Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problém s odkládací pamětí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Mel jsem od kamarada na chvili pujceny MDA2 a desne se mi libi aplikace jizdni rady od IDOSu.Hrozne bych ji chtel na sve MDA,ale prusvih je s pameti.IDOS udava ze minimum je 64 MB RAM.Coz MDA nema.Zjistil sem,ze kdyz se zpusti jizdni rady pro Prahu,seberou si skoro 15 MB RAMky-pokud neni volna tak se nespusti(kupodivu ].No a to bych ve svem MDAcku moh mi tak maximalne tu cestinu.Program jako takovej urcite pujde nainstalovat na pridavnou pamet,ale da se to nejak premluvit,aby se i -nevim jak to nazvat-nakesoval na SD pamet?
    Doufam ze jste me pochopili,jak to znova ctu tak je to dost zmateny
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne. Pokud je mi znamo, tak pro spousteni aplikaci je pokazde pouzita zabudovana RAM. Externi pamet je mozno pouzit pouze pro ukladani dat a programul, ale jakmile se spusti, system alokuje cast hlavni pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    No tak to je v haji - a pritom ten soubor dat napr. mhd pro Prahu ma 1 MB.To je to tak silene zapakovany nebo je nekde chyba.Tak dekuju a holt si necham zajit chut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Co mas za system? WM2003 maji lepe resenou spravu pameti - IDOS mi tam sel spustit vzdy normalne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Tak sem to zkusil nainstalovat i u sebe na MDA - a nejde a nejde a nejde.
    Pokud odinstaluju vsecky programy,tak se to zpusti-ale to musim mit skutecne 15 MB pro spustene programy.Mam tam WM2003 - ROM 4.01.16 - a nejde a nejde a nejde a nejde a nejde - Muzu to ze srandy cely predelat,ale moc se mi do toho nechce.Zkutecne to nekomu chodi na MDA ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Me too na DP1 skkutecne chodilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..no u mne to bylo taktéž ok,a stačilo mi ke spuštění PID zhruba 9-12mega volné paměti..
    ..mam s IDOSem ale také problém,přestože mam na MDA2 třeba 50mega volné paměti,nedaří se mi spustit třeba PID a BUS Čechy najednou,hlásí mi to naprosto nesmyslný nedostatek volné programové paměti..:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    No presne to mi hlasi na MDA.Ale ja zpustim akorat vlaky - PID ani autobusy ne.Stejne nechapu jak to muze z 1 MB nakynout na 10-15 MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    + soubor pro PID ma 1 MB - a potrebuje tech podle me 15 MB.Soubor Autobusy CR ma 2,4 MB - takze ten program skutecne delal silenec
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s nalezením interní paměti
    Od zalik_cz v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-09-2009, 21:14
  2. iGO8 - problém: nedostatek paměti
    Od robuso_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 19:58
  3. Problém s pamětí
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 18:18