Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Google Maps Latitude

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Jak na WM 6.1 rozejít Google Latitude ?? Nemůžu najít verzi, která na WM má položku Latitude. Google Maps na Nokii E66 mají funkci Google Latitude, ale verze na WM nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Tu mas verziu pre ppc na home stranke, dole klikni na "download binary" pre win mobile.

    http://www.google.com/mobile/default/maps.html

    V menu je na vyber vyhladat v latitude.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale má - viz článek a screenshoty.

    Pravá soft klávesa = Nabídka a třetí možnost od shora je Latitude.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    taky jsem tam to nabidku nemohl najit, prestoze jsem si stahnul aktualni GMaps (pres IE, Opera mobile 9.5 detekovala jen Java verzi, ktera zatim funkci Latitude neobsahuje)
    zkousel jsem to vicekrat a nakonec se to povedlo (btw mam HTC Kaiser)
    zabralo bud
    a, ze jsem napred smaznul starou verzi Gmaps z MDA
    nebo
    b, novou verzi jsem stahnul z anglickych stranek (ale po instalaci ma ceske menu, tak nevim ... )
    nebo
    c, kombinace a+b

    hodne stesti
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Už se těším na ty flákající se ikonky, až se bude slejzat nejblížší sraz... Tím si současně uděluji výstrahu za OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ono je třeba říct / připomenout, že mimo města je ta poloha přesná jen "plus minus autobus", tedy záleží, jak blízko má váš operátor BTS. Teď jsem to testoval, hlavně kvůli Pavlovi Kozovi, aby si udělal screenshoty (viz test Asuse). V KŽ chytám 3 -4 BTS, takže i když se pohybuji v okruhu tak max 20 m, chvilku jsem u Tuchlovic, pak zase u Doks....:? Plus minus 3 km vás nesmí překvapit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Rada: zapnutí GPS to hodně upřesní...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    funguje vam urceni polohy podle GPS, kdyz ukonicte Gmaps a nechate bezet funkci Latitude pouze na pozadi?
    moje zkusenost s HTC Kaiser je, ze se z mobilu pak uz odesila poloha uz jen podle BTS, GPS se vypne...

    jinak by me zajimalo, jak funguje aktualizace polohy na zarizenich "mych pratel", zda na to google ma nejaka
    pravidla.....co jsem zkousel vysledovat sam,
    tak se moje poloha jinym aktualizuje velmi nahodne a ledabyle, jednou je to po minute, pak se to na 20 min.
    zasekne, prestoze jedu autem a mam zapnutou i funkci GPS ...



    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    6

    mam stejny problem jako diskutujici popisuje v prvnim prispevku, nejak se mi nedari instalovat mapu na WM s podporou Latitude. stahoval jsem to primo ze stranek googlu, puvodni mapy jsem mel odinstalovane, nicmene polozka Latitude v nabidce v mapach neni.

    Chtel bych to pouzit na HTC Pro. Jeste mi neni zcela jasne jak se mapa provaze s mym uctem na google?

    diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Jakou máš verzi?
    S účtem se to sváže úplně jednoduše - bude to chtít přihlašovací jméno a heslo k účtu Google...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    6

    mam verzi 4.0.0 (#81)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    6

    tak tedka jsem jeste nainstaloval verzi 4.1.0 a stav je stejny tak nevim kde je chyba
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    6


    jeste doplnim screeny

    http://img194.imageshack.us/img194/5738/menulp.png
    http://img205.imageshack.us/img205/2182/menu2s.png
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2010, 14:11
  2. gpsVP nestahuje Google Maps
    Od Jack_Brody_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 20:59
  3. Jak odinstalovat Google maps
    Od Michael99 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 23:37
  4. Export trasy do google maps
    Od jirii_ce4you v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 07:55
  5. tak teď už nikdo nikde nezabloudí,je tu Google maps
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 13:32