Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Nelze nainstalovat jinou ROM (Touch Diamond)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Ahoj...uz sem vazne zoufalej proste mi nejde nainstalovat nova romka...
    Tak od zacatku...nejdrive sem udelal hard spl a pak sem zjistil ze hard je pouze pro neoficialni romky tak sem tam nainstaloval stock spl a snazil se nainstalovat novejsi romku...ale vzdy kdyz sem se dostal k samotnemu flashovani tak mi tam skocilo 1%, telefon se zapnul a instalace mi vyhodila error 294: Invalid vender ID a podtim je ze "This update utility cannot be used for your PDA phone. Please check your update utility" a dole je jen exit...
    Telefon je koupen u vodafonu, kde myslim neni zadne customizovani (brandovani) ale nejsem si jist...budu rad za kazdou radu, ktera pomuze...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Hard SPL jsi si tam mel nechat.Mas brandovany telefon,proto tam napriklad nemuzes instalovat novejsi rom od HTC,muzes pouze od ceskeho Vodafone.Hard SPL neni jen pro neoficialni romky,ale i pro oficialni s jinym ID.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Tak hard spl sem tam dal ale zase pri instalaci to hazi chybu...ale jinou nez predtim teda...pri flashi to asi 3 minuty stoji na 0% a pak mi to na pc napise Error 262: Update error
    The ROM Update Utility has encountered communications errors during the update process. The program will guide you step-by-step to recover from the errors so you can continue with the update.

    Takze sme se nikam nedostali...prosim o radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Dostali,protoze HardSPL je podminkou,pokud flashujes jinou rom nez od Vodafone,ikdyz oficialni.Nekdy je dobre mit vyndanou pametovou kartu,pouzivat nejlepe original kabel atd
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Na diamondu neni pametovka, kabel samozrejme pouzivam original ktery byl v baleni a chci tam dat RUU_Diamond_HTC_Europe_2.03.401.2_Radio_Signed_Dia mond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship primo od htc stranek...
    A porad nevim co s tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To jsem psal obecne s tou kartou,jinak u Diamonda se to resi v tomto vlakne na xda-deveopers,reseni je snadne,pokud by jsi mel problem s anglictinou pouzij google prekladac

    zde se mrkni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?

    Edit: Sakra omlouvam se nejak se mi to seklo a je to tu tolikrat...nevim ani jak se to maze tak prosim admina...diky

    Edit2: Tak je to tak je verze pro romky podepsany olinexem a nepodepsany (Oficialni romky sou samozrejme nepodepsany)

    Velke diky to htcjirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Tak s dikama jeste pomalu...napsalo mi to error na 99% ale ta romka jede...vcera vecer mi to dokonce nechtelo odeslat zpravu...dnes to uz jde ale stejne sem takovej...nervozni...chci to aby to dojelo do 100%...nevite nejakou radu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:34
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-10-2008, 13:35
  3. Nelze nainstalovat .NET CF
    Od Reddy v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2007, 22:56