednak pomocí již zmíněného "bastlu" do kterého se vloží ořezaná torza originálních SIM (pramálo praktické). Další možností je si naklonovat SIM, tzn. do jedné prázdné SIMky si "nahrát" dvě a více SIMek a přepínat buď v sim manageru, nebo by to imho mělo stačit vypnout a zapnout GSM modul. Chystám se postavit si programátor simek, tak jestli se k tomu dohrabu, můžu pak dát info jak to chodí/nechodí v praxi

    Jinak jestli má tazatel na mysli současné používání dvou SIM karet v jednom telefonu, tzn. aby se dalo na obě současně dovolat, tak toto samozřejmě technicky není možné. Jedině snad koupit si "telefon" který disponuje dvěma sim sloty, a tím také dvěma samostatnými gsm moduly. Mám dojem že dokonce snad čísnká kopie Diamonda toto má
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    31

    Jak jsi na tom s tím klonováním SIM karet?

    Nebo má někdo jiný tip na provozování dvou SIM v Diamondu (nemyslím zaráz, to není technicky možné).

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    2

    No za tie prachy, co stoji ten adapter hore ... myslim 59 Eur tam bolo.... sa fakt da uz objednat napr jeden z tych cinskych dualsim telefonov. Moj braxo ma cinsku napodobeninu Xperie a funguje uplne vpohode. Dokonca som bol prekvapeny ako silno mu hra ked pocuva mp3ky na tom, tiez si ho kupoval len kvoli dual sim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    31

    Jenže to by znamenalo dát pryř Diamonda nebo jakýkoliv jiný telefon od HTC. A pokud bych si jej chtěl nechat, tak už nepotřebuji dual SIM telefon ale mou si nechat HP iPaq 514 který používám jako druhý telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 16:28
  3. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32
  4. HTC Touch Diamond / Touch Pro - profily vyzvánění
    Od Trautenberg v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 23:21
  5. 8310 & dualSIM adaptér
    Od RadimK_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 09:05