Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: utopeny diamond - uz mam novy - zklamani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    0

    bohuzel se mi nejakym zpusobem zadarilo, ze mi pul roku starej diamond vyklouzl z kapsy primo do zachodu na reklamaci to neni, takze rozdelano, vysuseno. po zapnuti relativne ok, jen na display takovy mapy. vcera dopoledne to jelo ok, potom dotykac v riti a dotek kdekoliv, tak se mackal jen start. takze znovu rozdelano, a nic uz nepomohlo, nakonec to vypada, ze display umira uplne. jeste se mi dari to pripojit pres usb, takze data stazeny. novej diamant mi prijde dneska. jde udelat nejaky "zrcadlo" ze bych to prehral do noveho diamanta a frcel dal aniz bych poznal zmenu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    0

    takze uz mam novy diamond a jsem trosku zklamanej. provedeni od minuleho kusu mi prijde trosku horsi. jak od baleni, pres nabijecku, tak po samotnej diamond. vse vypada vic suntovnejsi. rozdil v display je dost velky, a to k horsimu. predchozi kus nadherne svitil, ciste, ostre, u toho noveho mi prijde takovej do zluta, proste bila neni bila. zkousel jsem nastavovat a nic se mi nedari, jsem z toho vcelku zklamanej

    EDIT: divam se na P/N pod baterii a je jinej nez na predchozim kusu. a na slotu jak se vsunuje sumka, je nalepenej obrazek se simkou, na predchozim neni. hm, ten display je fakt hnus, jakoby v oparu

    EDIT: dalsi poznatek, na strankach htc u predchoziho kusu podle S/N nejde stahnout posledni romka, u tohoto noveho kusu posledni stahnout jde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Já když položím svoje MDA Compact IV z července vedle kamošovýho Diamonda z prosince, tak ten můj má mnohem hezčí displej - jasnější barvy, kontrast atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mr_m
    takze uz mam novy diamond a jsem trosku zklamanej. provedeni od minuleho kusu mi prijde trosku horsi. jak od baleni, pres nabijecku, tak po samotnej diamond. vse vypada vic suntovnejsi. rozdil v display je dost velky, a to k horsimu. predchozi kus nadherne svitil, ciste, ostre, u toho noveho mi prijde takovej do zluta, proste bila neni bila. zkousel jsem nastavovat a nic se mi nedari, jsem z toho vcelku zklamanej

    EDIT: divam se na P/N pod baterii a je jinej nez na predchozim kusu. a na slotu jak se vsunuje sumka, je nalepenej obrazek se simkou, na predchozim neni. hm, ten display je fakt hnus, jakoby v oparu

    EDIT: dalsi poznatek, na strankach htc u predchoziho kusu podle S/N nejde stahnout posledni romka, u tohoto noveho kusu posledni stahnout jde
    Jestli jsi to kupoval pres internet, tak to muzes vratit a zkusit to nekde jinde, treba tam budou mit kus z nejake lepsi vyrobni rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    0

    adow: ja ten prvni mel taky tusim z cervence nebo srpen. presne jak pises, jasnejsi barvy, sytost, kontrast. toto je sunt, jak nejakej display ze stolete nokie
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kdo ví jak to nastavujou, možná záleží, kdo je právě na směně u montážní linky. Mám Diamonda a PRO přibližně ze stejné doby a oba mají úplně jiný obraz patrný na první pohled.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    Někde na XDA se o tom psalo.Hledat se mi to ale nechce. Pro Diamonda, prý, existují 2 druhy displejů. Jeden má nějakou antireflexní úpravu a ten právě má takový "vyblitý" barvy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    0

    no tak to me kluci teda nepotesili, protoze je to peknej hnus
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Na XDA je o tom diskuse - kvůli lepší čitelnosti na denním světle HTC od podzimních výrobních sérií montuje do Diamondů i TouchPro transreflexní displeje (proto ten lehce zažloutlý nádech) , původně montovali transmisivní , kde sice bílá je skvělá , ale na sluníčku problém i s podsvícením naplno..Ze stejných důvodů je na nové displeje lepší použít LESKLOU folii (na transmisivní je lepší matná , samozřejmě). V HDčkách jsou nažloutlé displeje od začátku. Osobně bych u své stařičké A701 bral transreflex radši-takhle mám sice bílou perfektní , ale v létě vidim na displeji prd (ačkoli mám na něm matnou folii)....

    Ad ROM - to pouze znamená,že ten novější má WWE ROM /tedy není oficiálně určen pro čr/ , verze romky EE zatim nevysla...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Take neni pravda.V praci jsme dva kdo ma HD a me je uplne zarive bile az primo bijici do oci,narozdil od kamarada,ktere ma displej znatelne nazloutly.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 23:18
  2. Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 18-09-2009, 18:52
  3. Nový Diamond - začátky - pomoc a rady
    Od raid. v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 12:08
  4. Nový klenot od HTC se jmenuje HTC Diamond
    Od Zdenek Malinsky v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 28-07-2008, 08:10