Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: M800 problem simtoolkit o2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    57

    Ahojky,, Doted jsem mel kartu T-mobil a nikdy jsem ani na M700, ani ted na M800 nemel problem s pristupem k bance E.banka.. ted mam tyden o2 kartu a nejde mi dobre simtoolkit.. dostanu se pres bpin vidim zpravy a kdyz dam cist, misto aby se zobrazila zprava tak mi to skoci zpet do uvodni nabidky.. neresil jste to nekdo? hledal jsem po forech a nejak jsem nenasel... verzi rom mam 314 , zkousel jsem 319 tam je to stejny, jen se mi vyresil problem miziciho indikatoru Gprs u o2 ... zajimavy je ze s T. mobile tento problem nebyl...

    Dik za odpovedi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    57

    nikdo nevi?? (
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To bude asi podobný problém jako u HTC Touch HD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Zdravím, mám úplně ten samý problém : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=32307
    Asi to soudruzi z E-tnu nemají dořešené. Jinde to alespoň nějak funguje, jenom E-ten má VÁŽNÉ problémy se SIM TOOLKIT
    Máte to již nějak vyřešeno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Pokud je zařízení brandované, vyřeší si problém danný operátor, ale my máme smůlu:
    1)operátor: my máme vše v pořádku, bude to asi zařízením nebo bankou
    2) Banka: my máme vše v pořádku, bude to zařizením nebo operátorem
    3) Výrobce zařízení: my máme vše v pořádku, je to operátorem nebo bankou.

    Takže kecy že to je nestandartní aplikací toho druhého mě docela unavují. Tak ať E-ten nemystifikuje zákazníky údajem, žezařízení podporuje SIM TOOLKIT (já by jsem si ho bez SIM TOOLKITu nekoupil)
    Docela neprůstřelné kolečko nemyslíte?
    Chápu, že to je dost složité, ale pokud to jinde funguje bez problémů, věřím že v případě E-tnů to je vinou jejich programátorů. Vždyť se jim to táhne už z X500 (pro tu aspoň byla oprava) Asi jim nestojí za to se zabývat těmi pár kousky v republice, no nic, příště raději něco spolehlivějšího
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    57

    No jo kdyby to bylo problemu Etenu, jak je možné že do tedka jsem ho pouzival skoro rok s T-mobile a simtolkit a ebanka slapali bez problemu. presel jsem k O2 a najednou nejede..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    57

    Dnes jsem zkusil vratit simku t-mobile a chodi jak simtoolkit vcetne bankovnich zprav tak i signalizace gprs Edge... vratim tam o2 a uz bankovni zpravy nechodej, tkze problem nebude v telefonu ale u operatora O2.....

    Edit 27.1 - PROBLEM VYRESEN - po navsteve Ebanky (Raifky) a operatora o2 , se zjistilo ze chyba byla ve vadne simm karte. Nevim proc ale v jinych tlf m simm chodila v Etenu ne.. po vymene karty chodi jiz vse jak ma..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. M800-Problém-nechce se zapnout
    Od Zetko v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-01-2009, 19:37
  2. SimToolKit - náhrada za stk.exe
    Od marq_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-06-2006, 10:33
  3. SimToolkit
    Od hybo v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2002, 12:16