Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC p3300 artemis

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    Nevite jak na tomto zarizeni zmenit ukladani dat pres BT, tak aby se ukladali na pametovou kartu a ne do pameti?:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    112

    Doporučuji program ObexInboxEx
    Zvládne nastavit úložiště přijatých souborů a zároveň zobrazuje v průběhu přijímání dat průběžné informace (přenesené kB, rychlost)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    ok zkusim dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    Jo a existuje nejakej program na cisteni ram. Pac ja kdyz pustim kostku tak mi zbyde jen 11 Mb !! a to je dost malo. nezpustis ani igo8.
    Nevim jestly mam na hovno romku v 3.15.113.2.CSY. Jestly nekdo mate odkaz na FUNKCI a CZ rom tak prosim sem s nim . dikec
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    Takze nejdriv bych doporucil procist ZNOVU pravidla a upravit prispevek.A dal,jestli umis cist,tak si procti ne jen toto forum,ale i jine.
    Google umi ledacos a lepsi Rom jsou EN.CAU
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    JJ chapu.
    Ale narazil jsem na jinej problem. Nefaka mi bootloader!!! nespoji se s pc takze nemuzes prehrat ROM. Kdyz pripojim usb kabel tak se mi zobrazi v bootloaderu v levo dole USB jenze USPL nic nenajde. Kdyz delam flash pews AS. tak to normalne jede!!!
    Nevite nekdo jak spravit bootloader ??? ¨Jeste jsem zapomel ze pred nahranim rom Artemis Touch 4.02 Full with 4 sided cube normalne fungoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    Nikdo nic :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    Pordí někdo co stim pře as to normalne beha jako zamlada, ale pres bootloader se nelze pripojit k pc. Fakt nevim co s tim ipl je13 0001 a spl je 13 0000 tak predpokladam ze
    je cid odemceny nebo ne.







    ,

    -
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 19:58
  2. WM6.1 ROM pro P3300/Artemis
    Od Surgical_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 23:03
  3. htc p3300 artemis - tlacidlo "OK"
    Od altin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 18:00
  4. P3300 - Artemis - Unlock
    Od Maeglin_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 20:24