Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Microsoft ActiveSync nemůže připojit zařízení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    Zdravim ...
    Z ničeho nic najednou mi přestalo jít Activesync. Když to chci připojit, tak mi to hodí hlášku : Program Microsoft ActiveSync se nemůže připojit k zařízení se systémem windows mobile.

    Zkoušel jsem přeinstalovávat activesync, ale nezabralo to... máte někdo nějakou podobnou zkušenost s tim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Jednou mi pomohla nová instalace Active Sync, ale z PC jsem musel vymyazat všechny zbytky předcházející instalace - tedy vše z program files a z registrů...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    a z registrů do dastanu jak a čím ? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Neinstalovall si nahodou novy ativirak? Mne stalo sa mi to tiez po nainstalovani AVG internet sec. a zpnutia ochrany na max. Dlho som hladal chybu. Potom avg poletelo. Niekedy pomoze restart PC a tel. Na cist. reg. pouzivam Vista manager a tuneUp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Spíš než na antivirák se podívej na firewall a jeho nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od Shennlon
    Dlho som hladal chybu. Potom avg poletelo.
    No comment. Možná tě to překvapí, ale úplně stačí to AVG nastavit...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    JJ... čoveče asi to bude tim... mam novej antivir NORTON internet security... zkusim se v tom nějak pošťourat a najít to...


    EDIT : tak to tim oprvadu bylo... povolil jsem to v antiviru a už OK... díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nastavení ActiveSync přes Bluetooth (WM5 zařízení s ovladačem Microsoft)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 17:38
  2. Program AS se nemůže připojit k zařízení....
    Od felixx v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 13:46
  3. Fujitsu-Siemens 560N-ActiveSync-nelze připojit
    Od Michala_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-06-2006, 22:29
  4. Microsoft Activesync 4 ??
    Od david131 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 21:16
  5. Microsoft ActiveSync 3.7.1.
    Od melisak v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 23-05-2004, 22:21