Mazať inštalačné súbory v PDA?
Mažete inštalačky v svojich zariadeniach, alebo ich nechavate spolu s programom?Neviem co je lepsie.Mazat ci nie.Dik...
Chování PDA k souborům .cab mám nastavené na smazat po provedení instalace. Nevidím žádný důvod je mít v PDA trvale.
Obvykle stáhnu příslušný .cab na PC, uložím do adresáře WM_install, potom nahraju na PDA, nainstaluju a je hotovo. Když potřebuji provést instalaci znova, znova nahraju na PDA atd... .
Obvykle stáhnu příslušný .cab na PC, uložím do adresáře WM_install, potom nahraju na PDA, nainstaluju a je hotovo. Když potřebuji provést instalaci znova, znova nahraju na PDA atd... .
Já mám CABy na kartě. Chleba (ani data) to nežere....a kdyby byl potřeba udělat HR mimo dostupné PV, je to určitě rychlejší, než všechno hledat a stahovat.
Přesně tak. Dneska jsem si i na vlastní kůži ověřil, že je to opravdu dobrá věc. Jeli jsme z manželkou do Prahy a cestou jsem si jen tak cvičně (zrovna testuji ROM) udělal HW reset a protože řídila manželka, po příjezdu do Prahy (cca 380km) bylo v PDA vše co tam má být a vše funkční... takže všechno na SD kartě a je klid.