Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 55

Téma: Spb aplikace na HTC Touch HD

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Abych ušetřil čas těm co si oblíbili aplikace SPB upozorňuji, že sočasné verze plně nepodporují HTC TouchHD !! Jedná se především o Spb Pocket Plus , SPB Backup ...
    Jedním z problémů je otevření rozbalovacího menu (dá se obejít pomocí přemapovaní tlačítek) , či obnova zálohy. Věřme že všechny bugy opraví příští verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    SPB backup mi funguje uplne bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Tak zde nesouhlasím, pocket plus i mobile shell maká skoro bez problému. Některá rozbalovací menu co nejdou rozvinou stačí rozbalit šipkama dolu nebo nahoru na sw klávesnici. Tak se lze do nich dostat u pplus a shellu. Zálohovací SPB backup mi taky přestalo fungovat zničeho nic, hlásí to errror, že nemůže zapsat zálohu, jestli údajně není plná karta. Jdou zálohovat samotné PIM pouze. Přitom od doby co to fungovalo, jsem na HD neprováděl žádné instalace. Nevím prostě. Nastavení záloh nemá vliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    sočasné verze plně nepodporují HTC TouchHD - tyto slova jsem si nevymyslel, ale je to odpověď technické podpory SPB
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    slova od technicke podpory jsou to hezka, ale na mem HD programy spb mobile shell a spb backup jedou bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Mě taky jede SPB Backup úplně bez problému. Teda abych popravdě řekl,tak jsem udělal asi 10záloh a bez problému , ale ze zálohy jsem ještě obnovovat nemusel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    ja so aj asi 5x obnovoval a bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jediný problém může nastat se zobrazování, popř. ovládáním aplikací. HD má větší rozlišení (stejné bylo kdysi s novinkou VGA a občas je se čtvercovými displeji). Jinak by problém být neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Přesně tak, problémy, na které jsem narazil, se týkaly grafiky comboboxů, jak tu někdo psal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    U me zatim vse take bez problemu, ale chapu, ze chteji sve programy vuci novym zarizenim s vyssim rozslisenim aktualizovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Tak nám vyšla nová beta Spb Pocket Plus v4.1.0.Build.6599. Vypadá to že na HD konečně bude fungovat jak má. Zatím jsem nenarazil na problém.

    WHAT'S NEW IN V 4.1.0:
    - Bug fixes for wVGA devices
    - Support of new devices backlight
    - Support of IE6 (for deviceswith WM 6.1.4 and above)

    Těm co údajně bezvadně fungují předchozí verze SPB aplikací na HD nedoporučuji instalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Tak SPB Backup 2.0 mi ne-funguje. Vypol som ukončenie procesov pred zálohou a záloha beží.Nevie niekto poradiť, čo by nevedel SPB ukončiť či ako sa to dá zistiť? Inštaloval som ATConfig 3.3, SD Tune, NetCFr 3,5, Safe Mmode 3.1, TF3D mám vypnuté. Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Tak som skúsil obnovu a hlási chybu na odoslanie. Obnova sa nezdarila. hafuz urobil 10x zálohy a radospol obnovy 5x - môžem sa spýtať s akou verziou ste pracovali? Inštalovali ste cab alebo cez PC? a tiež kompresiu? Ďakujem. Totiž skúšal som Resco backup - záloha prešla OK aj s ukončením programov ale obnova zahlásila niekoľko chybných ID a ukázalo to HKLM registre červeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Verzia 2.0.1. build 3092

    Zalohujem bez kompresie, teraz kazdu chvilku obnovujem,kedze skusam vsetko mozne v duttyho romke. Vzdy bez problemov
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    Vystřídal jsem všechny verze SPB Backup. Zálohuji každý den automaticky, obnovuji kompletní zařízení cca jednou za měsíc (naposledy včera). Zálohy bez komprese. Vždy v pořádku.

    bo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro (Vario IV) - Nejlepší aplikace pro TP
    Od kecinzer_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 07-03-2009, 12:50
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 08:39
  3. HTC Touch Diamond (Compact IV) - PIM aplikace ?
    Od rashan v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 22:01
  4. HTC Touch Diamond - Ukončení aplikace telefon?
    Od pepa3334 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-10-2008, 18:00
  5. HTC Aplikace do MDA Touch
    Od m100_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-02-2008, 23:48