Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Padání prohlížeče

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Zdravím zkušené a mám dotaz na který jsem zde nenašel odpověď (pokud jsem přehlédl omlouvám se) tedy při spuštění prohlížeče (opery i IE) a následném otočení přístroje na šířku se prohlížeč cca do 2 vteřin ukončí-spadne.Nevim jestli je problem v HDčku nebo jen v nějakém nastavení-žádný program na otáčení (gyrator např) nepoužívám,a tento problem jsem objevil cca před týdnem-předtím bylo vše v pořádku.Máte někdo podobnou zkušenost nebo radu?:bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Pokud nepouzivas neoficialni 3D drivery a jine custom ROMky, tak bude asi pomerne tezke odpovedet, zvlast pokud nikdy nebyl v tel nainstalovan Gyrator apod. Me to delalo take jak na ofico ROM 1.14 tak i 1.19, svadel jsem to ale prave na gyrator a podobne programy, ktere jsem zkousel i pres to, ze jsem je nastavil tak aby mi do opery nezasahovaly. Cim to tedy skutecne bylo nevim. Jen vim, ze jednou me to zlobilo, jednou zas ne a ze soft.reset mi nepomahal. I proto jsem v tom nenasel zadnou srozumitelnou souvislost. Ted pouzivam custom ROMky a tento problem nemam...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Opera mi v HDčku nepadla ještě ani jednou a IE nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Mě se to stávalo taky. Nevím čím to je způsobeno,ale předtím jsem instaloval program "change screen" na který jsem měl podezření. Dělalo mi to po otočení jakéhokoliv programu i psaní SMS. Change screen jsem vyhodil a dalo to zatím asi den pokoj,tak uvidíme.
    Nicméně tento problém již řešíme s několika uživateli a MÁME PODEZŘENÍ NA PLNOBAREVNOU HORNÍ LIŠTU S IKONAMI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Na xda-developers se to nekolikrat resilo,podezdreni na barevnou listu ikonek je spravne a zaroven tim,co zpusobuje tyto problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    A je to tak,že pouze některé Caby s lištami,nebo je to obecný problém a dělá to se všemi a tudíš lišty nepoužívat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Problem s topbatem jsem si neuvedomil,mate pravdu oteto moznosti jsem take cetl na XDA. Pouzivam ted jiny a problemy s tim nemam, je tedy mozne, ze to zpusobuje predevsim ten, co je uvaden i zde na foru, tusim ze ho sem nahraval uzivatel Opicka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Hmm,tak vzhledem k tomu že používám tu plnobarevnou lištu s ikonkama je to asi ten problém,a jinak díky všem.....:yes: A ještě dále při pokusu o odinstalování se odinstalace nepodařila a vzápětí po softresetu proběhl Hardreset a to bez mého přičinění,taže mám o zábavu postaráno..... s ikonkama....(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Jen se krátce vracím k problému s lištou barevných ikonek,našel jsem několik různých typů a instalací ale bohužel problém s padáním (zavíráním) aplikací prohlížeče se objevuje na všech instalacích (někdy sice až po několika dnech),takže pokud by někdo měl úpravu,nastavení,:O která by to eliminovala,prosím podělte se nejakou radou,díky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Tady máš jednu z XDA,která funguje naprosto korektně. Zatím žádný problém na Smartmanii,kam jsem jí taky dával nikdo nezaznamenal.
    Ještě přidávám screen z mého telefonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Mozem len potvrdit,ze tento subor mi pracuje absolutne bez problemov na ine app.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Připojuji se k potvrzení o bezproblémové funkčnosti. Používám cca měsíc a za tu dobu mi Opera ani nic jiného nespadlo. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Děkuji všem,a vyzkouším....jen mě malinko mrzí to číselné zobrazení stavu nabití které je v ikoně baterie poněkud nečitelné,ale třeba jsem moc náročný....ale i tak díky...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Ano to je presne ta, kterou pouzivam bez problemu. S Procentualnim vycislenim baterie souhlasim, neni moc videt a v cerne barve by byl urcite lepe citelny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Na procentuální ukazování nabití baterie používám toto:





    Vidět to je perfektně, baterie mění také barvu podle stavu nabití.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424926
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Webové prohlížeče
    Od xtonda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-09-2010, 11:42
  2. Vypínání prohlížeče obrázků
    Od stabo_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-09-2008, 13:18
  3. Automatické rozpoznání prohlížeče WCE
    Od zsadek v sekci Programování
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 10:49
  4. Samovolné zavírání prohlížeče
    Od paveluh_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 10:16