Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: ASUS P535 - Skype, problem s prihlasenim sa cez GPRS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Po instalacii novsej verzie Skypu - 2.5 som zacal mat problemy s prihlasenim sa cez GPRS. So starsou verziou som nemal problem sa pripojit aj cez GPRS.

    Problem je ze ani po hard resete a instalovani povodnej - starsej verzie (ktora pred tym fungovala korektne, dokonca sa aj volat dalo celkom OK) sa uz cez GPRS neviem do Skypu prihlasit. Skype sa pripaja, ale neprihlasi sa, hodi: Unable to connect to Skype network. Please check your network connection. Problem s nastavenim by ale nemal byt, nakolko Opera mi funguje normalne.

    Dakujem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Taky jsem si toho všiml,a myslím si že je to tou novou verzí,prostě v té starší byla možnost před připojením vybrat možnost : buď GPRS,3G nebo WIFI . Teď to tam už není,pokud na tom stále trváš,nainstaluj si tu starší verzi,není v nich až takový rozdíl,teda až na to GPRS.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Troufl bych si oponovat.
    v2.5 téměř vůbec nevynechává, kvalita zvuku je znatelně lepší. Přes GPRS vůbec netelefonuji, wifi is the best!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    2 permar - ano to som si vsimol. Staru verziu mam opat nainstalovanu, ale uz sa proste cez GPRS nepripojim a neviem preco.. Pred tym mi to chodilo v poriadku.
    ...jo wifi je lepsie, ale ked ho nemam pokryte tam kde prave som tak je mi na 2 veci... P535 nema EDGE a GPRS prestalo po instalacii 2.5 verzie fungovat, len neviem preco..(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Zda sa ze mam vyrieseny problem. instalova som nejaku staru verziu Skypu, co bola na pribalenom CD k Asusu.Ttusim je to 2.1.0 nieco.. Vymazal a nanova rucne zadal vsetky nastavenie GPRS, MMS, WAP.. Skype som skusal 2x, zakazdym isiel. Teraz je ale porblem s odpajanim GPRS co riesim v inej casti fora..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Radost predcasna.... Skype opat nejde ( Uz to vidim iba na prefleshovanie ROM-ky a potom uvidim co sa udeje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Vsimol som si, ze ked sa skusam dostat na Skype tam max rychlost je 3 Kbit/s. Co je evidentne malo. Ked surfujem (Opera) tak to ide bezne okolo 20 dokonca 56 Kbit/s. Data o rychlosti su z GPRS Monitor (SPB). Mate nejake napady? :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Obecne si myslím že GPRS pro skype je nedostatečné... Možná jestě EDGE, to ale zase nejede na P535.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud se skype používá jen jako IM, je GPRS bohatě dostačující, pokud ho chceš využívat jako VoIP bývá problém i na EDGE, leckdy i na UMTS - tedy problém je především v nízké odchozí rychosti = ty slyšíš, ale protistrana nerozumí, co říkáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Suhlasim, zvykol som ho pouzivat ako IM ked som bol v terene bez PC/NB. S telefonovanim bol problem. Stve ma IM, ktore mi chyba... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    31

    Už je nová Beta Skype 3.0. Je tam možnost výběru připojení. Mě funguje jak přes GPRS tak přes Wi-Fi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Dakujem za upozornenie, instaloval som ver 3.0 Beta a skype mi opat cez GPRS ide... Dufam, ze to tak ostane aj do buducnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Asus P535 - problém - zamrzá GSM
    Od mt2005 v sekci P5xx
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 19:48
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 16:41
  3. ASUS P535 a MMS - auto odpojenie od GPRS
    Od jkw v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 17:42
  4. ASUS P535 - problem GPS
    Od Maya_man v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 15:59
  5. Asus P535 a internet GPRS... cez Orange
    Od kevin19_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 22:58